İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine tesadüflere yine boyun eğeceksiniz. Aşka direnme çabalarınız, duyguların hızı karşısında yetersiz kalmış görünüyor. Kendinizi baskılama nedenleriniz başka anlamlara çekilebilir.

Attığınız başarılı adımlara değişik cephelerden önyargılı, biraz çekemez bakışlar var. Bu konuda bir iki kişi size çok dost duruyor, onlarla yakınlaşabilirsiniz. İş ilişkilerinizde akılcı dengeler gerekiyor.

Ciddiye alınmaya değer görünen para tartışmaları içersindesiniz. Zamanında saptayıp ele alabilirseniz, para durumuzda bir hayli rahatlamaya neden olacak bir gelişme kapınızda bekliyor.

Kendinizi savunduğunuz meşru koşullarınızı, sert çıkışlarla yitirebilirsiniz. Dikkatli tavırlar göstermeniz gereken günler içindesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktan verimli tespitler yaptığınız bir gelişmeye yakınlaşmanız gerekebilir. Sessiz kalmaya kararlı göründüğünüz bu konudan uzak durmak sizin için daha yararlı olacak. Sizi yakından tanıyanlar son zamanlardaki durgun halinizin, arkadaşlar arasındaki küçük tartışmalardan kaynaklandığını düşünüyorlar. Bu kadarla sınırlı olmadığını gizlememeniz gerekiyor.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 05:21-28 Mayıs saat 00:42  arasındaki  Ay-boşluk etkisi altında Çarşamba gününe adım atıyoruz. İsteriz ki, her şey umduğumuz gibi gitsin. İşler biraz karışsa hemen panik oluruz. Dikkatimizden kaçan, unuttuğumuz veya aklımıza gelmeyen şeyler, bize engel olduğunda sıkılabiliriz. Burnumuz aksa, kendimizi berbat hissederiz. Sakin olmakta tabii ki yarar vardır. Gerginlikten, takıntılı düşünmekten uzak durmak olumludur. Olayları kontrol etmeye çalışmamalı, her şeyi kendi doğal düzeni içinde düşünmeli, gerilimli tepkilerde bulunmamalısınız. Saat 13:37 Merkür-Mars kavuşumu, yöneticiniz Merkürün geri hareket dönemiyle örtüştüğü için, aslında ailevi konular üzerinde ve de  kişisel tüm kararlarınızın akıllıca gözden geçirilmesi vaktidir. Bir yuva kurulacaksa, bir yere taşınılacaksa, bir girişimde bulunulacaksa, bir ev satın alınacaksa, bir işe girilecekse, mutlaka iyi analiz edilmeli, yarar-zarar hesabı yapılmalıdır. Harekete geçmek isteseniz de, varılacak yere, elde edilmesi muhtemel sonuca bilinçli şekilde bakmalısınız. İleriye dönük ve sağlıklı olana yönelmelisiniz. Aceleyle kararlar vermemelisiniz. Tam emin olmalısınız. Saat 22:45 Venüs-Chiron olumlu görünümü, birikimlerimizi çoğaltma, kazanarak güven içinde yaşama, maddi açıdan gelir sağlayıcı alanlara yönelme arzumuzun göstergesidir. Bunun yolu, meslek seçimimizi doğru şekilde yapmaktan geçiyor. Gerçekçi düşünmek zorundayız. İşimize gücümüze sahip çıkmamız, elimizden geleni yapmamız lazım. Yüreğinizin güzellikleri ışığınız olsun. Her işinizin yararınıza olacak şekilde gelişmesi dileğimle,  

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür geri giderken bile düşüncelerinizde direniyorsunuz. Aktif ve hızlı düşünüyorsunuz. Hızlı hareket ederek çalışma yaşantınızda müthiş bir performans sergileyeceksiniz. Düzen ve sistem sizin için önemli olacaktır. Fakat, aceleci davranışlar detayları ve küçük ayrıntıları da gözden kaçırmanıza neden olabilir.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son zamanların aksine, sempatikliğinizi kullanarak ya da kendinizi göstererek bazı kişileri bazı konularda ikna edebilir veya bazı planlarınıza katılımda bulunmalarını sağlayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Neptün'le olumsuz açı yapıpı, yarın, geri giden Merkür'le bir araya gelecek olan Mars, plansız, tedbirsiz veya detaylara odaklanmadan yapılabilecek işlerde sıkıntılara neden olabilir 7 gün boyunca. Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var. Dalgınlıklar, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları veya bazı durumlarda zehirlenmeler de bu açının diğer bir etkisi olabilir. Bir an bir şey yapmaya karar verip birden yerinizden kalkamayacak durum alıyorsanız, sebebi Neptün. Dün yazdığım ilişkilerde gerilimi, ani hareketleri, asiliği veya aşırı özgürlük arzusunu tetikleyen etkiler de devam ediyor. Günü basit planlar yaparak geçirmek lazım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda koyduğunuz hedeflere ulaşmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklar sizi biraz yorabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bazı uğraştığınız işlerde bürokrasiye takılabilirsiniz. İşlerinizdeki aksaklıklar sizi sıkıntıya sokmasın. Akışta kalmaya özen göstermelisiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile çevrende verilecek bazı kararlar seni hayli meşgul edecek. Başını kaşımaya vakit bulamayacaksın. Boş düşünceleri bırak hayatın tadını çıkar.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde vehayatınızda kendinizi ifade etme gücünüz geçici olarak düşebilir, ancak biraz yalnız kalmak, kendinizi dinlendirmek ve bireysel ihtiyaçlarınızı belirlemek için bir süre içinize çekilmeye ihtiyacınız olabilir. Finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabırsız ve anlık davranmanız, sinirli tavırlarla hareket etmeniz söz konusu. Bu, yanlış anlaşılmaları tetikleyebilir. Hemen harekete geçme isteğinizi planlı davranarak bastırmaya çalışın.

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özel hayatınız başta olmak üzere, çocukları ilgilendiren konular, riskli işler ve aktiviteler konusunda hedeflerinize çok daha rahat bir şekilde ulaşabileceğinize, bu alanlarda olası krizleri rahat bir şekilde idare edebileceğinize, sizden mesafe olarak uzakta kimselerle minik flörtlerin söz konusu olabilir

27 Mayıs 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

27 Mayıs 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 06' 21" R
Ay
Boğa
04° 03' 10" R
Merkür
Koç
21° 06' 05"
Venüs
Boğa
09° 29' 09"
Mars
Koç
05° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 16"
Satürn
Balık
17° 09' 22"
Uranüs
Boğa
22° 44' 37"
Neptün
Balık
29° 06' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 27"
Lilith
Başak
24° 06' 06"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>