İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Başkalarına gösterdiğiniz sabrı ona göstermediğinizden şikayetçi. Onun yaşadıklarıyla yeterince ilgilenmediğinizi düşünüyor. Sitemlerinde haklı, nedeni de sizin yoğun sosyal yaşamınız.

İş yerinizde daha verimli çalışmanın koşullarını sağlamak için ikili bir görüşme talep edebilirsiniz. Bir koordinasyon sorunu yaşandığını düşünüyor ve bunun çözümlenmesini istiyorsunuz.

Küçük birikiminizi nasıl değerlendireceğinizi kara kara düşünüyorsunuz. Bu işlerden hiç anlamadığınızın farkındasınız. Bir arkadaşınızın önerilerine ihtiyacınız var.

Çok önem verdiğiniz bir ilişkinizde bazı kararlar almazsanız inisiyatif tamamen sizden çıkabilir. Karşınızdakinin inanılmaz bir yönetme becerisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üçlü bir aşk ilişkisinde hakem rolü oynamanız isteniyor. Siz hiç birinin davranışını onaylamıyorsunuz, üstelik hepsi de çok yakınınız. Onları kırmadan meselenin olumlu sonuçlanması için nasıl davranmanız gerektiğini bilemiyorsunuz şimdilik. Bu konu daha da uzayabilir. Bugünlerde ailenize yoğunlaşmak istiyorsunuz. Hafta sonunu bir arada her zaman çok beğendiğiniz bir yerde geçireceksiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 18:27olana dek etkili,  Ay-Boşluk süresince, içinde yaşadığımız toplumun sorunları çevremizdeki insanların sıkıntıları bizi bir hayli rahatsız edebilir. Ancak hangi konuda olursa olsun halledilmesi mümkün olmayan durumlara karşı tedbirli olmakta yarar vardır.Saat 18:27 itibariyle Ay-Boğa burcunda seyrine başlayacak.  Ruhsa ve fiziksel anlamda bizi rahatlatıcı bu geçiş, sevdiklerimizden ilgi görmek, değerli olduğumuzu hissetmek, bize kıymet verildiğini bilmekten mutlu olacağımızı gösteriyor. Sorun çözmek veya karmaşık olan bir durumu çözmekten ziyade, huzurlu  bir gün geçirmek istiyoruz. Kimsenin ne dediğiyle uğraşmak istemiyoruz. Ay-Boğa burcu geçişinin, aşkı hissetme ve hissettirme enerjisi altında, bilinçaltınızdaki sahip olma isteğiniz oldukça yükselebilir ve bu durum sizi, ister istemez sıra dışı hazlar yaşamaya doğru itekleyebilir. Fakat genelde yaşanan ilişkilerin temelinde gizlilik esastır ve bu duygu içinizde ateşli kıvılcımlar oluşturabilir. Yeni haftamızın bizlere şans, değişim, yenilik, güzellik, mutluluk getirmesi dileğimle,

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizin kalabalık olmasına rağmen kendinizi yalnız hissediyorsunuz. Sorunlarınızı çevrenizle paylaşamamak canınızı sıkıyor. Kargaşadan nefret ettiğiniz halde, olaylar gelip sizi buluyor. Sevdiğiniz kişi sizi her konuda zorlayabilir. Onu ikna etmelisiniz. Dış görünüşünüzden belli etmeseniz de, canınızı sıkan öyle çok olay var ki.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir. İlgi alanlarınız kimseyi ilgilendirmez, ama borçlarını kapatmanız veya faturalarınızı ödemeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir

23 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda kararlar almak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda toparlanmayı bekleyen işler için uygun bir gündesiniz. Yoğunlaştığınız konuları daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde alacağınız desteklerle kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise maddi konular, eksikler gündeminize gelebilir.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Aşk konusundaki hareketleriniz çoğu zaman ahlaki kurallara uygun. Ancak en ufak kederinizde bile partnerinizden sinirinizi çıkarıyorsunuz adeta. Gayet mutlu giden ilişkinizi bozmamaya çabalayın. PARA: İleriye yönelik planlarınız tutacak. Dış ülkelerle yapmış olduğunuz anlaşmalar ticari hayatınıza hareket katacak. SAĞLIK: Kan şekeriniz her an yükselebilir. Sıvı tüketimini bugün azaltmış görünüyorsunuz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Moral ve enerjinizin en üst seviyede olacağı bugün, kalabalık ortamlar, düğün, davet, organizasyon ve görüşmelerde yer alabilir, sosyal ortamlar aracılığı ile yeni insanlarla tanışabilir ve sevdiklerinizle eğlenceli, keyifli bir gün geçirerek geleceğe ait olumlu kararlar geliştirebilirsiniz.

23 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal olarak kolay sıkılacağınız bir gün olacak. Birçok alana yayıldığınız için her işinizi toparlamak sizin için kolay olmayabilir. Arkadaşlarınızla paylaşımlarınız önem kazanıyor.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın geneli İkizler Burcu'ndaki dolunayın etkileri ile geçecek. Bu dolunay sizin burcunuzda olacağı için çok daha fazla öneme sahip. Öncelikle fiziki görünümünüz ve sağlığınızı ilgilendiren konular devrede. Bunun yanı sıra, ortağınız, partneriniz veya evli olduğunuz kişi ile ilgili stres yaratan, gerginliklerden uzak durmakta fayda var. İş ve kariyerinize ilişkin özellikle sürpriz, beklenmedik ani gelişmelere tanıklık edebilirsiniz. İletişimle ilgili sorunlar, gecikmeler, teknolojik aletlerle aranız pek iyi olmayabilir. Dolunayın yöneticisi Merkür'ün Neptün ile kuracağı sert kontak ile ilişkiler zorlaşacak.

23 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

23 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 05' 41" R
Ay
Balık
03° 39' 06"
Merkür
Koç
18° 11' 59"
Venüs
Boğa
04° 23' 17"
Mars
Koç
01° 50' 39"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 00"
Satürn
Balık
16° 48' 50"
Uranüs
Boğa
22° 30' 17"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 47"
Lilith
Başak
23° 38' 34"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>