İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün sevgilinizle ondan sakladığınız bir sır yüzünden tartışabilir ve ilişkinizde ayrılma noktasına gelebilirsiniz. Sağduyulu olun ve ilişkinize sahip çıkın. Onunla konuşmak her şeyi düzeltecektir.

İş yerinizdeki tavırlarınız yüzünden bugün işleriniz aksayabilir,arkadaşlarınızdan beklediğiniz yardımı alamayabilirsiniz. Genel olarak zor birgünü geçireceksiniz.

Parasal konularda şanslı bir gündesiniz. Bugün elinize beklemediğiniz bir para geçebilir ve bazı ödemelerinizi bu para ile yapabilir, rahatlayabilirsiniz.

Gün içinde ilişkide bulunduğunuz insanlara karşı dikkatli olmalısınız. Bugün duygularınızı fazla belli etmemeye özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak rahat bir gün geçireceksiniz. Gün içinde yapmanız gereken işleri rahatlıkla halledebilir ve kendinize zaman ayırma fırsatı bulabilirsiniz. Öğleden sonra duygularınızda bir takım iniş çıkışlar olabilir. Fakat bu durum fazla uzun sürmeyecektir. Bugün duygularınızın mantığınızın önüne geçmesine izin vermeyin.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, yeni haftamız, hayatın zevkli ve keyif veren güzelliklerinin tadına varmak, cesaretle  her problemin üstesinden gelebilmek, inandığınız ne varsa üzerine gitmek  isteyeceğiniz Ay-Yay burcu seyri, saat 01:50 itibariyle etkili olacak. İlişkisi olmayanlar yeni bir aşkın heyecanına kapılmaktan zevk alırken, ilişkisinde sorun olanlar partnerin nazından niyazından  hiç mi hiç hoşlanmazlar. Saat 11:42 Ay-Neptün  zorlu görünümü, düzeltmeye çalıştığınız ve işin içinden çıkamadığınız konularda sizi zorluyor. Bir yandan sorumluluklarınız var, diğer yandan yapmak istedikleriniz. Her ikisinde de başarılı olmaya çalışacağız. Kaldı ki bugünkü enerjiler gayet olumlu. Zorlukları kolayca aşabiliriz. Saat 21:34 Ay-Mars kavuşumu  ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin size karşı sınırlarını aşacak tarzda hareket etmesine, sizin de buna karşı kayıtsız kalmayarak tepki göstermenize neden olabilir. Belli bir huzursuzluk yaratır. Abartılı hareketlerden mutlaka kaçınılmalı, gerekiyorsa bu saatlerde tartışmamaya, birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışmakta yarar vardır. Bu görünüm özellikle spor aktivitelerinde karşı tarafı yenebilmek için verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak insan ilişkilerinde biraz dikkatli olmakta yarar vardır. Bu etki altında tartışmamalı, sakin olunmaya çalışılmalıdır. 29 Eylül saat 23:52-23 Ekim saat 23:52  tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Dönemi genel anlamıyla incelediğimizde öne çıkan en önemli olgu, aşk hayatınızdır. Ayrıca iç dünyanızdaki fiziksel ve ruhsal anlamdaki yaşama arzunuzdur. Bu iki olgu birbirinin içine geçmiş gibidir. Eğer aşkta mutlu iseniz, huzurlusunuzdur. Tam tersi durumda hemen duygusallaşır, şöyle iç dünyanıza çekilerek geçmişi anarsınız. Fakat ne olursa olsun, yönettiği burçta ve olumlu bir evde seyir halinde olacak Venüs süresi, sizin için olumludur ve hayatın güzelliklerini hissetme arzunuz yüksektir. Aşk anlamında yılın güzel enerjilerinden biri olarak Venüs geçişi, şans verir. Sürpriz aşkları işaret eder. İlişkinizi güzelleştirir. Bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. Kendinizi huzurlu, mutlu ve uyumlu şekilde dışa yansıttığınız zamandır. Estetik ve konfor duygunuz öylesine yükselir ki, bulunduğunuz bir yerde, karmaşa, çirkinlik, kabalıktan söz edilmez. Aşk size göre anlaşmak, kafaca bir olmak, aynı pencereden bakabilmek demektir. Dönemin nasıl geçeceği, tabii ki yaşam stiliniz ve içinde bulunduğunuz duruma göre değişse de, bu enerjinin genel olarak sizleri mutlu edeceğini söyleyebiliriz. Venüs-Terazi burcu geçişinin hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekerek, kaçamak yapma arzusu duyacaksınız. Kalbi dolu olanlar için, paylaşıma açık bir gün. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçiyorsunuz.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların yeniden organize edilmesi veya bazı işlerin ortaya çıkmadan önce test edilmesi çok daha etkin şekilde devreye sokulması anlamına gelebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Maddi ya da duygusal düzenlemeler ya da kararlara gerçekçi yaklaştığımızdan emin miyiz? Gerçekten tutkularımızdan bağımsız veya tarafsız bakabiliyor muyuz? Kendine güvenli şekilde ön plana çıkma eğilimimiz güzel, AMA kalben ve mantıken içten içe kafamızda soru işaretleri varsa, kafamız karışıksa bu hafta sonu sezgileri ihmal etme zamanı değil! Benden söylemesi Niobe'ce!

28 Eylül 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evlilik konusunda uyumlu ve canlandırıcı enerjiler içinde olacaksınız. İlişkilerinizde biraz daha sabırlı olmaya bakın. Bu heyecanlu tutumkonularında da etkisini gösterebilir. Özellikle ortaklı çalışmalarınızda bilginizi ve vizyonunuzu gösterme fırsatı yakalayabilirsiniz. Öte yandan işe dair sorumluluklarınız açısından yorucu bir gün olabilir.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dünyanıza ışık gelmiş durumda. Sevdiğiniz birinden bugün aşkınıza karşılık görebilirsiniz. Hiç düşünmediğiniz bir anda aşk hayatınız canlanabilir. Sağlığınız oldukça iyi yönde. İş hayatınızda da başarılı görünüyorsunuz.

29 Eylül 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorunları içinize atmaktan vazgeçmelisiniz. Kendinize ne kadar büyük bir kötülük yaptığınızın farkında değilsiniz. Her şeyden sorumlu olmadığınızı görün artık ve dertlerinizi birileriyle paylaşın. Yakın akrabalarınız size destek vereceklerdir, içinizi ferah tutun... Yağlı yiyeceklerden uzak durmalısınız.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

29 Eylül 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 51"
Ay
Kova
23° 40' 50"
Merkür
Koç
17° 48' 60"
Venüs
Boğa
03° 31' 27"
Mars
Koç
01° 18' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 09"
Satürn
Balık
16° 45' 14"
Uranüs
Boğa
22° 27' 52"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 26"
Lilith
Başak
23° 33' 54"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>