İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi mutluluk içinde götürüyorsunuz. Aşktan beklentileriniz oldukça alçakgönüllü. Onu koşulları içinde değerlendirmek gibi bir özelliğiniz var. Ama partnerinizin aynı şekilde baktığından pek emin görünmüyorsunuz..

Son günlerde üzerinizdeki bezginliği atmış görünüyorsunuz. İşlerinize asılmanız, dolayısıyla da başarılı olmanız sizi canlandırıyor. Mesleğinizdeki yetkinliğinizin başarılarınızda payı büyük.

Yoldaki paranızın gelmesi an meselesi. Küçük birikiminize o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alabileceksiniz. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Çıkarcı biriyle, onu yeterince tanımadan muhabbeti ilerletiyorsunuz. Sizin açınızdan, sonu pek hayırlı görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişte sizi hareketlendiren olumlu gelişmeler, bugünlerde yeniden gündeme gelebilir. Dostluğa çok bağlısınız, ama bazı durumlarda ödün vermeye niyetsiz duruyorsunuz. Duygu dünyanızdaki atsızlık bir süre daha devam edecek gibi. Çözümü size değil, onun sizi anlamasına bağlı gibi de görünse de, bugünlerde ondan gelecek yumuşama belirtilerini değerlendirebilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Ay-Terazi burcu geçişi gün boyunca etkili olacaktır. Özel yaşamınızla ilgili konularda, eşit hak ve özgürlük düşüncesi içinde ilişki kurmanızı sağlar. Çelişkilerden kurtulmak, huzurlu bir gün geçirmek istersiniz. Bu enerji, sizi destekleyici olduğundan, aşka kapılarımızı açmaya, birlikte el ele yürümeye, güzellikleri paylaşmaya hazırsınızdır. Saat 06:12 Ay-Venüs görünümü, başkalarından maddi ve manevi anlamda destek görmenin şu sıralarda pek kolay olmadığını gösteriyor. Evet, birilerini idare ediyoruz, kibar davranmaya çalışıyoruz. Ancak bunun bize geri dönüşümü için sabırlı olmak zorundayız. Saat 10:54 Ay-Güneş olumlu görünümü, kısa bir yolculuk, bir görüşme, bir arkadaşınızla konuşma, yenilikleri uygulama anlamında enerjiniz gayet yüksek. Fikirlerinizi gayet kolaylıkla dışa ifade edebilirsiniz. Saat 21:12 Ay-Satürn görünümü, fikirsel ve yaşamsal konularda anlaşmak arzunuzu işaret ediyor. Aşk güzel tabii ki, ancak kısa sürelidir genelde. Biz bu görünümde, uzun soluklu bir ilişki istiyoruz. İlişkimizi bu bakış açısıyla gözden geçireceğiz. Eğer karşımıza birisi çıkarsa, bu kriterler çerçevesinde aşkı ele alacağız. Bizim için çocuk sahibi olmak, sanatsal bir alanda çalışmak, birortaklığı kurmak gibi konular da bir hayli etkili olacak. Bunlar üzerinde ciddiyetle düşünmekte yarar var. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  eksik olmasın. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,  

29 Ocak 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişten gelen halledilmemiş sorunlar ve sıkıntılarınız bu süreçte dostlarınızın da yardımı ile kolaylıkla çözülür. Aniden oluşan güzel olayların sayesinde hayatınızı pozitif anlamda değiştirmeye çabalarsınız. Toparlanmanızın verdiği huzur içinde kendinizi işinize de verebilirsiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş tecrübeleriniz sizi doğru yöne yönlendirecektir. İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz. Kendi işinizi kendiniz yapın. İşlerinizin kendinizin ele alması ve sorumluluklardan kaçmamanız durumunda güzel şeyler olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal açıdan hareketli bir gündeyiz. Arkadaşlarımızla bir araya gelebilir istediğimiz aktivitelere zaman ayırabiliriz. Sadece sabah erken saatlerde ve Cuma gecesini Cumartesi bağlayan gece saatleri güne oramla daha huzursuz akabilir veya gün içerisinde takıntılı düşünceleri olan veya iddiacı kişilerle karşılaşabiliriz o kadar. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Ocak 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde keyif alacağınız işlere yönelebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarılı olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Sevdiğiniz şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Birçok işi bir anda yapmak isteyebilirsiniz. Yeni konular sizi cezbedebilir. Duygusal açıdan çok rahat olmayan bir gündesiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan boşluk içerisindesiniz. Hayatınıza girmek isteyecek yeni biri tüm dengenizi bozabilir.

29 Ocak 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğlenceli ortamlar, sosyal aktiviteler, konser, düğün, davet ve arkadaş çevrenizle yapılan etkinliklerde yer alabilir, sevdiklerinizle keyifli iletişim kurabilir ve beklediğiniz bir haberi ani olarak alabilirsiniz. Görüşmelerinizin keyifli geçeceği bugün,hayatınızda güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

29 Ocak 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çocuğunuza ve sevdiğinize karşı anlayışlı davranabilirsiniz. Sanatsal işleriniz için önemli kişilerle dengeniz bir olabilir. Bugün, işlerinizi tamamlama ve bitirme ihtiyacınız yoğun olacak.

29 Ocak 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğinizle aranızdaki ilişkilerin istediğiniz gibi gelişmesi, yepyeni düşünceler içine girmenize neden olacak. Parasal harcamalarınıza özen göstermeniz gereken bir döneme giriyorsunuz. Duygularınız karmaşık olabilir.

29 Ocak 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sorumluluk duygunuz oldukça güç kazanacak ve sizi ilgilenmeniz gereken konulara yönelteceklerdir. Sosyalleşme ve eğlence isteğinizi bastırıp kendinizi önünüzdeki işlere vermeyi başarabileceksiniz. Yine de eviniz ile ilgili konular, ara sıra aklınızı bulandırabilir.

29 Ocak 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 58' 44" R
Ay
Başak
17° 50' 51"
Merkür
Boğa
02° 09' 38"
Venüs
Boğa
22° 04' 01"
Mars
Koç
12° 50' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 53"
Satürn
Balık
17° 54' 44"
Uranüs
Boğa
23° 20' 13"
Neptün
Balık
29° 22' 15"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 40"
Lilith
Başak
25° 14' 07"
True Node
Koç
14° 54' 16"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>