İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinin daha başlangıcındaki keyifsizliğiniz, geleceğin ipuçlarını veriyor gibi. Belki de daha en başından kökten kararlar almanız gerekecek. Yakın çevrenizin umutlandırıcı telkinlerinden etkilenmemelisiniz.

Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç gün içinde umutlarınız artabilir. Mesleki yeterliliğinizi başka bir yerde kullanma düşünceniz, bu kaygılar içinde daha da gelişiyor.

En ince ayrıntılara kadar ekonomik yaşama çabanız sizi yoruyor. Bu sıkı para politikanız, aile içinde de kendini hissettiren tepkilerini gösteriyor. Dönemi ancak bu şekilde atlatabileceğinizi düşünüyorsunuz.

İkinci yanlış kararınızla, ilk yanlışınızı düzeltmeye çalışmamalısınız. Konuyla ilgili, birilerine danışmanız gerekecek. Konunun yabancısı olmanız sizi bocalatıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece çapsız bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 07:36 Ay-Kova burcu geçiş etkinliği sizi gün boyu destekleyicidir. Çevrenizle bağınız güçlüdür. Saat 11:00 Ay-Merkür karşıtlık etkisinde istenmeyen bazı sözler duyabilirsiniz. Ummadığınız şekilde gelişen durumlar sizi rahatsız edebilir. Ancak böyle bir durumda zekice manevralarda bulunarak durumu kurtarabilir, lehinize çevirebilirsiniz. Saat 11:37 Ay-Uranüs görünümü, dışa dönük ve sosyal olmamızın önüne geçen şartlara isyanımızdır. Maddi-manevi anlamda güvence elde etmek isteriz. Saat 16:01 Merkür-Uranüs görünümü, sizi baskı altına alan kişi ve durumlara sertçe tepki göstermenizi, konuşmanızı sağlayıcıdır. Aslında bu bir uyanış ve gücünüzü kanıtlama çabanızdır. Sizi hangi mesele geriye çekmiş, susturmuşsa ona yanıt verirsiniz. Saat 22:31 Ay-Kuzey düğüm karşıtlığı, ailevi ve yerleşim yerinizle alakalı konuların, titizlikle ve geleceğe dönük bir şekilde ele alınmasını sağlıyor.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı kararsızlıklar seni fazlasıyla yormuş olabilir. Evliysen eşinle ortak konulara yönelebilirsin.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün geçmiş dostluklarınız ile ilgili bazı araştırmalar yapmak isteyebilir ve onlardan yeni bir görüşme talebinde bulunabilirsiniz. Eskiye dair çözemediğiniz bir konu üzerinde bazı paylaşımlar yapmanız hayatınızdan yeni ufuklara yelken açmanız da gayet faydalı olacaktır. Ancak bu noktada yanılgılara ve kandırmalara karşı oldukça dikkat etmeniz gerekebilir.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel düşüncelerinizi daha istekli yayabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak fikirlerinizde daha yapıcı olmaya da özen göstermelisiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi altına girmesi güç yükler altına soktunuz ama her işinizi de yoluna koymayı başardınız. Kendinize küçük bir ödül vermelisiniz. Bol bol dinlenin.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimde tüm kalıpları kırmak gibi bir yakaşımınız ya da niyetiniz olabilir bugün. Ancak bu durumun getirebileceği bazı öngörülemeyen durumlara hazırlık olduğunuzdan emin olun.

30 Haziran 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre iletişiminizde değişik davranacaksınız. Size teklif edilecek bazı programlar çevrenize verdiğiniz sözlerle uyuşmayabilir. Sevdiklerinizi kırmadan yolunuzda ilerleyin.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihninizde parıldayan fikirleri canlandırın.Becerilerinizi ortaya koyarak çevrenize kendiniz daha kolay kabul ettirirsiniz. Çoğu kimse sizin kadar hızlı aksiyona geçemez. Duygular yerine pratik zekanın nimetlerinden faydalanma zamanı.

30 Haziran 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

30 Haziran 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 35' 21" R
Ay
Aslan
18° 16' 56" R
Merkür
Koç
29° 02' 05"
Venüs
Boğa
19° 01' 02"
Mars
Koç
10° 57' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 47"
Satürn
Balık
17° 44' 29"
Uranüs
Boğa
23° 11' 35"
Neptün
Balık
29° 18' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 05"
Lilith
Başak
24° 57' 38"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>