İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtıp ruhunuzu harekete geçirmelisiniz. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun

Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.

Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir. Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz.

Çok yönlü ve yetenekli olmanıza rağmen, çok özel dost ilişkilerinin yoksunluğunu çekebiliyorsunuz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçleriniz var. Eğer kapıyı aralarsanız, ilginç biri size mutluluğa giden yolu gösterecek. Çok büyük bir arkadaş kalabalığı içinde hissettiğiniz dönemsel yalnızlıklar, yaşadığınız son olaylardan kaynaklanıyor olabilir. Ama içinizdeki bu burukluğu yavaş, yavaş azaltacaksınız. Uzun arkadaşlıklarda bile önyargıların, şartlanmışlıkların kolayca yok olmadığına tanık olacaksınız.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, 01:26-11:58 saatleri arasında boşlukta ilerliyor olacak. Yapacağınız önemli işler varsa günün ikinci yarısını beklemenizi öneririm. Yay burcuna geçen Ay, size ilişki ve evlilik konularınızda destek verecektir. Bugün ilişkinizdeki sorunları çözmek, partnerinizle uzlaşmak için ideal bir zaman dilimi. Partnerinizle planlar yapabilirsiniz. Satürn- Güneş kavuşumu maddi konularınızda size destek sağlayacaktır. Uzun zamandır kapatamadığınız borçlarınız varsa bugünden itibaren elinize geçecek paralarla yavaş yavaş maddi olarak rahata kavuşabilirsiniz. Yükselen burcunuzu da okumayı unutmayın. Sevgiler, Astromeri

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geçmiş konular yeniden gündeminde! Becerin, yeteneklerin ve arzuların arasında kalacağın bir gündem seni bekliyor. Ya özel yaşamın ya dahayatına adapte olacaksın. Eğer mümkünse programını çok doldurmamanı öneririm. Çünkü beklediğinden daha fazla yorulabilirsin. Geçmişten kalan bazı meseleler tartışma konusu olabilir. Ailendeki insanlarla ve sevgilinle aranda meydana gelebilecek gerginliklerinde sözlerini seçerek dile getirmen önümüzdeki günler adına daha sağlıklı bir karar olabilir. Son aylarda yalnız kaldığını düşündüğün bazı konularda destek gelebilir. Merak etme, kendini daha güvende hissedeceksin. Eğer kilo problemin varsa ve vermekte zorlanıyorsan, profesyonel destek almanda fayda var.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün bazı tesadüfler geçmişte canınızı sıkmış olayları sizlere tekrardan hatırlatabilir. Şartlar şu an aynı değil. Sizde aynı siz değilsiniz. Daha cesur olmalısınız.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sakin başlayacağınız günün ardından, ilişkileriniz hareketlenebilir. Harcamalarınızda artış olabilir, dikkat etmekte fayda var. Eşinizle ilgili sorumluluklarınız gündeminizi oluşturabilir. Eşinizle ilgili harcamalar gündeme gelebilir. Yurtdışı seyahat planlarınız üzerinde fikir karmaşasına düşüp, karar vermekte zorlanabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla iyi anlaşımanız sizi daha cazibeli kılıyor. Dostlarınızla olan iyi ilişkileriniz kıskanılıyor.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşecek, uzun zamandır görmediğiniz eski arkadaşlarınızla karşılaşacaksınız. Yakınlarınız ziyaretinize gelebilirler. Onlarla birlikte çok hoş programlar yapabilir, eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca, ilişkilerinizin güçlenmesi moral verecek.

2 Ocak 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde sağlık hassasiyetleri yaşanabilir. Öğleden sonra enerjiniz artacak, ilişkilerden destek alarak ilerlerken anlaşmalar için gün verimli. Yakın çevreden gelen öneriler sizi harekete geçirebilir.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Satürn'ün Oğlak burcundaki kavuşumu ortak paylaşımlarla ilgili geçen yıl başlayan değişim rüzgarlarının sonuçlarını hayatınıza taşıyacak. Sizi ortaklıklarınız hakkında kökten karar değişikliklerine yönlendirecek. Uzun süreden beri devam eden ilişkilerinizde ayrılık rüzgarları estirebilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ortak maddi konularda,ve para konularında ciddi, resmi kişiler, otorite figürleri mücadeleci yönünüzü ortaya çıkarabilir ve baskı altında hissedebilirsiniz. Öğle sonrasında ilişkilerden yana şanslı olabilirsiniz.

2 Ocak 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 55' 16" R
Ay
İkizler
15° 44' 02" R
Merkür
Koç
23° 43' 57"
Venüs
Boğa
13° 04' 07"
Mars
Koç
07° 15' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 15' 22"
Satürn
Balık
17° 23' 06"
Uranüs
Boğa
22° 54' 44"
Neptün
Balık
29° 11' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 52"
Lilith
Başak
24° 25' 28"
True Node
Koç
15° 12' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>