İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi bir masal prensi gibi havalarda hissetme hakkınız elbette var ama unutmayın ki size bu gücü veren, karşınızdaki insanın duyguları ve size olan sevgisidir. Ya o da size, senin masal kahramanlığın ne işe yarar, bu bendeki aşk olmazsa derse.

İş hayatınızdaki uzun süreli ilişkilerin sayısı az ama kökleri sağlam, bunlara güvenebilirsiniz. Yıldızlaşacağınız birimkanı önünüze çıkabilir, fazla tereddüt etmeden içine girebilirsiniz. İş geliştirmede önemli nokta cesarettir, ana konuları kesinleştirip yola koyulmaktır. Kervan yolda düzülür sözü size tam uyuyor. Müthiş bir başarınız çok uzakta değil.

Para yönünden bir sıkıntınız hiç olmadı, olmayacak da. Ama kafanızdaki projeleri hayata geçirirken dara düşüp borçlanabilirsiniz. Bir kenarda kesin güvence olacak bir birikiminiz olmalı.

Sosyal hayatınız sıkıştı, sıkıcı ilişkiler arasında kaldınız, bir süre için çevre değiştirmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı ve duygusal olmanız girişimci yönünüzü besliyor ve büyütüyor. Ama öte yandan hayalperest kişiliğiniz, kararsızlığınız ve dünya gerçeklerinden kopukluğunuz nedeniyle başarılı bir girişimci olmakta zorlanıyorsunuz. Yarattığınız hayal aleminden günlük olayların içine inmek size zor gelse bile bunu mutlaka başarmalısınız. Kendi güç ve yeteneklerinizi abartmadan, doğru ölçün ve planlarınızı buna göre yapın. Herkese tepeden bakmanız sizi bir gün yalnız ve güçsüz bırakabilir.

7 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 10:41 Merkür-Uranüs görünümü, aileyi ilgilendiren önemli bir meselenin titiz şekilde gözden geçirilmesi ve ona göre bir yol belirlenmesini sağlıyor. Maddi açıdan biraz desteğe ihtiyacınız olabilir. Şu an belki bazı noktalar canınızı sıkıyordur. Fakat bunlar zamanla yerine oturur. Saat 15:20 Merkür-Satürn görünümü, maddi açıdan daha dikkatli ve tedbirli olmanın faydalı olacağını gösteriyor. Borçlarınızı ödemek veya alacaklarınızı tahsil etmek için biraz sabırlı olmak gerekiyor. Saat 21:27 Güneş-Neptün karşıtlığında, evimiz, ailevi ilişkilerimiz,hayatımız ve mesleki konular üzerinde mutlaka gerçekçi düşünmemizde yarar var. Bazen her şeyi fazlasıyla endişeli bir şekilde ele alabilirsiniz. Doyumsuz, saplantılı ve psikolojik anlamda huzursuz bir kişi gibi davranabilirsiniz. Hiç bir şeyden memnun olmadığınız için ani kararlar vererek yenilikte bulunmak isteyebilirsiniz. Ancak ben derim ki, bugün sakin olunuz ve durumunuzu iyice gözden geçirerek neye ihtiyacınız var? neler yapılmalı sorularını akıllıca yanıtlayınız. Saat 22:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, evdeki hesap çarşıya uymaz halleri sizi yorar. Sağlığınız bundan etkilenebilir. Kısa süreli bir yansımadır. Birkaç saat içinde geçer. Bu saatlerde biraz ılımlı, çatışmadan iletişimde bulunmakta yarar var. Yakınlarınız ve işinizle ilgili konular, safra ve karaciğerle ilgili sorunlara dikkat. Beslenmenize dikkat ediniz. Güzel gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

7 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha fazla çabalamalısın! Bugün iletişimde sınır tanımayacaksın. Bir süredir konuşmadığın aile ferdinle iletişime geçmek isteyebilirsin. Özellikle eşin ve ailesi ile ilgili konular seni bir hayli meşgul edecek. Bu durum canını sıkabilir. Çalışma ortamında krizlerin çıkması yeni birarayışında olmana neden olabilir. Etrafındakilerin haksızlıklar karşısındaki suskunluğu, seni daha fazla bireysel hareket etmeye zorlayabilir. Çocukları olan bir İkizler burcuysan, onların daha kaliteli ve çeşitli kültürleri tanıyabilecekleri bir ortamda büyümelerini arzulayabilirsin. Hayatınla ilgili yapmak istediğin değişikliklerin destek görmesi, daha fazla çabalamanı sağlayacak.

7 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinize ilerlerken alacağınız yeni kararlar size yeni bir yön kazandırmada yardımcı olacaktır. Gizli kalmış bazı olayları öğrenmek ya da kendinizden bile sakladıklarınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişilerin hayatı gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda yaratıcı fikirler düşünebilir yapmış olduğunuz işlerinizde uygulayabilirsiniz. Hareketli zamanlar içerisinde olacağınız bir gündesiniz. Beklediğiniz haberleri hızlı bir şekilde alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte yapacağınız organizasyonlardan keyif alırsınız.

7 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yoğun ve hareketli dönem azalmakla birlikte hala devam ediyor. Dostlarınızla aranızdaki ilişkiler sıcak ve yoğun olacak. Sorunlar karşısında anlayışlı davranabilir, pratik çözümler bulabilirsiniz. Sakin bir gün.

7 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünden itibaren Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte ortak maddi konuların önündeki engeller kalkabilir. Ortakve çalışmalarda daha kolay sonuca gidebilirsiniz.

7 Eylül 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mümkünse herkesten uzak durun. Hiç kimse sizin neşeli, canlı ve bitmek bilmeyen enerjinizin kıymetini anlamaz.Kırıcı olmaktansa bu enerjiyi kendinize harcayın. Yürüyüş, dans, spor, iletişim, pazarlama politikaları geliştirmek veya kitap yazmakla vaktinizi değerlendirin. Bu temalar ruhunuza iyi gelir. Özellikle partnerin ciddi tavırları sizi mutsuz etmeye yeter.

7 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

7 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 43' 17" R
Ay
Başak
26° 56' 43"
Merkür
Boğa
03° 11' 07"
Venüs
Boğa
23° 00' 55"
Mars
Koç
13° 25' 45"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 48"
Satürn
Balık
17° 57' 50"
Uranüs
Boğa
23° 22' 54"
Neptün
Balık
29° 23' 20"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 60"
Lilith
Başak
25° 19' 15"
True Node
Koç
14° 55' 28"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>