İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi anlamasını bekliyorsunuz ama siz onu ne kadar anlamaya çalışıyorsunuz ? Sürekli sevgisini kanıtlamasını istemeniz, partnerinizi uzaklaştırabilir. Bugün ortak bir arkadaşınızdan ilişkinizle ilgili bir uyarı alacaksınız.

İş yaşamınızdaki yeteneklerinizin herkes farkında, ama yeteneklerinize güvenerek sizden beklenen enerjiyi yeterince göstermiyorsunuz. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmelerin olacağı bir gün.

Bugün yine gereksiz harcamalarla yüz yüze gelebilirsiniz. Oysa bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamalar dışına çıkmanıza pek uygun değil. Umulmadık gelişmelerle yakında düze çıkacaksınız.

Yakınlarınızın eleştiri oklarına birkaç açıdan hedef olabilirsiniz. Bu eleştirilerde bir duygusallık aramanız boşuna olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parlak bir dönemdesiniz ama bunun hiç farkında değilmiş gibi davranıyorsunuz. Özel yaşamınıza ayırdığınız zaman ve enerjiyi dostlarınızdan ve işinizden esirgememelisiniz. Ben merkezci davranmanız eleştirilere neden oluyor. Bugün yine kendinize dönük olduğunuz bir gün olabilir. Oysa yaşamınızdaki gelişmeler biraz çevrenizle ilgilenmenizi zorunlu kılıyor.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, ister özel isteranlamındaki ortaklık-evlilik-boşanma gibi önemli konular üzerindeki etkin karar verme zamanını işaret eder. Düşünürüz, isteriz, arzularız ve niyetleniriz. Yeniayı yöneten güç Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediği için tabii ki aşk hayatımız, çocuk meselelerini de ilgilendiren olumlu değişikliklerin, yeniliklerin göstergesidir. Bir düşünürken, iki şeyin birden karşımıza fırsat şeklinde çıktığı vakittir. Ancak ben yine de, Yay burcundaki Yeniayın fazla aktif, heyecanlı, şansımıza fazla güvenme halini biraz daha dikkatli olunması şeklinde yorumlarım. Kaldı ki, bu Yeniayın görünümleri, evlilik, satın alma, kiralama gibi konularda iyi bir analiz yapılması gerektiğini vurguluyor. Çünkü çabuk verilen kararlar, bir o kadar zorlayabilir kişiyi. Birilerine güvenip yola çıkmamak, hesabı iyi yapmak lazım. Fırsat getirici olsa da, bunların geniş zamanda bize yansıyacak artı ve eksilerine bakmak gerekiyor. Sözgelimi birortaklığında tarafların sözleşme maddeleri, evlilik kararında çok iyi düşünmek, ayrılmayı istiyorsak güvencemiz, birkuracaksak o alanla ilgili tecrübemiz, çocuk sahibi olmayı düşünüyorsak sorumluluk olgularını önemsemeliyiz. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Evlilik ve ortaklıklar konusunda yaratıcılık isteyen konular söz konusu olacaktır.. Partnerinizin ve ortağınızın hayal gücüne dayalı işler yapabilirsiniz. Onun değişik fikirlerinden faydalanabilirsiniz. Akşam saatlerinde oturup, bu konuyu pekiştireceğiniz sohbetlerde, olaylara adapte olmaya çalışmalısınız.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta içinde, motivasyonunuz biraz düşebilir. Önümüzdeki iki hafta yeni işbirlikleri, görüşmeler ve planlamalar söz konusu. Var olan ilişkiler güçlenebilir ya da yeni serüvenlere yelken açabilirsiniz. Kafanızı bulandıran sorular çoğalabilir. Daha esnek ve toleranslı olmaya çalışmalısınız. Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz veya ortaklarınızla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz için daha fazla çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Gündeminize yeni işler eklenebilir. Mahkeme ile ilgili konularınız gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Yaşanan olayları iyi değerlendirmenizde fayda var.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Aşk... Aşk konusunda parlak güne merhaba diyeceksiniz. Aranızdaki bazı tatsız durumlar son bulacak. Yüzünüz gülüyor.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile ilişkilerinize ve özel hayatınıza zaman ayırabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde yakın alanınızdaki ilişkilerde incinmeye açık bir zamandan geçeceğiniz için daha sakin ve ılımlı yaklaşmanız faydalı olacaktır.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya rutin işlerinizle başlıyorsunuz. Önemli işlerinizi bugün tamamlamalı, yenlikleri hayatınıza davet etmek için yarın oluşacak yeniayı beklemelisiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki alanınızda ilerleyen bir Neptün ve ortaklıklar alanınıza yol alan Güneş arasındaki keskin açı teması nedeniyle, mesleki tüm konularda,yaptığınız alanlardaki çatışma ve krizleri giderme çabaları odak noktanız olacaktır.Dolayısıyla bugün kendinizi ikinci plana itip çalışanlar ve ofisiniz ile ilgilenmek ve krizleri gidermek isteyebilirsiniz. Ay'ın gün boyu sürecek olan boşluk etkisiyle mevcut meseleleri çözebilirsiniz. Ancak yeni bir başlangıç için gece saatlerini beklemelisiniz. Ortaklık ve partnerlik konuları gece saatlerinde önem kazanacak.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 23' 53" R
Ay
Terazi
05° 15' 26"
Merkür
Boğa
04° 08' 26"
Venüs
Boğa
23° 52' 46"
Mars
Koç
13° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 44"
Satürn
Balık
18° 00' 36"
Uranüs
Boğa
23° 25' 20"
Neptün
Balık
29° 24' 18"
Plüton
Kova
02° 02' 37"
Chiron
Koç
21° 39' 06"
Lilith
Başak
25° 23' 55"
True Node
Koç
14° 56' 21"
Son Güncelleme : 19/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>