İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2019, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun size biraz uzak gelen davranışları, daha değişik, daha yapıcı yaklaşımlarla anlaşılır hale gelebilir. Duyguları yoğun. Bugünler içinde sevindirici gelişmeler olabilir. Kendiyle ilgili sorunlar yaşıyor gibi.

En olmadık durumlarda ağır kanlı olabiliyor, en gereksiz durumlarda da atağa kalkabiliyorsunuz. Değişik tarzınız, başarılıyaşamınızda ilgi topluyor, ama işin ritmiyle paralellik kuramıyor.

Ayağınızı sağlam basıyor, kendinizin kara gün dostu olabiliyorsunuz. Paranızın kıymetini biliyor, ona göre davranıyorsunuz. Tutumlu oluşunuz, sizi yanlış anlamalara yol açabiliyor

Bağımsız karakteriniz, ilişkilerinizdeki en sıradan müdahaleler de bile, özgürlük elden gidiyor endişesi yaşamanıza neden olabiliyor. Abartıdan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun bir yolculukta, dostlar içinde görünüyorsunuz. Bu yolculuk bir özlemi gidereceği kadar, başka yararlı anlamlar da taşıyabilir. Sosyal yaşamınız oldukça hareketli. Güven veren kişiliğinizle bugünlerde yeni dostluklara açıksınız. Bitirdiğinizi söylediğiniz arkadaş ilişkinizde, yeniden yakınlaşma çabalarınız olabilir. Bu yakınlaşma, çevrenizde sevinç sebebi olacak.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Oğlak burcunda seyrine devam eden Ay, bugün maddi konularınıza odaklanacağınızı gösteriyor. Borçlarınızı kapatmak için harcamalarınızı minimuma indirebilirsiniz. Ay'ın Mars ve Satürn ile kontakları size sürekli akıl veren kişilerle aranızda gerginlikler yaratabilir. Ufak sakarlıklar can sıkabilir. Saat 06:39 itibariyle Merkür de Oğlak burcuna geçiş yapıyor. 24 Ocak' a kadar bir miras konusu gündeminizde olabilir. Kredi başvurusu yapabilirsiniz. Rahatsızlığınız varsa doktorunuz ameliyat kararı alabilir. Yükselen burcunuzu okumayı unutmayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Fikirlerinle çözüm üreteceksin!İletişim gezegeni Merkür, bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Yaratıcılığı ile para kazananlar için ideal bir gün. Gezegenlerin konumu sana ihtiyacın olan ilhamı verirken özgün ve yenilikçi fikirlerinle ön plana çıkabilirsin. Beraberliği olan bir İkizler burcuysan; sevdiğin kişiyle ilişkini canlandırabileceğin, beraber yeni hobiler edinebileceğin bir gün geçirebilirsin. İletişimdeki etkinliğin farklı kalabalıklara karışmanı, yeni bağlantılar oluşturmanı sağlayabilir. Oldukça meraklı olduğun bir gündesin. Öyle ki komşularınızın yaşamlarına bile dikkat kesilebilirsin. Onlarla olan iletişimin artarken, zorlandıkları konularda fikir vermek hoşuna gidecek.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli kararlarınızı ertelemek isteyebilirsiniz. Finansal konularda ertelemeler yapmamanızda fayda var.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular söz konusu olduğunda bugün biraz daha önlemci olmaya bakın. Ancak gereksiz korku ve endişelere yönelmemelisiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin. Rahat davranmayı bırakın.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

5 Ocak 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı ve pratik olmayı seven İkizler bugün akılcı davranıp yavaşlamak önemli. Risk almak konusunda tedbirli davranın. Geçmişten gelen işler, tamamlanmamış görevler hatırlatılabilir.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür'ün Oğlak burcuna geçmesiyle, iletişim, haberleşme, yolculuklar ve ticari bağlantılarınızda hareketlenme meydana gelecek. Ortaklık tekilflerine sıcak bakacağınız bir gün. Krediye başvurabilir, kredi faizleri hakkında derin bir araştırma yapabilirsiniz. Miras yoluyla elde edeceğiniz kazanımlar gündeme gelebilir. Tüm kararlarınızda sorumluluk bilinci ön planda olacaktır.

5 Ocak 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

5 Ocak 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 46' 54" R
Ay
Oğlak
02° 36' 36"
Merkür
Koç
16° 21' 52"
Venüs
Koç
28° 54' 54"
Mars
Balık
28° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 46"
Satürn
Balık
16° 25' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 03"
Neptün
Balık
28° 51' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 47"
Lilith
Başak
23° 09' 00"
True Node
Koç
15° 25' 09"
Son Güncelleme : 28/04/2024 17:23

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>