İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi anlamasını bekliyorsunuz ama siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz ? Sürekli sevgisini kanıtlamasını istemeniz, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaşınızdan ilişkinizle ilgili bir uyarı alacaksınız.

İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında, ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi yeterince göstermiyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün.

Bugün yine gereksiz harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Oysa bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamalar dışına çıkmanıza pek uygun değil. Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız.

Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef olabilirsiniz. Bu eleştirilerde bir duygusallık aramanız boşuna olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak bir dönemdesiniz ama bunun hiç farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Özel yaşamınıza ayırdığınız zaman ve enerjiyi dostlarınızdan ve işinizden esirgememelisiniz. Ben merkezci davranmanız eleştirilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük olduğunuz bir gün olabilir. Oysa yaşamınızdaki gelişmeler biraz çevrenizle ilgilenmenizi zorunlu kılıyor.

29 Kasım 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:57 Ay-Uranüs görünümüyle Pazar günümüz başlıyor. Bu enerji altında finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Ancak bazen isteklerinizi elde edemeyeceğinizi düşünerek kaygılanabilirsiniz. Saat 10:03 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, maddi açıdan güvende yaşamak arzumuz çok önemli. Çünkü ailemiz veya kendi huzurumuz için güçlü olmak gerektiğinin farkındayız. Ev içinde veya yaşadığımız dünyada her bir gelişmeye kulak vereceğiz. Sağlıklı ve verimli bir yaşam sürmek için neler yapmamız gerektiği üzerinde duracağız. İnce eleyeceğiz, sık dokuyacağız. Attığımız adımların başarılı sonuçlanmasını umut edeceğiz. Saat 14:46 - 30 Kasım saat 02:47 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında parasal konularda hassas düşünürüz. Güvenli yaşamak arzumuz daha fazla öne çıkar. Ancak bu saat diliminde, acil kararlar verilmemelidir. Finansal anlamda tabii ki, iki misli dikkat gerekiyor. Önceden ayarlanmış ödemelerinizi yapabilir, bütçenizle ilgili, aylık rutininiz için gereken hesaplamaları gözden geçirebilirsiniz. Bilinçli şekilde ihtiyaçlarınızı karşılamak yerinde olur. Saat 16:49 Güneş-Neptün görünümü,  ilişkinizle alakalı konular üzerinde birlikte yol almanın, ideallerinizi gerçekleştirmenin, öncelikle birbirinize karşı dürüst olmanın önemini işarete ediyor. Partnerinizin özlemleriyle, sizinkiler örtüşüyor mu? Bu beraberlikte fantezileriniz aynı yönde mi? Bağlanma sorunları yaşıyor musunuz? Birbiriniz üzerinde baskı uygulayarak, tatminsizliğe neden oluyor musunuz? Bunların tümü önemlidir. Birbiriniz hakkında iç görüleriniz ne diyor? Bazen masumiyet bazen şüpheler içinde kalıyor musunuz? İşte bunları gerçekçi bir şekilde bugün tekrar ele alınız. Mutlu gülümsemelerin günü olsun. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

29 Kasım 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına bir çok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Aile içinde farklı bir konumda olduğunuzu hissetmek için, hiç bir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Sevdiklerinize yardım etmekten hoşlanıyorsunuz.

29 Kasım 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızı, ikili ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı veyabirliklerinizi ilgilendiren konularda destekleyici gelişmelerin söz konusu olabileceği birkaç günlük süreçtesiniz. Ortaya çıkan gelişmelere bağlı yapısal değişiklikler söz konusu olabilir.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirmenin yolları açık. Elinizdekileri güzel şeyler için kullanabilirsiniz.

29 Kasım 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYAL kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Ortam değiştirmeniz son derece iyi gelecek size. Uzaktan alacağınız haberler biraz daha keyif verecek.

29 Kasım 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

29 Kasım 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki insanlar özel ilişkilerinize karışmamalı zira sizi yanlış yönlendirebilirler. Ortak işlerinizde yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. Bu dönemde önemli anlaşmalardan kaçının.

29 Kasım 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş konusunda egolarınızı ezebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz, kariyer konularında gelebilecek olası teklifleri değerlendirirken dikkatli olun, kandırılmamaya özen gösterin.  İlişkilerinizi analiz ederken veya yargılarda bulunurken de 3. Kişilerin fikirlerine önem verin. İş tekliflerini değerlendirirken duygusal yaklaşımlar sergilemeyin.

29 Kasım 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

29 Kasım 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 59' 25" R
Ay
Balık
16° 56' 57"
Merkür
Koç
18° 45' 16"
Venüs
Boğa
05° 31' 33"
Mars
Koç
02° 33' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 53' 31"
Uranüs
Boğa
22° 33' 28"
Neptün
Balık
29° 01' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 52"
Lilith
Başak
23° 44' 43"
True Node
Koç
15° 22' 60"
Son Güncelleme : 04/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>