İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin mükemmel gitmesi zaman, zaman sizi korkutuyor. Oysa daha uzun bir süre bu mükemmel durum sürecek gibi gözüküyor. Sonunda aradığınızı bulduğunuzu düşünmeniz. aşırı iyimserlik gibi görünmüyor.

Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Ara sıra işleri aksatmanız maddi doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.

Önümüzdeki günlerde kısmen rahatlayabilirsiniz. Genel giderleri karşılama çabalarınız nedeniyle, yapmak istediğiniz çok özel şeylere para ayıramamanız canınızı bu kadar sıkmamalı.

Sık, sık düşündüğünüz, ama bir türlü aramadığınız biri var. Bugünlerde onunla diyaloğu bir görev gibi ele almanızda yarar olacak. Bu vefasızlık başka ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde küçük bir grupla geçmiş bir sorun üzerinde yeniden konuşmalarınız olabilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda üzerinde düşünmekte olduğunuz konular hakkında karalara varabilirsiniz. Öğlene doğru alacağınız haberler yarın akşam için yaptığınız programı sekteye uğratabilir. Görüşmekten kaçındığınız biriyle görüşmek zorunda kalacaksınız, sürpriz bir uzlaşma söz konusu.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, saat 02:25 Güneş-Neptün olumlu görünümü, derinlikli bir şekilde maddi durumunuzu incelemek, doğru senteze ulaşmak, verimli birhayatı ve ilişki yaşamak arzunuzu işaret ediyor. Bu bakış açısıyla, doğru ile yanlış arasındaki farkı gayet net tespit edebilirsiniz. Saat 04:29 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, baskıya gelememek, kendi yolunuzu çizmek, ideallerinize sahip çıkmak, dünyadan, ülkenizden bahsetmek, hayatın eğlenceli oyunlu yanlarından konuşmak sizi keyiflendiricidir. Sosyal ilişkilerinizin çoğunluğunda dostlarınız baş sırayı alabilir. Her kesimden insanla sözel olarak anlaşmanız mümkündür. Din, dil, kültür, ülke farkı gözetmeksiniz herkesi kucaklayabilirsiniz. Yeter ki karşınızdaki kişi iyi niyetli olsun, dürüst davransın ve arkadan vurmasın. Kadrimizin kıymetimizin bilineceği güzel bir dünyada yaşamamız dileğimle,

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını kimseyle paylaşmak istemiyorsun. Kendi isteklerini ön planda tutarak hareket edebilirsin.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevdiklerinizle yeni programlar yapabilirsiniz. Bu yeni bir gezi ya da sıra dışı bir aktivite olabilir. Endişe etmeyin, mevcut sorunlar ya da içinde bulunduğunuz durum modunuzu düşürmesin. Günün Atmosferi:Yeni yıla keyifli bir başlangıç

31 Aralık 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar, yenilikler ve yeni kişilerle temas vurgulanıyor. Duygusal açıdan daha dengeli ve pozitif olabilirsiniz. Mutlu yıllar dileriz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kova burcuna geçen Ay yolculuklara, gezilere işaret edebilir. Yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak isteyebilir, ufkunuzun sınırlarını genişletebilirsiniz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken geride bıraktığınız seneyi düşünmek, kaybettikleriniz ve kazandıklarınızla daha da güçlendiğinizi hissetmek bugün size kendinizi son derece iyi hissettirecek. Sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bugün, maneviyatınız güçlü olacak. Mutlu yıllar.

31 Aralık 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla farklı bir gün geçirebilirsiniz. Çocuklarınızla geçirilecek güzel vakitler bu yılbaşı akşamında sizi mutlu edebilir.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle toplumu ilgilendiren özgürlük temalarında hukuki yaptırımların destekçisi olabileceğiniz bir yılbaşı deneyimleyebilirsiniz. Entelektüel bir grup içerisinde sosyalleşebilirsiniz.Uçak yolculuklarına çıkmak için çok özel fırsatlara sahip olabilirsiniz. Hatta yeni yıla başka bir ülkede girmeyi arzu edebilirsiniz. Ortak getirisi olan çalışmalarınızı planlamak, kalıcılığına odaklanmak ve grup çalışması halinde bunları organize etmek için uygun bir gökyüzü etkisine sahipsiniz. Mutlu yıllar dileriz.

31 Aralık 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiklerinizle yeni programlar yapabilirsiniz. Bu yeni bir gezi ya da sıra dışı bir aktivite olabilir. Endişe etmeyin, mevcut sorunlar ya da içinde bulunduğunuz durum modunuzu düşürmesin.

31 Aralık 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 56' 29" R
Ay
Yengeç
13° 51' 56" R
Merkür
Koç
25° 53' 27"
Venüs
Boğa
15° 38' 30"
Mars
Koç
08° 51' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 57"
Satürn
Balık
17° 32' 34"
Uranüs
Boğa
23° 02' 02"
Neptün
Balık
29° 14' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 60"
Chiron
Koç
21° 18' 31"
Lilith
Başak
24° 39' 23"
True Node
Koç
15° 00' 41"
Son Güncelleme : 12/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>