İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu aralar epeyce uzun bir zamanı birlikte geçirme şansınız olacak. Mutluluğunuz dış koşullara çok bağlı. Kısa ayrılıklar sonrasının coşkularını yaşıyorsunuz.

Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz. Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek.

Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiğinizde geri dönüşü olmuyor. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak durumundasınız. Yakında sevinçleriniz var, uzun vadeye yaymak sizin elinizde.

Çok kıymetli zamanınızı boşa tükettiğiniz alanlardan çekilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler gerginlik yaşatmayabilir. Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakınca getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 02:11 Güneş-Neptün görünümü Çarşamba  günümüzün ilk etkili enerjisidir. Ruhsal manada sizi rahatlatıcıdır. Eğer siz, ne yaptığını, hangi yol ve  hedef  üzerinde yürüdüğünü bilen bir kişiyseniz, bu görünüm sayesinde yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz, beğendirebilmeniz mümkündür. Burada önemli olan, hayata nasıl tutunduğunuzdur. En ufak bir rüzgarda yıkılmamak, en zorlu engelde pes etmemek gerekir. Hayallerinizi gerçek kılmak sizin elinizdedir. İşte bu görünüm, bu yönüyle de destekleyicidir. Saat 15:23-17:02 arası Ay-Boşluk etkisi altındayız. Korunma, sahiplenilme ve hayatınızdaki temel teşkil eden konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz.  Anne veya babanızla alakalı mevzular veya çocuğunuz varsa onunla ilgili ayrıntılar ön plana geçer. Aile kavramı, yaşadığımız toplumun en küçük çekirdeğini oluşturduğundan, bu alanda yaşanan  ters bir durum,  doğal olarak dış dünyadaki başarı ve başarısızlıklarınızın işaretidir. O nedenle elbirliği yapmak, aksayan noktaları gözden geçirmek boşluk etkisi geçene kadar gayet faydalı bir yaklaşımdır. Bir de ev veya ofis içinde ıvır zıvır, gereksiz şeyleri tespit edip, bunları atabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilirsiniz. Saat 17:02 Ay-Terazi burcu geçişi, özel yaşamınızla  ilgili konularda,  eşit hak ve özgürlük düşüncesi içinde ilişki kurmanız gerektiğinin göstergesidir. Partnerinizin yargılayıcı ve ara sıra da olsa sert çıkışlar yapması halinde,  tepkide bulunmayınız. Bu enerji,  yaşamımızda bir çok şeyin dengeli ve yerli yerinde olmasının bize ne kadar huzur vereceğini düşündürüyor. Zevklerimiz konusunda seçici olmamızı sağlıyor. Aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikler yaşamaya olan ihtiyacımız büyüyor. Saat 23:33 Ay-Satürn görünümü, duygularımızı nazik biçimde dışa yansıtmamızı sağlarken, ikili ilişkilerde ciddiyetin etkili olmasını sağlayan bir enerjidir. Sadece aşk değil, sorumlulukla hareket ederek, beraberliğimize önem veririz. Teog sınavına girecek yavrularımıza başarılar diliyorum. Günümüz güzellikler içinde geçsin. Her şey gönlümüzce olsun. Kalben sevgilerimle,

29 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreç içindesiniz. Yeni bir düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde de, bazı tereddütlerinizi aştığınız anda, başarıya daha fazla yaklaşacaksınız. İçsel derinliğinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaya çıkan bilgiler veya elinize geçen veriler her ne kadar şimdiye kadar doğru kabul ettiğiniz veya kabullendiğiniz gerçeklerle örtüşmese de ciddiye almanızda fayda var. Bazı kişiler bu anlamda birkaç gündür oldukça ısrarcı oldularsa söylediklerimi daha da fazla ciddiye almanız gerekiyor olabilir. Günlük yükselen burç yorumunuzu okumayı sakın unutmayın.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ÇEVRENİZDE her konuda sizi destekleyecek kişilerin olması motivasyonunuzu arttırıyor. Hırsınızı paraya odakladınız.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Boğa burcunda gerçekleşen Güneş Tutulması ile finansal kaynaklar, hastaneler, hapishaneler, ameliyatlar, bir hastalığın ardından ruhsal ve bedensel olarak şifa bulma, enerji çalışmaları, spritüellik, rüyalar ve karmanın iyileştirilmesi gibi konular önümüzdeki dönemde hayatınızda canlanıyor olacak.

29 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünkü ana eğiliminiz, büyük düşünmek yönünde olabilir. Geniş bir bakış açısı ve esnek yaklaşımlar benimseyerek, geleceğinizi şekillendirecek olan uzun vadeli planlarınıza odaklanabilir, tüm gününüzü bunları inceleyerek geçirebilirsiniz.

28 Nisan 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 55' 58" R
Ay
Koç
01° 06' 47"
Merkür
Koç
19° 23' 52"
Venüs
Boğa
06° 43' 24"
Mars
Koç
03° 18' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 02' 40"
Satürn
Balık
16° 58' 23"
Uranüs
Boğa
22° 36' 50"
Neptün
Balık
29° 02' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 55' 05"
Lilith
Başak
23° 51' 11"
True Node
Koç
15° 24' 16"
Son Güncelleme : 05/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>