İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin ediyordunuz. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir. Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor.

Yanlış kişilere yanlış tepkiler verebiliyorsunuz. Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz.

Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor. Müdahalecileriniz var. Ama siz bu müdahaleleri haklı görüyorsunuz, pek şikayetçi değilsiniz.

Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız. Gönlünüzdeki sisi, ışıl ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde barındırdığınız bir tedirginliğiniz var gibi. Ama bunu bir an önce yenmenizde fayda var. Bunun içinde bir iç hesaplaşma içine girmeniz gerekecek. Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni yeni tanışmalarınız olabilir. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, alnı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 02:27 Ay-Yengeç geçişinde, insanlarla aranıza mesafe koyabilir, duygularınızı belli etmezsiniz. Hiç bir şeyi beğenmez, kendinizce eleştirir ve daha mükemmel şeylere layık olduğunuzu düşünebilirsiniz. Parasal konularda bir hayli önemlidir. Mali durumunuza göre moraliniz yüksek veya düşük olabilir. Sizin için güvence bilhassa önem taşır. Saat 03:03 Ay-Uranüs görünümü, maddi açıdan güvende olmak isteğinizi işaret ediyor. Belki bu yüzden hassassınız. Bir şeylerin yolunda gitmeyişi sizi üzüyor. O zaman yeni bir sayfa açmaya, farklı yollar denemeye açık olunuz. Saat 05:10 Ay-Venüs olumlu görünümü, parasal konularda güven içinde yaşamak,hayatında ve ilişkilerde güçlü olmak arzunuzun işaretçisidir. Sevdiği her şeyi korumak isteyen kişi, var gücüyle mücadele etmesi gerektiğini bilir. Sürekli ilişkisi, işi hakkında konuşur. Birilerinin dinlemesini ister. Bir hayli titiz düşünür. Kaybetmek istemediği için, her şeyi denetim altına almak ister. Saat 10:32 Ay-Satürn karşıtlığı, güvencenin önemini vurguluyor. İster istemez soğuk, mesafeli durabiliriz. Ailemizin ihtiyaçları, sorumluluklar ve dış dünyanın şartları üstümüzde baskı yaratabilir. İnsanlar farklı bir şeylerden söz ederken, bizim aklımızda geleceğimiz vardır. İhtiyaçlarımızın karşılamak, ayakta tutabilmek her şeyden daha önemlidir. Bu görünüm sizi kazanç elde etmek amaçlı işlere yöneltecektir. Saat 12:34 Ay-Güneş olumlu görünümü, maddi konularda güvencenize özel önem verdiğinizi ve gün boyu zorlanmadan işlerinizi yapmak istediğinizi gösteriyor. Parasal meseleleri bir an önce çözmekten yanasınız. Saat 14:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu, kişisel tüm kararların, aileyle ilgili konuların ve günlük tempoda tüm işlerin verimli ve sağlıklı yürümesi adına verilen çabanın, bağlantıların göstergesidir. Derin düşünürüz, derinlemesine inceleriz. Cumhuriyetimizin 95. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün bulunduğun ortamlarda pozitif ruh halin ve enerjinle, en popüler insan olacaksın. Günü, yapmaktan hoşlandığın aktivitelere ayırabilirsin. İsteklerini yerine getirmek için çok uygun bir gün, şans senden yana. Sosyal çevrenin genişlemesi, aradığın yalnızlığı bulamamana neden oluyor. Mümkün olduğunca kafanı dinlemek için akşam saatlerinde yalnız kalmak isteyebilirsin. Eşin ya da sevgilin bu süreçte yanında olmak isteyebilirler ancak tercihini kitapların ve sevdiğin müziklerden yana kullanabilirsin. Mide problemi olan bir İkizler burcuysan, işlenmiş gıdalardan uzak durmanda fayda var. Sağlığını olumsuz etkileyecek beslenme alışkanlıkların, fiziksel olarak seni zorlayabilir.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün mali konularla alakalı iletişimleriniz yoğun olabilir ve alacak- verecek durumlarında şanslı olan taraf siz olabilirsiniz. İletişim dilinize dikkat etmeniz yararınıza olur.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde maddiyatla ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Gelecek yönünde yeni planlamalar yapabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda işlerinizdeki aksilikler keyfinizi kaçırabilir. Kişisel becerinizle işlerinizi yoluna koyabileceksiniz. Çevrenizdeki kişilerden destek alabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir yıldız gibi parlayacağınız, başarı çıtanızı yükselteceğiniz enerjiler içindesiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

29 Ekim 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uyum kabiliyeti gelişkin İkizler için gün boyu yoğunluk ve telaş söz konusu. Öngöremediğiniz harcamalar olabilir. Plansız işler, yetişme telaşları nedeniyle yorulurken; huzuru korursanız günü verimli kapatabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geriliminizi seyahate çıkarak azaltabilirsiniz. Dostlarınızla aranızdaki ilişkiler güçlü. Fakat, bazı arkadaşlarınız sizin hakkınızda kıskanç duygular besleyebilirler. Ancak, bütün bunları fazla önemsemeden geçiştireceksiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

29 Ekim 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 19' 23" R
Ay
Terazi
04° 20' 08"
Merkür
Boğa
04° 02' 01"
Venüs
Boğa
23° 47' 02"
Mars
Koç
13° 54' 17"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 38"
Satürn
Balık
18° 00' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 12"
Plüton
Kova
02° 02' 39"
Chiron
Koç
21° 38' 52"
Lilith
Başak
25° 23' 24"
True Node
Koç
14° 56' 16"
Son Güncelleme : 18/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>