İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor. Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. İlişkide aşkın ömrü diye belirlediğiniz süreler oldukça kısa.

Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor. Yeni birortamı arayışlarınız bu günlerde de sürecek.

Para konularında eli açıksınız. Ama her eli açık gibi, bu özelliğinizi asla sekteye uğratmamanız gerekiyor. Aşırı değiştiğiniz yönündeki suçlamalar çok çabuk geliyor.

Son günlerde yaşadığınız kırgınlık çok hak edilmiş bir duygu, bunu biliyorsunuz. Gönlünüzü insanlara açarken, belli bir çizgi çizmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bakışınız, çevrenizdeki insanları hayatın hoş yanlarını görmeye zorluyor. Dünden bugüne sarkmış sorunlar sizi herkes kadar etkilemiyor. Aileden birinin, bir alım işinde size ihtiyacı olacak. Hafta içinde biraz bu işe koşturabilirsiniz. Çelişik davranışlarınızın albenisi, bu davranışları belli sınırlara da tutmanıza engel olmamalı.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:31 Venüs-Pluto görünümü, çalışma yaşamımızdan günlük hayatımıza kadar olan geniş bir alanda hem mevcut durumu hem de problemlerimizi belirleme, üzerinde düşünme yönünde tesirlidir. Demek ki, verimli çalışabilmemiz, kafamızın, gönlümüzün rahat olması için bir takım düzenlemelere ihtiyacımız var. Bunlar üzerinde durmak lazım. Saat 08:41 Mars-Chiron kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında, mesleki, ailevi, hedefleriniz ve yaşamsal tüm konularda size hiç uymayan insanlarla çevrili olduğunuzu ve bu durumun sizi kıskıvrak bağladığını düşünürsünüz. Size göre kaçacak bir yer yok gibidir. Ya boyun eğeceksinizdir veyahut isyan edeceksinizdir. Benim tavsiyem bu kavuşumun sizi daha fazla gerginleştirmesine müsaade etmemeniz ve elden geldiğince sakin olmaya çalışmanızdır. Saat 12:34 itibariyle Terazi burcunda oluşacak son dördün, parasal anlamda bir çıkış yolu aradığımızın göstergesi. Sözgelimi bebek sahibi olmadan önce finansal açıdan her şeyin yerli yerine oturtulması gerektiğini düşündüğünüzü gösterebilir. Kimi aşk için uzlaşmaya açıktır. Ancak aranızdaki sorunlar öyle kolayca çözülür gibi değildir. Bir yandan nazik bir şekilde dengeler sarsılmasın diye hareket ederken diğer taraftan bir türlü düzelmeyen sorunlar yüzünden keyifsizleşiriz. Saat 18:41 Ay-Satürn görünümü, elimizden geldiğince nazik davranmaya çalışsak da, birileri bizi anlamamakta ısrar edince zorlanıyoruz. Saat 19:00 Ay-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızı canlandırıcı ve moralinizi yükselticidir. Pozitif hislerle hayatı kucaklarsınız. Keyifli bir Cumartesi günü dileğimle,

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Net kararlar veriyorsun! Yılın son günleri olmasına rağmen bugünyerinde yoğun bir gün hatta fazla mesai seni bekliyor. Bu satırları okurken mümkün değil dediğini duyar gibiyim, ancak emin ol günün yoğunluğuna sne bile şaşıracaksın. İş hayatına dair kafanda yeni stratejiler oluşabilir. Geçmişe baktığımızda bir yılın bile neler değiştirdiğini görmek bizi hep hayrete düşürür. Şimdi ise senin için böyle bir dönem başlangıç yapıyor. Oldukça keskin virajlar alacağın, net kararlar vereceğin güne hazır mısın? Bu yaşadıklarını yazacağın günlüklerle veya günlük notlarla kalıcı hale getirebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, sevgilinden gelecek teklif ayaklarını yerden kesecek. Geleceğe yönelik düşüncelerin kafanda arttığı bugün kimin kalıcı kimin geçici olduğunu daha net görmek istiyorsun. Bu yüzden sevdiğin insandan ya da ailendeki birinden bazı konularda sana söz vermelerini isteyebilirsin.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde duygusal anlamda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Finansal konularda ise sizi ikilemlerde bırakacak durumlar içerisinde olmamalısınız.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşk, keyifler ve yaratıcı olabileceğiniz imkanlar gündeme geliyor. Hayatın pozitif yönlerine daha açık olabileceğiniz bir gündesiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz, eviniz konusunda beklediğiniz haberler veya ailenizden biri sürpriz bir şekilde kapınızı çalabilir. Beklenmedik mutluluklar yüzünüzü güldürecek. Duygusal olarak kendiniz ile ilgili sorguladığınız birtakım konular söz konusu. Ancak günün sonunda doğru kararı vermiş olacaksınız. 

29 Aralık 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz ve geçmişiniz ile ilgili konular gündeminize gelirken eski hikayelere ve anılara çok da takılı kalmadığınızdan emin olmalısınız. Evle ilgili işler, tadilat veya onarım konuları gündeminizde olabilir. Kendinizi fazla yormadığınızdan emin olmalısınız.

29 Aralık 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde beklediğiniz haberler gelebilir. Romantik konularda yaratıcı işlerde gelişmeler olabilir. Uyum ve işbirliğinden doğan koşullar sizi memnun edecektir. Öğleden sonrayı kararlı ve tutarlı sürdürmek önemli.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi karıştıran durumlarla karşılaşabilirsiniz. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri dengede tutmaya özen gösterin. İsteklerinizi ifade ederken daha olumlu ve sakin davranmaya gayret etmelisiniz.

29 Aralık 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

29 Aralık 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 05' 46" R
Ay
Yengeç
02° 18' 18" R
Merkür
Koç
24° 57' 41"
Venüs
Boğa
14° 33' 53"
Mars
Koç
08° 11' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 32' 34"
Satürn
Balık
17° 28' 38"
Uranüs
Boğa
22° 58' 58"
Neptün
Balık
29° 13' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
21° 15' 45"
Lilith
Başak
24° 33' 33"
True Node
Koç
15° 05' 14"
Son Güncelleme : 11/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>