İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Giderek yoluna giren bir ilişkinin içindesiniz. O geçmişte yaşadığı bazı sorunların etkisinden henüz kurtulabilmiş değil. Sizin onu anlayan tavrınızı biraz daha sürdürmeniz gerekebilir.

İş ilişkilerinizde büyük bir tatmin yaşıyorsunuz. İnatçı yapınız nedeniyle bazı tartışmalarda dediğim dedik tavrı gösteriyorsunuz. Her zaman sizi alttan alan birileri oluyor karşınızda.

Parayla ilişkiniz yok gibi. Olunca herkesle paylaşıyor ve düşünmeden harcıyorsunuz, olmayınca da problem etmiyorsunuz. Bugünlerde eliniz biraz ferah, harcayacak yer arıyorsunuz.

Bazı yakınlarınızın sorunlarına samimiyetle eğilmeniz, daha çok sorun üretmelerine neden olabilir. Kendi sorunlarının çözümünde onların önünü açmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Huzurunuzun bozulmasından korkuyorsunuz. Kendinize kurduğunuz dünyaya başkalarının girmesine izin vermiyorsunuz. Mutlu olduğunuz bir dost kalabalığı içindesiniz. Bu kalabalığın içinde ortak sorunlar, ortak sevinçler yaşıyorsunuz. Bu da size yetiyor. Yakında alacağınız bir haber bu dengeyi alt üst edebilir. Bir değişiklik yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Cumartesi gününe, saat 00:06 Ay-Jüpiter karşıtlığı görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, toplumsal ve ailevi ilişkilerde daha gerçekçi olmanız gerektiğini işaret ediyor. Başkaları sizden farklı düşünüyor olabilir. Düşüncelerinizi sakin ve anlaşabilir şekilde ifade etmeye, kendinizle çelişmemeye gayret etmelisiniz. Saat 04:02 Venüs-Pluto mücadeleci görünümü, ilişkideki paylaşımın eşit haklar çerçevesinde ve uyumlu olacak şekilde düzenlenmesi gerektiğini gösterir. Ayrıca aranızdaki cinselliği güçlü bir şekilde vurgular. Bu ilişkide bir mücadele olduğunu söyleyebiliriz. Bir taraf  aşkı güzelleştirmeye, nazik ve ölçülü bir şekilde yaşamaya çalışırken, diğer taraf ara sıra krizler yaratarak bu beraberliği kendince yönetmeye çalışabilir.  Bazı çiftler böyle bir görünüm altında birbirleri üzerinde baskıda bulunarak güçlerini kabul ettirmeye çalışabilirler. Bu zorlayıcıdır. Ancak ilişkiyi besleyebilir. Kimi çiftler açısından duruma baktığımızda bir taraf ölesiye sevmenin, sevdiğine ulaşamamanın acısını yüreğinde hisseder. Bu öyle bir aşktı ki, keskin bir bıçak gibidir. Ne vazgeçmek mümkündür ne de kopmak. Bu görünüm, hayatın güzellikleri gibi zorluklarında da beraber olma arzunuzu yükseltir. Size göre hem birlikte olmaktan zevk alınmalı hem de uzun vadeli ve derinlikli bir şekilde bu ilişki gözden geçirilmelidir. 15:23-17:13 saatleri arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, işimize, ailemize yönelik konularda duygusallaşırız. Çocuk meselelerini, aşk hayatımızı, mali durumumuzu, hedeflerimizi ele alarak, neler yapabiliriz bunları gözden geçirirsek, doğru bir çözüm yolu bulabiliriz. Saat 17:13 Ay-Koç burcu seyir etkinliğinde, planlarınızı gerçekleştirme azminiz yükselecek. Daha istekli ve kararlı olabilirsiniz. Ne olursa olsun amacınıza ulaşmak ve başarılı olmak istersiniz. Güven duygunuz özellikle girişimde bulunma konusunda bir hayli etkilidir. Saat 19:36 Ay-Merkür görünümü, cesaretlilik, çabuk harekete geçmek, hızlanmak yönünde olumludur. İlişkilerde çiftlerin birbirini motive edici tarzda konuşmanız gayet yararlıdır. İletişim trafiğiniz yine yoğun olacaktır. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzün farkındasınız ve duygularınızdaki derinliği hiç kimseyle kıyaslamak istemiyorsunuz. Bugün, maddi konularla ilgili gizli hesaplarınız olabilir. Yatırımlarınız konusunda hiç kimseye güvenmiyor ve özel kazançlarınızı kendiniz takip etmekten hoşlanıyorsunuz. Fizikselliğinizi ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir. İlgi alanlarınız kimseyi ilgilendirmez, ama borçlarını kapatmanız veya faturalarınızı ödemeniz gerekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilişkilerimiz açısından flu ve iniş çıkışlı bir atmosfer söz konusu olabilir. Aşk hayatımızda canlandırıcı etkiler var, cinsel çekim ve karşılıklı etkileşimler artıyor, ama kıskançlık, öfke ve intikam duyguları ikili ilişkilerde dosttan çok düşmanmış izlenimi veren davranışlara neden olabilir. Olaylara tarafsız ve mantıklı bakmakta zorlanabiliriz. Özellikle maddi başlıklı konuları ya da aşk hayatımızı ilgilendiren başlıklarda güç mücadelelerine dikkat etmeliyiz. Akşamüzeri saatlerden itibaren, enerji daha rahat akıyor, bilgi trafiği ve açıklamalar için zemin hazırlıyor, ama gece civarı saatler tekrar gergin etkileri, ufak tefek sakarlıkları ya da kazaları ve tartışmaları gündeme getirebilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın sorumluluklar ve yapılması gereken işler olabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarla birlikte daha dışadönük olabilirsiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara isteklerinizi yaptırmak konusunda oldukça başarılısınız. Bugün duygusal isteklerinize çok kolay karşılık bulacaksınız.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanız yakın dostluklar ve özel hayatınız olurken, aile büyüklerinizin genel sağlık durumu sizi geçici olarak endişelendirebilir. Aileniz ve yakın ilişkilerinizle ilgili belirsizliklere, iletişim hatalarına açık bir gündesiniz. Size verilen her söz bugün tam yerini bulamayabileceği gibi, siz de bir söz verirken iki kere düşünmelisiniz.

21 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla veya varsa çocuğunuzla olan ilişkinizde zorlanmalara açık olabilirsiniz. Tutkularınızla davranmak ve kendi bildiğinizden şaşmamak özellikle maddi konularda sevdiklerinizle aranızda sürtüşmeler ve anlaşmazlıklara sebep olabilir.

21 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finansal anlamda risk almak için pek uygun bir hafta değil, kumardan, borsadan, riskli girişimlerden uzak durmakta fayda var. Özel hayatınızda ise önemli bir krizi çözmeniz gerebilir, eğer ki çocuğunuz var ise bu kriz onu hayatı ile ilgili de olabilir. Özel hayatınızda ve çocuklarla ilişkilerinizde alttan almayı, ılımlı olabilmeyi öğrenmeniz gerekebilir

21 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yay burcundaki Merkür, ikili ilişkilerinizde ya daortaklıklarınızda fikir ayrılıklarına sebep olabilir. Fakat bu farklılıklar sizi korkutmasın. Unutmayın ki farklı bakış açıları, ilerlemeyi ve gelişimi de beraberinde getirir.

21 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>