İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı kafanızda bir belirsizlik olarak barındırmamalısınız. Hissettiklerinizi açıklamanız için ortam ve gelişmeler çok elverişli. Karşı tarafın aynı yoğunluğu yaşıyor olması çok muhtemel.

İlerde daha iyi değerlendireceğinizi düşündüğünüz fırsatlar, elinizden kayıp gidebilir. Garip bir şekilde şansınızı erteliyorsunuz. Verimsiz bulduğunuz toplantıları verimli hale getirmek biraz da sizin elinizde.

Bu günlerde kısmi rahatlamalar getirecek para girdileriniz var. Haklı endişelere dayalı küçük hesaplar, çapınızı aştığı düşüncesiyle bazı büyük fırsatları kaçırmanıza neden oluyor.

Kafanızda yeni, yeni şekillenen bir oluşum, esas olarak dışardan itelemelerle sizi içine alabilir. İyi düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğunuz çözümsüzlüklerin birçoğu yüzeysel. Probleme dönüşebilecek olanlarla ilgili sevenlerinizden ve yakın çevrenizden beklediğinizin üzerinde destekler alabileceksiniz. Yavaş yavaş şekillenmeye başlayan bir olumluluk karşısındaki serinkanlı tutumunuzu devam ettirmenizde fayda var. Erken sevinçlerin arkası üzüntü olabilir.

28 Mart 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 03:14 Ay-Pluto karşıtlığı cumartesi günümüzün ilk görünümüdür. Bir yandan kimseye muhtaç olmadan yaşamak için ekmeğinizi kazanmanız diğer yandan sabırlı, sistemli, sorumluluklarınızın farkında hareket etmeniz yönünde etkileyicidir. Saat 04:09 Ay-Uranüs görünümü, finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Ancak bazen isteklerinizi elde edemeyeceğinizi düşünerek kaygılanabilirsiniz. Saat 04:11 Venüs-Jüpiter görünümü, sizin huzura, kendinizi güvende hissetmeye ne kadar çok ihtiyacınız olduğunu vurguluyor. Evet bir çok insanla gün boyu konuşuyorsunuz, bağlantıda bulunuyorsunuz, insanlar sizin ne kadar eğlenceli, güzel, hayatın tadını çıkartmayı bilen bir kişi olduğunuzu görüyorlar. Ancak iç dünyanızın derinliklerinde durum nedir?  Kimsenin bilmediği sıkıntılar, sorunlar, pişmanlıklar var mıdır? Kendinizle baş başa kaldığınızda sizi en çok neyin mutlu veya mutsuz ettiğinin farkındaysanız ve hayatın zorlukları olduğu gibi, güzellikleri de var diyerek yaşamı kucaklıyorsanız siz mutlu bireysiniz demektir. Tam tersine ne olursa olsun tatminsiz, mutsuz ve huzursuz iseniz o zaman bunun altında yatan nedenleri tespit ederek kendinizi toparlamaya çalışmanızda yarar var. Hayat bizim ona verdiğimiz anlama göre, bize geri dönüşlerde bulunur diyor birçok uzmanlar.  O zaman siz de bugün bilinçli şekilde kendimize bir bakarsak günü olumlu şekilde değerlendirmiş, huzur bulmuş oluruz. Keyifli, kendinizle barışık bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

28 Mart 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve sizin duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün. Maddi konularda ailenizin ve sevdiklerinizin desteğini görmek rahatlamanıza neden olacak. Bugün Ay kariyer evinizde olumlu destek verirken, borç konusunda sizi uyarıyor.

28 Mart 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı değiştirmenize yardımı olabilecek olanaklar, şartlar, davetler, teklifler veya kişiler yüzünü göstermek üzere ya da gösterdi fakat siz farkında değilsiniz. Değişimden korkmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe'ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay'ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

28 Mart 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizle ilgili meydana gelen gelişmeler sizi rahatsız edebilir ve beklentilerinizin yaratacağı gerilim ile başa çıkmanız pek kolay olmayabilir.

28 Mart 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal durumunuzla ilgili güçlü destekler alabilirsiniz, ancak sinir sisteminizin hassas olduğu bir günde bulunuyorsunuz. İkili ilişkilerinizi iyileştirmeniz, varolan ilişkilerde aşk duygusunun ön plana çıkması ve ilişkilerle ilgili spesifik fırsatlara sahip olduğunuz bugün, hayatınızda birçok şeyi yoluna koyabilmeniz için destek alıyor olacaksınız.

28 Mart 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkileriniz, gözünüzde çok daha önemli bir konuma yükselmeye başlayabilirler. Özellikle de eşiniz veya partnerinizle aranızdaki duygular yoğunlaşabilir. Bunun, sahipleniciliğe veya kıskançlığa dönüşmesini engelleyin.

28 Mart 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 28' 56" R
Ay
Boğa
09° 44' 18" R
Merkür
Koç
21° 25' 35"
Venüs
Boğa
09° 57' 53"
Mars
Koç
05° 19' 29"
Jüpiter
Boğa
25° 39' 46"
Satürn
Balık
17° 11' 14"
Uranüs
Boğa
22° 45' 58"
Neptün
Balık
29° 07' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 43"
Lilith
Başak
24° 08' 41"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 07/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>