İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Aralık 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi hiç zorlamıyorsunuz. Aşktaki sallantıları hatta depresyonları doğal karşılıyorsunuz. Mutluluğunuzu biraz da geniş yürekli, özgür bakışlı oluşunuza borçlusunuz.

Önünüzde parlak bir gelecek görünüyor. Sadece, size yaklaşan fırsatları önceden sezebilmeniz gerekiyor. Bugün dikkatli olursanız, büyük bir fırsatla karşı karşıya gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz. Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önlemeye yetmiyor.

Fazla geniş olmayıp sevgilinizi rahatlatmanız gerekecek. İş yaşamınızda sevgilinizin merak ettiği bazı konular var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Düşünceleriniz fikirden fikre sıçrıyor. Telefon ve haberleşme cihazlarıyla ilgili sorunlar çıkabilir. Ayrıca, evraklar ve yazışmalar konusunda tedbirli olun.

7 Aralık 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler gün boyu Aslan burcunda seyrini sürdürecek Ay etkisinde size söylenenden ziyade, sizin ne düşündüğünüz önemlidir. Kimseyi takmazsınız. Saat 12:02 Ay-Venüs görünüm etkisinde, bilgi sahibi olma, dışa karşı güçlü durma, mantıklı bir şekilde hareket etme ve ilgiyi üzerinize toplama arzunuz bugün fazlasıyla yüksek diyebiliriz. Saat 20:11 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konularda biraz canınız sıkılabilir. Evdeki hesap çarşıya uymaz halleri sizi yorar. Sağlığınız bundan etkilenebilir. Kısa süreli bir yansımadır. Birkaç saat içinde geçer. Bu saatlerde biraz ılımlı, çatışmadan iletişimde bulunmakta yarar var. Yakınlarınız ve işinizle ilgili konular, safra ve karaciğerle ilgili sorunlara dikkat. Beslenmenize dikkat ediniz. Her şey umduğunuzdan daha güzel bir şekilde gelişsin. Şansınızın gün boyu yanınızda olması dileğimle,

7 Aralık 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seni çok ilgilendirmeyen konulara dahil olman, gereksiz telefon konuşmalarına neden olabilir.

7 Aralık 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Motivasyonunuzu yükseltecek konularla karşılaşmanız bazı kararlar almanızı sağlayabilir. Gündelik yaşamınızı ve sağlığınızı düzenleyebilecek önemli destekler alabilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel olarak hareketli bir gündesiniz. Yazışma ve konuşmalarınızda kendinizi daha cesur hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize başkalarını da dahil edebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki olaylar ilginizi çekebilir. Yeni haberler gündeminizi etkileyebilir. Ticari faaliyetlerinizde daha yoğun olarak ilgilenebilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün davranışlarınızda tutarlı olmanız için uyarıyor sizleri. Bir anlık duygusallık geri dönüşü mümkün olmayan kararlar alıp tebliğ etmenize sebep olabilir. Yaşadıklarınızın bilincindesiniz ve seçimlerinizi bu doğrultuda yapmalı kendinizi zor bir durumun içine sokacak davranışlardan kaçınmalısınız. Gökyüzü sizleri cesaretli olmanız için desteklerken zaaflarınızdan faydalanmak isteyen özellikle karşı cinsle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. İş ve özel yaşamı birlikte ilerleyen İkiz'ler korku ve kaygılarınızı bir tarafa bırakmalı ve gerçeklerle cesur bir şekilde yüzleşmelisiniz…

7 Aralık 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda iletişiminizi istediğiniz gibi kullanacak, duygularınız ve mantığınız arasında dengeyi sağlayacaksınız. Hayata daha olumlu gözlerle bakmalısınız.

7 Aralık 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars ile Satürn'ün olumlu etkileşimi ortaklıklarla ilgili sürecinize hız kazandırır. Yabancılarla kurduğunuz iletişimde süreç hızlı ilerler. Üst makamlardan beklediğiniz onay gelecektir. Ayrıca özel hayatınızı paylaştığınız kişiyle de oturup geleceğiniz hakkında ciddi kararlar alırsınız. Sahip olduğunuz yatırımları harekete geçirmek için uygun olacak.

7 Aralık 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Iletişim açısından oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yakın çevreniz, komşularınız ve kardeşlerinizle daha sıkı bir iletişim içinde olabilirsiniz. Kendinizi renkli bir şekilde ifade edebilir ve bundan keyif alabilirsiniz.

7 Aralık 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>