İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünkü şirinlilikleriniz de işe yaramayacak. Elinizden geldiğince bir şeyleri düzeltmeye çalışıyorsunuz. O ise artık bağlılığınızdan kuşkuya düştüğünü, size eskisi kadar güven duymadığını açıkça dile getirdi.

Çok çalışıyorsunuz, bugünlerde kendinizi işe fazla kaptırdınız. Ne kadar işin gereği bu deseniz de, bugünlerdeki işkolikliğiniz bir şeylerden kaçışın göstergesi gibi görünüyor. .

Para işlerinizde gittikçe daha akıllı davranıyorsunuz. İlk defa paranızı iyi değerlendirdiniz. Bu defa gelecekle ilgili pahalı beklentilerinize, kısmen de olsa bir finans sağlamış oldunuz.

Aylar önce bıraktığınız ve hala almadığınız emanetinizi şu günlerde almanız gerekiyor. Aksi takdirde emanetiniz size ait olma özelliğini kaybedecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi gelirlerinizi artırmak için bulduğunuz çözümler olumlu sonuçlanacaktır.

3 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 22:09 itibariyle oluşacak ve önümüzdeki birkaç gün boyunca etkili olacak Venüs-Pluto görünümü gayet önemlidir. İç dünyamızda özellikle ilişkilere bakış açımız, son zamanlarda fazlasıyla inceleyici ve hata bulmaya açık tarzda gelişiyor. Geçmişten bugüne dek yaşanılanları, evimiz alanı içinde yaşadıklarımızı, çocukluğumuzu sürekli düşünüyoruz, kurcalıyoruz. Ayrıca kimlerle paylaşımda bulunsak, birveya özel ilişkiye girsek üzerimizde bir baskı varmış gibi hissediyoruz. Oysaki tüm enerjinizi, kafanızın içindeki hedefleri doğru yönlendirebilir, ideallerinizi gerçekleştirmek adına sorumlu bir şekilde davranabilir, sabırlı olursanız yavaş ve emin adımlarla hayatınızı son derece olumlu bir şekilde yönlendirebilir, yüksek kazançları hem de hiç yorulmadan elde edebilir, kendinizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz. Not: Ekim aylık yorumlarınız alttaki linktedir. Koç burcunda oluşacak Dolunay etkisini gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. Gönülden sevgilerimle,

3 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanlarda sevdiğin insanlarla sorun yaşadığın konular varsa bugün daha tepkili davranabilirsin.

3 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal anlamda bazı harcamalar zor durumda bırakabilir. Sosyal çevre bağlantılarınız güçlenebilir.

3 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili sorumluluklarınız sizi yorabilir. Bugün heyecanlı durumlar yaşayabilirsiniz. Görünür olmaktan hoşnut olacağınız bir gündesiniz. Üstlerinizle birlikte yeni projeler geliştirebilirsiniz. Gün içinde fırsatlar olabilir. Yeteneklerinizi göstermek için iyi bir gün. Zihinsel olarak kendinizi geliştirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir.

3 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok zeki oluşunuz diğer insanları kıskandırıyor. Sağlığınızla ilgili endişeye gerek yok. Her şey yolunda.

3 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün isteklerinizle göre hareket ederken, bir yandan da ailenizle ortak para konularınızda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Etrafınızda yaşanan olaylardan ders çıkararak ilerlemek çok önemli olacak.

3 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars'ın Plüton ile etkileşimi miras, ortak paylaşımlar, gelir ve giderler alanında yeni bir sürecin başlangıcını işaret eder. Yeni şartlar, koşullar gündeme gelebilir. Bu dönmede kredi almak, borçlanmak sizin için doğru olmaz. Aile büyüğünüz ummadığınız bir karar alarak gelir dengelerinde değişiklik meydana getirir. Kabul edip önünüze bakmalısınız.

3 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

3 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 43' 05" R
Ay
Aslan
07° 13' 23" R
Merkür
Koç
27° 57' 45"
Venüs
Boğa
17° 54' 23"
Mars
Koç
10° 15' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 10' 60"
Satürn
Balık
17° 40' 37"
Uranüs
Boğa
23° 08' 26"
Neptün
Balık
29° 17' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 28"
Chiron
Koç
21° 24' 17"
Lilith
Başak
24° 51' 38"
True Node
Koç
14° 54' 00"
Son Güncelleme : 14/05/2024 03:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>