İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınızı açığa vuruş biçiminiz yaşanacak hoşlukları erken tüketebilir. Abartılar içinde olmadığınızı sadece siz biliyorsunuz. Farklı bir ilişki başlattığınıza inanmanız, bunu aşırı belli etmenizi gerektirmeyebilir.

Bazı kişilerde birtakım kötü niyetler seziyorsunuz. Bugünlerdeilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz. Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının olmazsa olmazlarından biri gibi.

Özel nedenler gerekçesiyle harcama sınırlarınızı zorlayabiliyorsunuz Para kullanımındaki yöntemleriniz masraflı olduğu kadar, bazı yakın ilişkilerinizde sorun yaşamanıza da neden olabiliyor.

İş yaşantınızda aradığınız güveni bugünlerde fazlasıyla bulabilirsiniz. Ama bunu ikili bir ortaklığa dönüştürme niyetleri, biraz serüvenci bir yaklaşım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir. Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz.

29 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüz saat 08:48 itibariyle  Ay-Aslan burcu geçiş etkinliği altındadır. Ateşli, aktif bir şekilde kendinizi   ifade ederek, bulunduğunuz alanda sözünüzü dinletebilmeniz, duruşunuzla diğerlerine göre göz doldurmanız gayet kolay,  Ancak bu  coşkunluk  bizi, bilinçli düşünmekten uzak tutmamalıdır. Söz gelimi tam olarak incelemediğimiz veya bilgi sahibi olmadığımız konularda sözler vermeyelim veya vaatlere inanmadan önce işin aslını astarını öğrenelim.  Gün boyu sosyal faaliyetlerde bulunmak ve liderlik gücünüzü adım attığınız konular ve alanlarda gösterebilmeniz bugün gayet mümkün. Yakın çevrenizde bulunan kişilerle iyi bir diyalog içinde olmanız faydalıdır. Onların varlığını yanınızda hissetmek, size sevgi ve özen göstermeleri hoşunuza gidebilir. Bugün ruhunuz bir çocuk gibi coşkun olduğundan, duygularınızı ifade ediş tarzınızda da bunun yansımalarını görmek mümkündür. Özgürce kendinizi öne sürebilirsiniz. Kabul görmek ihtiyacınız da bugünkü etkiler altında sizin için son derece önemlidir. Mutlu, huzurlu ve aktif bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

29 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel özgürlüğünüzü koruma adına tepkisel davranmayı bırakmalı ve ortak paylaşımlarınızda karlı çıkacak çalışmalara yönelmelisiniz. Bugün, gücünüzü aşan konularda sistemli bir uğraş verebilir ve bazı yeteneklerinizi amaçlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Bugün, sınırlarınızı yüksek tutacaksınız.

29 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızı değiştirmenize yardımı olabilecek olanaklar, şartlar, davetler, teklifler veya kişiler yüzünü göstermek üzere ya da gösterdi fakat siz farkında değilsiniz. Değişimden korkmayın. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe'ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay'ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

29 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Fakat bu arada sevdiklerinizi ihmal edebilirsiniz. İlişkilerinize özen göstermeniz gerekiyor.

29 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugüntekliflerini değerlendirebilir, çalışma hayatınızda başarı elde edebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için yeni bir teklif sözkonusu olabilir, ancak ilişkisi olanların sınırları zorlamaması gereken, problemli ilişkilerin ise bitebileceği, ayrıca aynı gün aile büyükleriniz ve patronlarınızla ilgili bazı sorunların size yansıyabileceği bir zaman diliminden geçiyorsunuz.

29 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizin dağılabileceği, tek bir konu üzerine odaklanmakta güçlük çekip sürekli farklı alanlara yöneleceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. Kendinizi konsantre olmaya zorlayın ve hiçbir işi yarım bırakmayın.

29 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 12' 24" R
Ay
Boğa
05° 34' 39" R
Merkür
Koç
21° 11' 15"
Venüs
Boğa
09° 36' 51"
Mars
Koç
05° 06' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 35' 45"
Satürn
Balık
17° 09' 52"
Uranüs
Boğa
22° 44' 58"
Neptün
Balık
29° 06' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
21° 02' 47"
Lilith
Başak
24° 06' 48"
True Node
Koç
15° 23' 25"
Son Güncelleme : 07/05/2024 09:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>