İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk hayatınızdaki gelişmeler çok olumlu oalcak.Sevgilinizden beklemediğiniz bir ilgi ile karşılaşacaksınız. Onun etkisi ile daha uzlaşmacı davranacaksınız

İyi niyetli davranışlarınızla etrafınızdaki insanlar üzerinde olumlu etkiler bırakıyorsunuz. Sizinleyapanlar aldıkları sonuçlardan çok memnunlar. yalnız resmi işlerde biraz daha titiz olmalısınız.

Bugün para konularında kendinizi uzaklaştırmak isteği içinde olacaksınız. Ödemelerinizi yaptınız ve bir müddet maddi konularında kendinizi rahat hissedebileceksiniz.

. Gönül işlerinizde daha ciddi istekler içerisindesiniz. Romantik beraberliklerin dışına çıkmak istiyorsunuz. Kendiniz ve sevdiğiniz için bir gelecek hayal ediyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kimi arkadaşlık ilişkilerinizde sempatik, ama bir yandan da itici agresif davranışlar içindesiniz. Belli bir amaç taşımadığınızı anlatmakta zorlanabilirsiniz. Belli konularda sizden daha yetkin, otorite sayılabilecek insanlarla görüşmeleriniz olacak. Geniş bir perspektifle baktığınız bu konularda, yine de bazı düş kırıklıkları yaşatmanız söz konusu.

22 Şubat 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 10:30 Ay-Pluto olumlu görünümü bizi sınırlayan her şeyi geride bırakmanın rahatlatıcı olacağını söylüyor. Kolay olmasa da, bu görünüm sayesinde, derinlemesine gözden geçirmelerde bulunuyoruz. Ancak kendimize yüklenmeden ve güven duygumuzu ayakta tutarak bunu yaparsak faydasını olumlu yönde görebiliriz. Saat 14:46-23 Şubat saat 03:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Hayata objektif açıdan bakmamız ve başkalarına faydalı olacak şekilde hareket etmemiz gerektiğini hatırlatıyor. Evet belki kendi içimizde şu an bir çok meseleyi aşmaya, rahata kavuşmaya çalışırken, bir şeylere mecbur edildiğimiz için sıkılabiliriz. Ancak gelişmemiz için hem işimize gücümüze sarılmalıyız hem de kişisel hareket etmekten ziyade el birliğini önemsemeliyiz. Gününüz arzuladığınız gibi güzellikler içinde geçsin. Huzur yanınızdan hiç eksik olmasın. Can-ı yürekten sevgilerimle,

22 Şubat 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bir haber alacaksın. Yerine getirmek zorunda olduğun sorumluluklarını aksatmayacaksın.

22 Şubat 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda tutkularınızın peşine takılıp takip edebileceğiniz ve hayallerinizin sizi sürüklediği yerlere kolaylıkla gidebileceğiniz bir gün. Karşılaştığınız zorlukları ve sorunları bugün fazlasıyla abartma eğiliminde olabilir, duygusal bir gerilimin baş kahramanı olabilirsiniz. Bu şekilde duygu gel gitleri yaşamanız çok doğaldır. Zira son günlerde yaşadığınız olaylar sizi bir hayli yıprattı. Yine de tehlikeli sularda yüzmeseniz iyi olur.

22 Şubat 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün 14:45'ten gece yarısına kadar Ay boşlukta. Bugün farkında olmadığınız, gizli kalan konularla uğraşabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. İlgilendiğiniz konularla ilgili sezgilerinize güveneceğiniz zamanlar var. Yaşadığınız olaylarda yapıcı davranmaya özen göstermelisiniz. İşlerinizde yavaşlama söz konusu. Ertelediğiniz işlerinizle ilgilenmek için uygun bir gün.

22 Şubat 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün işinizle ilgili kendinizi daha verimli çalışacak stratejiler belirlemelisiniz. Eğer işlerinizi zamanında yetiştiremediğinizden şikayet ediyorsanız yeni yollar aramalı aşırı yorgunluğa bağlı sağlık sorunları yaşamadan kendinize zamanı daha iyi kullanabileceğiniz bir sistem kurmalısınız. Bu konuyla ilgili sizden yaşça büyük insanların tavsiye ve öğütlerini dikkate almalısınız. İşinizle ilgili uzun zamandır uğraştığınız bir girişiminiz akşama doğru olumlu olarak sonuçlanabilir ve insanlardan büyük bir ilgi görebilirsiniz. Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir sezgilerinizin sesine kulak verin ve yapacaklarınızı buna göre gerçekleştirin. Özel yaşamınızda ise sürpriz ve keyifli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

22 Şubat 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer alanlarında duygusallığınız ve yaratıcılığınız yüksek olacak. Sezgilerinize yönelik biryapıyorsanız, bugün iç sesinizi ve altıncı hissinizi çok iyi kullanmaya çalışın.

22 Şubat 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Boğa burcunda seyahat eden Ay sizin bilinçaltınızdaki duyguları olduğu gibi açığa çıkartacak. Günü tek başınıza kalarak bol meditasyon ve kitap okuyarak geçirin. Zira bu dinginliğe erişmeye uzun zamandır ihtiyacınız var. Bu şekilde yaratıcı yanınızı daha rahat ortaya koyacaksınız.

22 Şubat 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, maddi konularla ilgili önemli gelişmeler olabilir. Ev ile ilgili herhangi bir planı gerçekleştirmek için ortaya çıkmasını beklediğiniz maddi kaynağı bugün bulabilirsiniz. Bu kaynak, uygun ödeme koşulları olan bir kredi de olabilir.

22 Şubat 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 59' 35" R
Ay
Boğa
17° 24' 50" R
Merkür
Koç
21° 52' 52"
Venüs
Boğa
10° 36' 53"
Mars
Koç
05° 43' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 47' 13"
Satürn
Balık
17° 13' 46"
Uranüs
Boğa
22° 47' 48"
Neptün
Balık
29° 07' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 26"
Lilith
Başak
24° 12' 12"
True Node
Koç
15° 21' 12"
Son Güncelleme : 08/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>