İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun aşırı alınganlıklarına karşı daha ilgili tavırlar belirleyebilirsiniz. Zamanla her şeyin değiştiğini göreceksiniz. İlişkide haksızlığa uğradığınız şeklindeki yaklaşımınızda gizli bencillikler var.

Mesleğinizde yeni aşamalar kaydetmek istiyorsunuz. Yetkililerinizle ilişkilerinizi daha ılımlı bir platforma taşımanızda yarar var. Bugünlerde yararlıgezileriniz olabilir.

Aldığınız para konulu bir duyuma belli araştırmalardan sonra daha serinkanlı yaklaşacaksınız. Akraba ilişkilerinizde süregelen satış içerikli kırgınlık, daha düşünceli davranmanızı gerektiriyor.

Bu sıralar vaktinizi epeyce alacak bir hukuk işiniz olabilir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Moral durumunuzu ve onunla bağlantılı olarak beden sağlığınızı pozitif etkilenmelere açmalısınız. Olumsuzluğa koşullanıp ele aldığınız bir çok konu, esasında belli umutlarınızı geliştirebilecek boyutlarda sürprizlere açık. Son zamanlarda yeniliğe karşı gösterdiğiniz duyarlılık, sizi yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz yeni oluşumlar içine sokabilir.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftaya bir hayli olumlu bir enerjiyle merhaba diyeceğiz. Saat 00:31 itibariyle Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünümü sizler açısından hem kişisel anlamdaki yenilenme hem aşk hayatınızla ilgili konularda canlanma ve hem de seyahat yönünde etkin buluyorum. Geziye çıkabilir veya bununla ilgili bir planlamada bulunabilirsiniz. Dostlarınızla bir araya gelebilir, iletişimde bulunabilirsiniz. Yeniliklere bir hayli açık ve hevesli olduğunuz için, özellikle bekar ikizler flört etmekten hoşlanacaklardır. Hatta bugünlerde kalbinizi birisi çalarsa hiç şaşırmayınız. Çiftler açısından bu enerji gayet olumlu bir iletişimin göstergesidir. Birlikte vakit geçirmekten zevk alırsınız. Bazı İkizler bu görünüm sayesinde, aynı anda iki kişiyi beğenebilirler. Sosyal ilişkilerinizi aktif hale getiren bu enerji, güzel sürprizlerin işaretçisidir. Saat 03:06 Ay-Uranüs olumlu görünümü, farkınızı ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek, günü keyifli bir şekilde geçirmek adına sizi kuvvetlendiricidir. Ruhunuzun zenginlikleri dışa yansıtmanız için teşvik edicidir. Kendinizi daha çok düşünür, daha fazla mutlu etmeye çalışabilirsiniz. Saat 03:22 Ay-Venüs olumlu görünümünün faydalı ışığıyla,  yolumuzdaki tüm pürüzleri ayıklayabiliriz. Kafamız karışıksa, ne yönde ilerlememiz gerektiğini bilinçli bir şekilde tespit edebiliriz. Saat 06:34 Ay-Mars görünüm etkisi altında, Özel hayatınız ve parasal konularda  güçlü hale gelebilmek ve  duygusal açıdan tatmin olabilmek için eksikleri engelleri, gözünüzde büyütmenize neden olabilir. Oysaki sakinlikle düşündüğümüzde bunların halledilmesi mümkündür. Saat 17:12-28 Nisan saat 04:07 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Düşünceleriniz ve çevrenizle alakalı her türlü girişim konusunda mantıklı davranmanız ve kendinizi ifade edebilmeniz zor olabilir.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda size yarar sağlayacak bir çok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı, önlemlerinizi almalısınız.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son zamanlarda, bir zamanlar iyi bir fikirmiş gibi görünen durumları, farklı bir gözle değerlendirmenize neden olabilecek olaylar yaşıyor ya da yaşayacak olabilirsiniz. Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın Boğadaki Mars ve Merkür'le olumsuz açıları gece saatlerinden itibaren öğle saatlerine kadar fikir çatışmalarına, içsel huzursuzluklara veya aceleciliğe bağlı hatalara(sütlü çay denerseniz şaşmayın!), sakarlıklara veya ufak tefek kazalara neden olabilir. Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir. Ancak, çalışanlar öğle tatilinden döndüğünde(en geç 15.00 gibi) kendilerini daha rahat koşullar bekliyor olacaktır. Akşam saatlerinde ise, boşlukta olan ay kararsızlıkları, konsantrasyon eksikliklerini ve belirsizlikleri gündeme taşıyabilir. Neyse ki, Venüs ve Uranüs arasındaki etkileşim ilişkilere ve yaratıcı alanlardaki çalışmalara ufak tefek sürprizler veya hoşluklar ekleyebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aynı anda birkaç işle ilgilenmeniz zorunlu hale gelebilir. Eve ait konularda bazı şeylerin bittiği değişik koşullara uyum göstermeye çalışacaksınız. Evde daha fazla sorumluluk getiren uğraşlarla beraber, ev içindeki hareketlilik ve yakınlarla ilişkiler sizi gerebilir. Sabırlı olmanız gerekiyor. Bugün kendi kaynaklarınıza özel bir önem vermelisiniz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Başarısızlığı hiçbir şekilde kabullenmiyor ve tutuğunuzu koparmak istiyorsunuz ama aşk konusunda inatlaşmanız bugün işe yarayacağa benzemiyor. Önceden kırdığınız kalbi henüz tam anlamı ile tamir edemediniz. PARA: İş arkadaşlarınıza garip bir şekilde şüpheli yaklaşımlarda bulunuyorsunuz. Oysa onlar size işinizde yardımcı olmaya çalışıyorlar. SAĞLIK: Kontrollerinizi aksatmaya başladınız. Çok çalışmak fark etmez sağlığınızla ilgilenmelisiniz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılarda, sosyal ortamlarda yer alabilir, görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz ancak arkadaş çevrenizle ve finansal durumunuzla ilgili ani problemlere açık bir zaman diliminden geçmektesiniz.

27 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Prim, avans, kredi veya bonus benzeri maddi konularla alakalı çok olumlu gelişemelerle karşılaşabileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Ekstra bir kazanç kapısı açmanız veya maddi sorunlara etkin bir çözüm bulmanız da günün konuları olabilirler.

26 Nisan 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 00' 08" R
Ay
Terazi
00° 23' 29"
Merkür
Boğa
03° 34' 45"
Venüs
Boğa
23° 22' 26"
Mars
Koç
13° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 13' 55"
Satürn
Balık
17° 58' 59"
Uranüs
Boğa
23° 23' 55"
Neptün
Balık
29° 23' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 52"
Lilith
Başak
25° 21' 11"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>