İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda sorunlar bugün de devam edecek. Sevgilinizle aranız iyi değil ve onunla konuşmuyorsunuz. Fakat ilişkinizi tam anlamıyla bitirmiş değilsiniz. Bu aralar düşündüğünüz başka bir insan var ve ne yapacağınızı bilmiyorsunuz.

İş yaşantınızda her şey dilediğiniz gibi. Çalışmalarınızda oldukça verimlisiniz ve bu çalışmalarınızın karşılığını alabiliyorsunuz. Bugün işiniz ile ilgili konulardan uzak olacaksınız.

Para konularında bugün oldukça şanslısınız. Yaptığınız yatırımların karşılığını beklediğinizden daha fazla alacaksınız. Bu beklemediğiniz gelir artışı sizde harcama eğilim yaratabilir.

İnsanları bir türlü kıramıyor, onların bir çok isteğine olumlu yanıt veriyorsunuz. Biraz daha sert olmalı ve yapmak istemediğiniz şeyleri yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genelde düşünceli ve sıkıntılı olacaksınız. Özellikle sabah saatlerinde bu psikolojiniz çok yoğun olacak. Öğlen saatlerinde arkadaşlarınızla bir araya gelmeniz ile bu psikolojiden biraz da olsa kurtulacaksınız. Arkadaşlarınızla beraberler sık sık gittiğiniz mekanlara gidebilir , bu mekanlarda gönlünüzce eğlenebilirsiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 02:06 Ay-Jüpiter görünümü, zevkli saatlerin başlangıcıdır. Konuşuruz, yazışırız, başkalarıyla paylaşımda bulunuruz. Aşk için hevesliyiz. Beğeniliriz, ilgi uyandırırız. Seçkin bir zevkimiz vardır. Her görüşten insanla anlaşırız. Paylaşımlarımız beğenilir. Farklı bir yanımız vardır. Yenilikleri severiz. Saat 08:40 Ay-Satürn görünümü, insanları tanımak, yolculuklar yapmak, farklı güzellikler keşfetmek arzumuzun yoğun olduğunu gösteriyor. Bir ilişkide denetlenmeye, zorlanmaya gelemiyoruz. Önce kafama hitap etmeli, dünya görüşünü bilmeliyim diye düşünürsünüz. Saat 22:07-9 Ağustos saat 00:56 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Seyahatlerinizde güvenli firmaları tercih ediniz. Yer ayırtma işlerinizde her şeyi tam anlamıyla iyice kontrol ediniz veya acelesi yoksa yarını tercih ediniz. Güvenilir bir dünyada yaşamamız dileğimle,

8 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun duygular içinde olsan bile, pratik yönünü ön plana çıkararak, gerçek isteklerini arka plana atabilirsin.

8 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde önce kendi öz değerinizi karşı tarafa geçirmeniz gereken bazı sorunları fark edebilirsiniz. Çözümleri önce kendi içinizde arayın.

8 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için harekete geçebilirsiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yabancılarla ilgili konular tamamlanabilir. Üzerinde çalıştığınız işleri daha iyi hale sokmak için çaba gösterebilirsiniz. Güçlü kişilerden alacağınız destek sizi rahatlatabilir.

8 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ortamında kendinizi iyi hissetmenize neden olacak kelimeler duyup özgüveninizi tazeleyeceksiniz. Alçak gönüllüğünüzü korumalısınız.

8 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

8 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, seyahate çıkma, değişik yerlerde bulunma arzunuz yüksek seviyede olacak. Arkadaşlarınız ve çevreniz sizi destekliyor. Yalnız önce sizin kendinize ve fikirlerinize inanmanız gerekiyor.

8 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pazar gününün hakkını verip kendinize toplumdan izole edip, ruhunuzu dinlendirin. Felsefe kitapları, sosyolojik yayınlar, siyasetle ilgili konular ilginizi çeker. Bitmek bilmeyen öğrenme ruhunuzu bugün besleyin. Daha sonra arkadaşlarınıza anlatacağınız pek çok konunuz olsun. Öğlen saatlerinde Ay’ın boşlukta olacağı zaman bir bilim kurgu filmi izlemek şahane olacak. Bilim

7 Ağustos 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

8 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 23"
Ay
Kova
22° 06' 43"
Merkür
Koç
17° 45' 32"
Venüs
Boğa
03° 23' 14"
Mars
Koç
01° 13' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 36"
Satürn
Balık
16° 44' 40"
Uranüs
Boğa
22° 27' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 04"
Lilith
Başak
23° 33' 10"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>