İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda sevgilinizle birlikte aldığınız kararların heyecanını ve mutluluğunu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Bugün sevgilinizle görüşemeseniz de onunla telefonla sık sık konuşma fırsatı bulacaksınız.

İş yaşantınızda durgun bir dönemdesiniz. Bu durgunluk sizi sıkıyor ve veriminizi düşürüyor. Bugün amirinizle görüşebilir işlerin yokluğundan faydalanarak kısa bir tatile çıkmayı isteyebilirsiniz.

Maddi konularda tutumlu olacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bugün yapmanız gereken harcamaları yapmayacak ve kendinizi frenlemeyi de başaracaksınız.

Yakın bir arkadaşınızı kaprislerinizle çok fazla sıkıyorsunuz. Hatalarınızı görün ve ona karşı dikkatli davranmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı gelişmeleri olumlu anlamda yönlendirme çabalarına girecek, yanlış anlamaların önüne geçmeye çalışacaksınız. Bunun getireceği sonuçlar size duyulan ilgiyi arttıracak. Bazı konulardaki enteresan görüşleriniz, size yeni ilişkiler sağlayabilir. Bu düşünceleri etkileyip değiştirebilecek kişilerle ilişkilerinizdeki mesafeyi iyi ayarlamanız gerekecek.

7 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünün büyük çoğunluğunda Ay Balık burcunda ilerliyor. Erken saatlerde Ay'ın Jüpiter ile olan sert açısıyla kariyer hayatınızda gergin bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Ofiste sinirlediğinizde tepkilerinize dikkat edin. İstemediğiniz şanssız durumlar yaşayabilirsiniz. Neyse ki Ay'ın Plüton ile güzel açısı size zarar veren durumların üstüne gittiğinizde başarıyla o işin altından kalkabileceğinizi gösteriyor. Gece saatlerinde Ay, Merkür ile kavuşuyor. Eğer geç saatlerde çalışıyorsanız, yöneticiniz veyaarkadaşlarınızla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Merkür'ün retro olduğunu unutmayın. 22:08- 23:27 aralığında Ay boşlukta ilerleyecek. 23:27 olduğunda da Koç burcuna geçecek. Daha huzurlu, hem fiziksel hem ruhsal olarak şifa bulacağınız bir zaman dilimine giriyorsunuz. Sevgiler, Astromeri

7 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geleceğini inşa ediyorsun!Ay, bugün su burcunda hareket ediyor. Atılımcı ve değişken yapını destekleyen bir gökyüzü hâkim ortamda. Bugün vereceğin kararlar geleceğini inşa edecek nitelikte olabilir. Özellikle proje bazlı bir işte çalışıyorsan, önereceğin fikir adeta basamak atlamanı sağlayacak. İlişkisi olan ya da evli bir İkizler burcuysan, değer verdiğin kişiyle yaşam alanınıza yenilik katacak değişimler yapabilirsiniz. Yakın dostlarınla ve kardeşlerinle duygusal iletişim içinde olacağın konular gündemini meşgul edebilir. Onlara her türlü konuda güvenmek isteyebilirsin ama gönlün bildiğini okumaktan yana. Akşamüstü hafif bir baş ağrısı keyfini kaçıracak olsa da baharın artık yüzünü evrene döndürdüğünü sakın unutma.

7 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ya da yaşam alanınız ile ilgili bazı değişimler söz konusu olabilir. Aile üyelerinizin yardımı ile güzel başlangıçlar yapabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda en iyisini yapmak için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi heyecanlı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilerle fikirsel düzeyde tartışma içinde olabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlar imaj değişikliği için uygun olabilir.

7 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda saklı olan ufak çaplı hazineleri gördükçe olumlu ve verimli olduğunuz için kendinizi bir kez daha taktir edeceksiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından sıkıntılı bir gündesiniz. Uzun süredir yapmak istediğiniz konuşmalar varsa bugünden kaçınmanız gerekiyor. Kariyer hayatınızdaki akışa direnmeyin. Yanlış giden şeyler varsa fark edin ama şimdilik akışa direnmeyin. Arkadaşlıklar bazı sınavlardan geçebilir.

7 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sağlık hassasiyetleri, enerji düşüklüğü olası. Uzun vadeli planlarınızı gözden geçireceğiniz durumlar gelişebilir. Önemli kararlar için koşullar uygun değil. Yeni Ayda ailevi konularda, statü ve kariyer alanında hareket olası.

7 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş ile Neptün arasındaki duyguları ortaya çıkaran olumlu etkileşim, biraz hayatın temposunu yavaşlatmanız gerektiğini size bildirecek. Sanatsal konulara yönelmeli, bugün ruhunuzu toksik tüm maddelerden ayrıştırmalısınız. Sağlık konularını mercek altına alabilirsiniz.

7 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Düşünme kabiliyetiniz güçlenecek, yaratıcı yönünüz de öne çıkacaktır. Bu sayede, uzun vadeye yayılacak planlar yapmaya koyulabilirsiniz. Ancak, detaylara indiğiniz zaman hayallere kapılıp gitmemeye dikkat edin; gerçekçi olmalısınız.

7 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 31" R
Ay
Balık
09° 31' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 20"
Venüs
Boğa
04° 53' 34"
Mars
Koç
02° 09' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 45"
Satürn
Balık
16° 50' 55"
Uranüs
Boğa
22° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 09"
Lilith
Başak
23° 41' 18"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>