İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Kasım 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir.

Bugünlerde çok önemli ikili görüşmeleriniz olabilir. İlişkileriniz hoşluk içinde. Bu hoş çalışma ortamından yeterince yararlanabilir, eve çok daha moralli dönebilirsiniz.

nın önemini gittikçe daha iyi anlıyor ve eli açık imajınızı kaybetmekten korkuyorsunuz. Nasılsanız öyle görünmenizde yarar var. Parayı önemsemez bir görüntü vermeye çalışmanız gerekmiyor.

Paranızı değerlendirmenizle ilgili dikkatli adımlar atmanız gerekiyor. Yetkin olduklarını düşündüğünüz kişilerin önerileriyle yaptığınız bir yatırım sizi bazı sıkıntılara sokabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle fazla ilgilisiniz. Tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanız, çevrenize anlamlı gelmiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız. Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen biri olarak bilinmenize karşın bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin edebiliyorsunuz.

30 Kasım 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yeni haftamız saat 02:16 Güneş-Satürn kavuşumuyla başlarken, ilişkinizi ciddiyet ve sorumluluk çerçevesi içinde ele almak vaktidir. Eğer bir sorun varsa şimdi bunu çözebilmek için odaklanmak gerekir. Bu odaklanma aslında sağlamlaştırmak içindir. Gönlünüz varsa bu ilişkiyi sürdürmeye, bu kavuşum her iki tarafın da kenetlenerek problemlere çareler üretebilmesi için gayet olumludur. Yeni başlayan ilişkide zorluklar, mücadeleler tabii ki doğaldır. Ancak bunun sonunda elde edilen mutluluk kıymetli bir hazinedir. Ay-Aslan burcu geçişi saat 02:47 itibariyle etkili olacak. Bu enerji, sözlerinizi ustaca kullanmanızı, düşüncelerinizi belli bir konu üzerinde başarıyla odaklamanızı sağlayacak.  Hızlıca işlerimizi yoluna koymak ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceğiz. Saat 16:47 Ay-Satürn görünümü, ilişkinizle alakalı konularda birbirinize karşı daha hoşgörülü yaklaşımların önemini vurguladığı gibi, gelir geçer tarzda değil, meseleleri ciddi biçimde ele alacağınızı işaret ediyor. Saat 17:54 Ay-Güneş arasındaki görünümü ile rahat bir nefes alıyoruz. Sıcak ve özgüvenli bir şekilde hayatı karşılamak isteyen birey, bir an önce işlerini bitirmek ve rahatlamaktan yana. Böyle bir enerji,  yaratıcı yönlerinizi dışa karşı güçlü bir güven duygusuyla sunabilmenizde yardımcınız.  Takdir görmek, ruhunuzu okşayıcı bir tesir yaratabilir. Saat 22:47 itibariyle gerçekleşecek Ay-Mars olumlu görünümü, aşk hayatımızla ilgili konular üzerinde olumlu bir tesir yaratıyor. Kararlarımızı adil ve dengeli bir şekilde ele alarak gözden geçiriyoruz. Yaratıcı çalışmalara yöneliyoruz. Artistik ve estetik anlamda yaratıcı çalışmalara yönelebiliriz. Nazik tavırlarımız, başkalarıyla gayet iyi kontak kurmamızda yardımcıdır. İsteklerimizi elde edebilme gücümüz yüksek olacak ve aktif bir şekilde hareket edebileceğiz. Yeni hafta boyunca tüm işlerinizde başarılar diliyorum. Can-ı yürekten sevgilerimle,

30 Kasım 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumundan dolayı ortaya çıkan kuşkucu tavırlarınızda, kendinizi haklı çıkarmak adına bir çok neden buluyorsunuz. Bugün, çevrenizden çok çabuk etkilenecek ve onların fikirlerini benimseyeceksiniz. Aile içinde farklı bir konumda olduğunuzu hissetmek için, hiç bir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Sevdiklerinize yardım etmekten hoşlanıyorsunuz.

30 Kasım 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olaylara şüpheyle yaklaşılmasında, gerçeklerin kontrol edilerek kabullenilmesinde veya güvenilmez kişilerin sözlerine göre hareket edilmemesinde fayda var. Hatta, en yakınınızdaki kişiler kleptoman çıkarlarsa dahi şaşırmayın bugünlerde.

30 Kasım 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimden kaynaklı sorumluluklar yaşanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda sabırlı olmanız gereken zamanlar var. İlerleyen saatlerde yeteneklerinizi daha fazla kullanmaya başlayabilirsiniz. Kendinizi göstermek isteyeceğiniz fırsatlar bulabilirsiniz.

30 Kasım 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birkaç kişinin lafına bakarak hareket etmenizin size bir faydası olmayacak. Kendi yönteminizle zor olan her işi başarabilirsiniz. Programlı olun yeter.

30 Kasım 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde gündelik yaşamınızdaki aktif hareketlerinizi ve hareketli yapınızı sınırlayan bir etki sözkonusu iken, kendinizi durağan ve yeni kararlar almanın eşiğinde hissedebilirsiniz. Sağlık durumunuza özen göstermeniz ve enerjinizi çalışma yaşamınıza ve projelerinize aktarmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız.

30 Kasım 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın yaşadığı değişimler ve olaylar sizi de ilgilendirecek. Kendinizi bu konulardan mesul tutarak olaylara büyük bir ciddiyetle yaklaşabilirsiniz.

30 Kasım 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta gökyüzünde Mars-Uranüs-Pluto arasında T-Kare dediğimiz astrolojinin en gergin en tehlikeli açı kalıbı meydana gelecek. T-Kare ile birlikte bu hafta maddi konularda sınırlarınızı çok fazla aşmamanızı tavsiye ederim. Özellikle aşk hayatınızda, varsa çocuklarınızla ilişkilerde büyük krizler, problemler söz konusu olabilir. Bu konularda riskli girişimlerde bulunmak için pek uygun zaman dilimi değil. Venüs de bu hafta Akrep Burcu'na giriş yapacak ve 31 Aralık'a kadar bu burçta seyahat edecek. Bu süreçte sağlığınızı ilgilendiren konular ön planda olacak. Diyet ve spora başlayacak olanlar bünyenizi fazla zorlamayın.

30 Kasım 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eviniz, aileniz veya mesleğinizle ilgili gelişmeler acil olarak, bu konularla ilgilenmenizi gerektirebilir. Plan yapmanın değil, harekete geçmenin anlam taşıdığı günlerdesiniz.

30 Kasım 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 28" R
Ay
Balık
17° 57' 21"
Merkür
Koç
18° 47' 55"
Venüs
Boğa
05° 36' 41"
Mars
Koç
02° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 53' 52"
Uranüs
Boğa
22° 33' 43"
Neptün
Balık
29° 01' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 05"
Lilith
Başak
23° 45' 11"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>