İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız bir geziniz var. Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler olabilir.

Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıp gibi görmenize yol açabiliyor. Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir.

Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir. Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz.

Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir. Olaylara ve yaşamınıza geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığınız bazı iç çözümsüzlükleri abartıp davranışlarınızda belirleyici rol oynamalarına neden olabilirsiniz. Yakın dostluklarda özenli olmanız gereken günler. Kararlı ve egemen imajınızı bir övgü biçiminde ele aldığınızda, kendinizi de şaşırtan davranışlar içine girebiliyorsunuz. Bugünlerde buna dayalı bazı aşırılıklar sorun yaratabilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Pazar günümüz saat 09:20 Ay-Mars kavuşum etkisinde başlayacak. Hedef yönelimli, sosyal ilişkileri önemseyen,kavgaya değil uzlaşmaya açık, sorumluluk bilinciyle hareket edenler kazançlı çıkarlar. Paranın değerini iyi bilmek gerekiyor. Belirsizlikler yine gündemde olacağından, elinize geçen parayı iyi tutmak lazım. Saat 16:47-17:48 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Parasal konularda dikkatli ve ölçülü hareket etmek, borç alacak meselelerinde temkinli olmak faydalıdır. Saat 16:56 Güneş-Neptün görünümü, sizi rahatlatıcıdır. Eğer siz, ne yaptığını, hangi yol ve hedef üzerinde yürüdüğünü bilen bir kişiyseniz, bu görünüm sayesinde yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz, beğendirebilmeniz mümkündür. Burada önemli olan, hayata nasıl tutunduğunuzdur. En ufak bir rüzgarda yıkılmamak, en zorlu engelde pes etmemek gerekir. Hayallerinizi gerçek kılmak sizin elinizdedir. İşte bu görünüm, bu yönüyle de destekleyicidir. Saat 17:48 itibariyle Kova burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizle olan her türlü bağlantınızda, tarafsız düşünmenizi ve sempatik bir şekilde davranmanızı sağlayıcıdır. İster yeni bir ortamda soluk alın, isterseniz tanıdıklarınızla bir arada olun farketmez, bugün ilerici bir dünya görüşü ile durumu gözden geçirebilir, farklı ve sıra dışı olan yenilikleri yaşamınızda uygulamayı arzu edebilirsiniz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

6 Mayıs 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında değişikliklere gidebilirsin. Kendini gözden geçirmek için ideal bir gün olabilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle güzel bir dayanışma içersinde olup dostlarınızdan destek alacağınız, kısa süreli seyahatlerde huzur bulacağınız bugün kendinizi çok iyi hissedebilir ve bütün bir haftanın yorgunluğunu çıkarmışçasına rahatlayabilirsiniz. Kendinize daha fazla zaman ayırmalı, özel ilişkilerde partnerinize karşı daha sevgi dolu yaklaşmalısınız.

6 Mayıs 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız.

6 Mayıs 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinize güvenen tavrınız ve işinize hakim oluşunuzlaarkadaşlarınızın desteğini arkanıza alıyorsunuz. Zihninizi meşgul eden kuruntulardan kurtulun.

6 Mayıs 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dikkatinizi yönelttiğiniz konu hakkında yoğun bir çalışma içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızın ve sevdiğinizin desteğini alabilir, fikirlerinizi kolayca kabul ettirebilirsiniz. Ancak, içiniz biraz huzursuz.

6 Mayıs 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli planlar kuruyorsunuz ama sizi içsel olarak korkutan veya engelleyen bazı konular var. Bugün onları çözümlemek için uygun bir gün olabilir.

6 Mayıs 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün krizlere açık bir gündesiniz.Dolayısıyla bol bol meditasyon, dua ve ritüellere odaklanın. Yoga yapmak hem bedeninize hem ruhunuza iyi gelecektir. Yalnız olmanın keyfini çıkartın.

6 Mayıs 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınız şu sıralar çok sıkılıyor. Bunun nedeni sizin karamsarlığınız. Moralinizi yüksek tutun. Maddi durumunuzu sorun etmeyin. Birazcık çaba ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

6 Mayıs 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 03' 33" R
Ay
Başak
18° 49' 52"
Merkür
Boğa
02° 16' 13"
Venüs
Boğa
22° 10' 10"
Mars
Koç
12° 54' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 00' 04"
Satürn
Balık
17° 55' 05"
Uranüs
Boğa
23° 20' 30"
Neptün
Balık
29° 22' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 13"
Chiron
Koç
21° 34' 55"
Lilith
Başak
25° 14' 41"
True Node
Koç
14° 54' 24"
Son Güncelleme : 17/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>