İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

O kişiye yürekten bağlısınız ama onun sizi yeterince ciddiye alıp almadığı konusunda kuşkularınız var. Gerçekleri öğrenmeli, bu doğrultuda siz de yolunuzu çizmelisiniz.

Bugün çok yoğun birgünü geçirmeseniz de kafanızı meşgul eden konulardan dolayı akşama doğru kendinizi bayağı yorgun hissedebilirsiniz. Bu konuları birkaç gün kendi haline bırakın.

Umulmadık gelişmeler sonucu bütçenizi yeniden planlamanız gerekecek. Yalnız bu yenilik iyi sonuçlar doğuracak. Yine de dereyi görmeden paçaları sıvamasanız iyi olur.

Bugün bir dalgınlığınız, istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Birine vermiş olduğunuz sözü unutabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Enteresan yaşam değerlendirmeleriniz sizi sadece ilginç yapıyor. Çekici de olabilmeniz için, bu değerlendirmelerinizi enteresanlıktan biraz kurtarmanız gerekebilir. Her konuda verici olma özelliğiniz yakınınızdaki bazı kişiler tarafından kötüye kullanılıyor. Çevrenizdekilerin isteklerini körükleme huyunuz, bugün size bazı şaşkınlıklar yaşatacak.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüne mutlu uyanıyorsunuz. İçinizdeki pozitif enerji tüm gününüze yansıyacak. Beklediğiniz gelişmeleri yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilirsiniz. Bu eğitim biraz daha marjinal herkesin ilgi duymadığı bir konu olabilir. Uluslararası işleriniz varsa bugün olumlu ilerleyebilir. Saat 01:29 itibariyle Venüs Oğlak burcuna giriş yapıyor. 1 Mart' kadar ekonomik durumunuzla ilgili pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. Özellikle borçlarınızı kapatmak konusunda elinize paralar geçebilir. Uzun zamandır harcamalarınızı kısmanız da buna etken olabilir. Miras meselesi varsa bu dönem sizin lehinize sonuçlanabilir. Eşinizin gelirinde de artış olabilir. Bu durum hanenize daha çok para gelmesini sağlayabilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa doktorunuz ameliyat seçeneğini önerebilir. Bu dönem içinde olursanız sorunsuz bir operasyon olacaktır. Sevgiler, Astromeri

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni fikirlerine odaklanıyorsun!Aşk gezegeni Venüs, bugün burç değiştirirken, bir de bugün akşam saatlerinde Yeniay yaşanacak. Uzun zamandır ayrılmayı düşündüğün işinden bugün istifa edip, yenifikirlerin için kendine zaman ayırmak isteyebilirsin. Çevrendeki insanlar cesaretini eleştirse dahi kulaklarını tıkayıp hedeflerin uğruna kayıplar ermeye hazır olabilirsin. Kendi işini yapan bir İkizler burcuysan,yerini daha işlek bir yere taşıma kararı alabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiye farklı etkinliklere katılabilirsin. Duygusal bağlamda bugün gurur meselesi yaptığın birçok ayrıntı gündeme gelebilir. Ancak dertleştiğin insanı doğru bul ki seni yanlış yönlendirmesin. Bunun için gerekli hamleleri görmek senin için zor olmayacaktır. Aldığın ve duyduğun her haberin doğruluğunu bugün özellikle araştırmalısın.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceği görememek canınızı sıkıyor. Ne zaman kafanız bu kadar karışsa kendinizle uğraşıyorsunuz. Şöyle mi olsam böyle mi olsam derken etrafınızdaki insanlardan 'değişken/dengesiz' damgası yiyorsunuz. Aslında değişmiyorsunuz. Düşünüyorsunuz. Özellikle kariyeriniz ile alakalı kafa karışıklarınız varsa, mücadele gerektiren yolu seçmenizi tavsiye ederim. 

4 Şubat 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yabancılarla olan ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Gelecek beklentilerinizde yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Öğlen saatlerinde etrafınızdaki insanlarla düşüncelerinizi paylaşırken dikkatli olmanız gerekebilir. Uğraştığınız işlerde yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Rest çekmek istediğiniz kişi ve konuları netleştiriyorsunuz. Kimsenin sizden daha önemli olmadığını anlamalısınız.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde aşk hayatınız, çocuklarınızla iletişiminiz ve finansal konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim hataları yaşayabilirsiniz 17.00'dan sonraki zaman diliminde duygularınızın ve ruhsal gücünüzün yükseleceği, enerjinizi istediğiniz konuya ve hedefe yönlendirebileceğiniz, kendiniz için niyetlerde bulunmanız gereken ve ilişkilerde yüksek tepkilerden kaçınarak ılımlı davranmanızın faydalı olacağı bir zaman diliminde olacaksınız.

4 Şubat 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu onaylanma arzunuz yüksek. Pesimist fikirler, duygusal dalgalanmalar olası. Hızlı kararlar alıp uygulamak için koşullar elverişli değil. Enerjiniz dalgalı, yorgun ve yönsüz hissedebilirsiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızın yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Son derece dikkatli davranabilirsiniz. Ancak, aynı zamanda sakin olmaya çalışın. Moralinizin kolay bozulacağı bir dönemdesiniz.

4 Şubat 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili endişeler ve sorunlar yaşıyor olabilirsiniz. Bunlarla ilgili olarak etkin çözümler üretebileceğiniz bir gün geçireceksiniz. Çeşitli kaynakların kullanım şekillerini değiştirerek gelir artışı sağlayabileceğiniz gibi, bir zam ya da prim de istediğiniz maddi çözüm haline gelebilir.

4 Şubat 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 33"
Ay
Kova
23° 07' 17"
Merkür
Koç
17° 47' 45"
Venüs
Boğa
03° 28' 31"
Mars
Koç
01° 16' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 45' 02"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 38"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>