İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeyin mükemmel gitmesi zaman, zaman sizi korkutuyor. Oysa daha uzun bir süre bu mükemmel durum sürecek gibi gözüküyor. Sonunda aradığınızı bulduğunuzu düşünmeniz. aşırı iyimserlik gibi görünmüyor.

Zam söylentilerinin gerçekleşme ihtimali biraz güç. Bunun dışındaki yeni birtakım gelişmelerden en çok siz memnun olacaksınız. Ara sıra işleri aksatmanız maddi doyumsuzluğunuzdan kaynaklanıyor.

Önümüzdeki günlerde kısmen rahatlayabilirsiniz. Genel giderleri karşılama çabalarınız nedeniyle, yapmak istediğiniz çok özel şeylere para ayıramamanız canınızı bu kadar sıkmamalı.

Sık, sık düşündüğünüz, ama bir türlü aramadığınız biri var. Bugünlerde onunla diyaloğu bir görev gibi ele almanızda yarar olacak. Bu vefasızlık başka ilişkilerinizi de olumsuz etkileyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde küçük bir grupla geçmiş bir sorun üzerinde yeniden konuşmalarınız olabilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda üzerinde düşünmekte olduğunuz konular hakkında karalara varabilirsiniz. Öğlene doğru alacağınız haberler yarın akşam için yaptığınız programı sekteye uğratabilir. Görüşmekten kaçındığınız biriyle görüşmek zorunda kalacaksınız, sürpriz bir uzlaşma söz konusu.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler yılın son gününe saat 00:06 Ay-Akrep burcu seyir etkinliğinde adım atıyoruz. Bu geçiş, hırslarımızın, tutkularımızın, kimi zaman endişelerimizin üzerimizdeki baskınlığını işaret eder. Bazen üste çıkmaya çalışırız bazen de gereksiz yere kendi kendimize eziyet ederiz. Her şeyi sorgular, yargılar ancak bir türlü rahat edemeyiz. Saat 22:46 Ay-Güneş görünümü, planladığımız şekilde hareket etmemizin önüne geçen şartları işaret ediyor. Duygularımız bizi zaman zaman yoruyor. Ancak pes etmeye niyetli değiliz. Zorluklara rağmen ayakta durmanın önemini biliyoruz. Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yarım kalan konuları tamamlıyorsun! Bugün itibariyle önemli kararlar almaya daha yatkın olabilirsin. Seni ve hayatını kısıtlayan tüm konuları hem pratikte hem de kafanda elemenin son evrelerinde olduğun, herkes tarafından hissedilecek. Disipline olmak için zorlanmana gerek yok. Şansın aslında açık olduğunu hatırlatan bazı olaylar yaşaman mümkün. İletişim konulu her işte başarı elde etmen kolaylaşabilir. Eğer yeni başvuruların varsa sonuç odaklı haberler alabilirsin. Para kazanacağın alanları kısıtlı düşünme, bu dönem aklına gelmeyen ama geçmişten getireceğin yarım kalan işlerini de toparlayarak ilerleyebilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Yeni yılı yeni kararlarla karşılayacaksın.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Duygularınızın son derece yoğun olacağı bir gün. Enerjiniz ve istekleriniz yükseliyor. Geleceğe yönelik çok daha istekli ve olumlu beklentiler içindesiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda enerjinizi daha kontrollü harcamanız gerekebilir. Kendinizi yıpratıcı etkilerden sakının. Yeni fikirler üretebilirsiniz ve bu fikirlerihayatınızda kullanabileceğiniz fırsatlar önünüze çıkabilir. Sanat ile uğraşanlar için yaratıcılıklarının arttığı zamanlar var. İş hayatınızda öngörülü davranabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Problemli konularda umudunuzu yitirmeden çabalamalısınız. Şansınız dönme yolunda merak etmeyin.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızdaki olaylar gündeminize damga vurabilir, heyecan ve tutkularınız öne çıkabilir, heveslerinizin, istek ve beklentilerinizin peşinde olabilirsiniz. Sevdiklerinize karşı daha hassas bir tutum sergileyebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Girişimci, zeki, araştırmayı ve öğrenmeyi seven, sabırsız İkizler için becerilerin öne çıktığı verimli bir gün. Konsantrasyonunuz yüksek. Sabır gerektiren işler için doğru zaman. Rutinleri rahatlıkla planlayıp, büyük organizasyon yapabilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akrep burcunda seyahat eden Ay, sağlık konularına dikkat çekiyor. Yeni yıla girmeden gerekli rutin tahlillerinizi yaptırmalısınız. Kan değerlerinizi ölçtürmek için uygun. Mesai arkadaşlarınızla aranızda duygusal krizler yaşayabilirsiniz. İşi bırakmak isteyenler bu kararlarını dile getirebilirler. Sakinliğinizi korumak için kararlı olun. Sessizlik her zaman kazandırır.

31 Aralık 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yıl akşamının bir anlamda gözdesi siz olacaksınız. Bugün oldukça ulaşılmaz ve havalısınız. Kendinizi çok pozitif hissediyorsunuz. İlişkiler konusunda sıkıntı yaşamamak için herkese biraz mesafe koymanızda fayda var. Aşktan yana şanslı bir gündesiniz, umarım değerlendirebilirsiniz.

31 Aralık 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 39' 35" R
Ay
Yengeç
10° 02' 48" R
Merkür
Koç
25° 34' 37"
Venüs
Boğa
15° 16' 58"
Mars
Koç
08° 38' 05"
Jüpiter
Boğa
26° 40' 49"
Satürn
Balık
17° 31' 16"
Uranüs
Boğa
23° 01' 01"
Neptün
Balık
29° 14' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
21° 17' 36"
Lilith
Başak
24° 37' 26"
True Node
Koç
15° 02' 08"
Son Güncelleme : 12/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>