İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olduğunuzu düşünüyorsunuz. Partnerinizin belli kararları öne alma aceleciliği var. Onun ısrarlarına fazla direnemeyebilirsiniz.

Birbağlantınızla ilgili barındırdığınız endişelerde haklılıklar görünüyor. İş ortamınızda uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, yakında bir miktar para katılımı gerektirebilir.

Bugünlerdeki sıkıntılarınız geçici görünüyor. Çok yakında yeni bir gelir kapısı açılabilir. Bazı ödemelerinize erken hazırlanmanız, sonraki ödemelerde size kolaylıklar sağlayacak.

İyimser duygularla yaptığınız abartılı değerlendirmeler, bugünlerde size üzüntüler yaşatabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü keyifli geçirmeye kararlısınız, bazı endişelerinizden arınmışsınız. Önünüzde birkaç tercihi olan bir yol ayrımı görünüyor. Bu tercihlerden biri, sizin için sakıncalı olabilir. Uzakta bulunan sevdiğiniz bir kişiden sevinçli bir haberiniz var. Duygularınız hareketleniyor. Bunu ortaya çıkarmamaya çabalar gibi bir haliniz var. Duygularınızı açığa vurma huyunuzu bırakmış görünüyorsunuz

26 Nisan 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar gününe, saat 02:55 Aslan burcunda oluşan ilkdördün, etkisi altında başlarken, geçmişle alakalı bir konuda yaşadığınız olumsuz duyguları bugün kulak arkası yapabilecek güce sahipsiniz. Tutkularınız gayet güçlü olduğundan, her anın keyfini çıkarmaktan yanasınız. Hızlı düşünebilir ve hızlı kararlar verebilirsiniz. İlkdördün,  duyarlılığı yükselteceğinden, insanlara elinizden geldiğince destek verebilirsiniz. Her anın kıymetini bilerek ve geçmişte olan birtakım sorunları düşünmeyerek kendinizi mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Saat 18:03 Ay-Jüpiter kavuşumu, kısa seyirli bir yolculuk, sevdiklerinizle bir araya gelmek, güzel bir zaman geçirmek yönünde destekleyicidir. Etrafımızdaki insanları etkilemek, dikkatlerini üzerimize çekmek isteriz. Bunda da gayet başarılı oluruz. Gerçekten sevmeyi ve sevilmeyi bilenler iç huzuru denilen zenginliğe sahiptirler. İşte bu zenginliğe asla paha biçilemez. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

26 Nisan 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değerlerinizin farkındasınız fakat bu özelliğinizi karşı tarafa aktarma konusunda güçlük çekebilirsiniz. İnatçı yapınızı vurgulayıcı tavırlarla karşınızdaki kişiyi üzebilir ve onu zor durumda bırakabilirsiniz. Bugün, duygusal saplantılarınızda ileriye gidebilir, hatta onun adına kararlar bile verebilirsiniz. yaşamınızı zorlaştırmamalısınız.

26 Nisan 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları hafife alıyor ya da daha rahat cümleler kuruyor izlenimi verseniz de, aslında bu durum, ortama veya koşullara renk katıyor olabilir. Bu sayede, on gündür rafa kalkmış bazı fikir alışverişleri de canlanabilir belki. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eğlenceli ve sosyal bir haftasonundayız. Hatta yarın, sürprizlere açığız da diyebilirim. Cumartesi itibariyle, günün ilk yarısında biraz kararsızlıklar, yanılgılar, dalgınlıklar ve belirsizlikler olsa da, akşamüstüne doğru saatlerden itibaren günü, yapmak istediğimiz şeylere ayırmamız olası. Sadece Cumartesi yi Pazar a bağlayan saatlerden itibaren, ufak tefek gerilimler söz konusu olabilir(özellikle Aslan, Akrep, Boğa, Kova burçları ve yükselenleri bu burçlarda olanlar için). Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Terazi burcundaki Güneş sizi mutlu kılan ve kendinizi daha rahat gösterebileceğiniz olumlu koşullara işaret etmekte. Hayatın güzel yönlerini görmeniz zor değil. Ancak bu aradahayatında biraz daha düzenli olmaya bakmalısınız. Özellikleortamındaki düzensizlik ya da karışıklıklar yüzünden kendinizi daha fazla yıpratabilirsiniz. Ev ve özel hayatınızla ilgili konulara da önem verebilirsiniz. Evde sorumluluklar artmakta. Tamamlanması gereken işler, eve ait yatırımlar söz konusu olabilir.

26 Nisan 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün keskin zekanız, mantıklı konuşmalarınızla dikkatleri üzerinize bir şimşek gibi çekeceksiniz.

26 Nisan 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızda sizi ileriye taşıyacak yeni kararlar alabilir, ilişkilerinizi düzenleme amacı taşıyabilirsiniz. Kariyer konularında yükselme ve yeni görüşmeleri destekleyen bugün, aile büyüklerinizle aranızı düzeltebilir, özel hayatınızda olumlu diyaloglar geliştirebilirsiniz.

26 Nisan 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Prim, avans, kredi veya bonus benzeri maddi konularla alakalı çok olumlu gelişemelerle karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ekstra bir kazanç kapısı açmanız veya maddi sorunlara etkin bir çözüm bulmanız da günün konuları olabilirler.

26 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 44" R
Ay
Terazi
00° 43' 11"
Merkür
Boğa
03° 37' 01"
Venüs
Boğa
23° 24' 29"
Mars
Koç
13° 40' 20"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 19"
Satürn
Balık
17° 59' 06"
Uranüs
Boğa
23° 24' 01"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 37' 57"
Lilith
Başak
25° 21' 22"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>