İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar istemiyor ve bu korkuları barındırmayan dingin ilişkiniz içinde huzurlu görünüyorsunuz. Aşk hayatınızda heyecanları şekil değiştirmiş olarak yaşıyorsunuz.

Arkadaşınızla birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam. Fakat dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Daha küçük, ama hayata uygun projeler daha fazla şans içerebilir.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranızı iyi korumalı, yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikimi tüketmemelisiniz. İş yaşantınızdaki belirsizlikler, sizi haklı olarak hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltiyor.

Önümüzdeki günler içinde yaşayacağınız bir tartışmanın niteliği ve ömrü tamamen sizin elinizde olacak. Bir tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kılabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenize düşkünlüğünüz çok özel ilişkilerinizde bir zaaf olarak görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekecek. Sizi fazlasıyla ilgilendiren bir konuya ilgisiz gibi görünmeye çalışıyorsunuz. Bu da, konuyla ilgili birçok gelişmeyi eliniz kolunuz bağlı olarak uzaktan izlemenize neden oluyor. Halbuki işin içinde olmanız yönünde de bir sürü eleştiri alıyorsunuz.

9 Ocak 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 01:25 itibariyle Terazi burcunda oluşacak son dördün, parasal anlamda bir çıkış yolu aradığımızın göstergesi. Sözgelimi bebek sahibi olmadan önce finansal açıdan her şeyin yerli yerine oturtulması gerektiğini düşündüğünüzü gösterebilir. Kimi aşk için uzlaşmaya açıktır. Ancak aranızdaki sorunlar öyle kolayca çözülür gibi değildir. Bir yandan nazik bir şekilde dengeler sarsılmasın diye hareket ederken diğer taraftan bir türlü düzelmeyen sorunlar yüzünden keyifsizleşiriz. Saat 10:02 Güneş-Venüs kavuşumu, finansal ve özel anlamdaki ilişkilerimizi ciddi yönde gözden geçireceğiz. Kimlerle bölüşüm içindeyiz, neler sorun yaratıyor, şu anda ne gibi ihtiyaçlarımız var? Bunları ele alacağız. Saat 12:03 Venüs-Pluto kavuşumu, çıkarlarınızı koruyup kollanmanız ve maddi-manevi konularda güç elde edebilmeniz için destekleyicidir. Gelişmelerin kendi akışı düzgün rotada ilerlemesini sağlar. Ortaklık ilişkilerinizde kendiniz için neyin doğru ve neyin yanlış olduğunu iyice tespit edersiniz. Gereksinimlerinizi şöyle bir kafanızın içinde oluşturursunuz. Hedefinize varma olasılıklarını değerlendirirsiniz. Size yardımcı olacak kişilerle ilişkinize dikkat edersiniz. Güven duygunuzu yitirmeden, aklı başında seçimler yaparak hayatınıza bir yön verebilirsiniz. Saat 12:33 Güneş-Pluto kavuşumu maddi kaynaklarınızı doğru ve sistemli bir şekilde kullanmanız gerektiğini işaret etmektedir. Ticari ilişkilerinizde kimlerle alış verişte olduğunuzu, parasal olsun veya olmasın mutlaka temeli sağlam beraberlikler kurmanızın şart olduğunu bilmelisiniz. Bazen ayrılıklar, kopuşlar sizi yoruyor olmalı. Ancak bütün bu sancıların sizi güçlendirdiğini siz de biliyorsunuz. Kendinizi rahatlatmak ve yenilemek için hangi yol ve yöntemleri kullanmanız gerektiğini artık akıllıca tespit etmeye çalışmalısınız. Seks, maddiyat ve ortaklıklar sizin için gerçekten önem taşıyor. Hayatta kalmak için çaba sarf ediyorsunuz. Akıllıca ilişkilerde bulununuz ve kaynaklarınızı sabırlı ve doğru kullanarak birikim yapmaya özen gösteriniz. Saat 12:45 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, özgür hareket etmek isteğiniz bir hayli yükselir. Üzerimizde baskı kurabilecek hiçbir şeye izin vermezsiniz. Aşk hayatımızla ilgili meselelerde nazik ve ölçülü yaklaşımlardan hoşlanırsınız. Saat 19:12-23:05 arasında Ay boşlukta olacağından, başkalarıyla her türlü paylaşımda dikkatli olmanız şarttır. Saat 23:05 Ay-Akrep burcu geçiş etkinliğinde değerinizin bilinmesini istersiniz. Hırslıyız, tutkuluyuz. Her şeyi sorgular, yargılar ancak bir türlü rahat edemeyiz. Esenlik ve huzur dileğimle,

9 Ocak 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk gününde sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla meşgul olabilirsiniz. Ancak öte yandan gündelik yaşamınızda vehayatınızda gelişmeler hız kesmiyor. Güçlü kişilerle bir araya gelebilirsiniz, onlardan destek görebilirsiniz, bu destek hayatınızı kolaylaştırabilir.

9 Ocak 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün, eşiniz ve ya partnerinizden özel destekler alabilirsiniz. Geçmişteki hataların önünüze serilmesiyle bu sefer haklı çıkan taraf siz olacaksınız. Çarşamba: Finansal, hukuki ve devletle ilgili olan konularda geçmişte yapmış olduğunuz aynı hatalara düşmemeye özen gösterin. Trafikte ve yolculuklarda gasp, hırsızlık ve dolandırıcılık gibi konulara karşı çok dikkatli olmalısınız.

9 Ocak 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla birlikte programlar yapabilirsiniz. Zevk aldığınız şeyler için alışverişe çıkabilirsiniz. Gün içinde sorumluluklarınız artabilir. Finansal konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Başarılı olmak için mücadele vermeniz gerekebilir. Yorucu koşullar söz konusu.

9 Ocak 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularda beklediğiniz desteği ailenizden bulabilirsiniz. Alacağınız desteği doğru yerlerde kullanın yoksa her şey eskisinden de kötü olabilir. Dengeleriniz birden değişebilir. Kritik bir zaman içerisindesiniz. Cesur olmak zorundasınız. Kaybedebileceğiniz her şeyi gözden geçirin. Sonuçta kazanan siz olacaksınız endişelenmeyin.

9 Ocak 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Ocak 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dönüştürücü olayların, ortaklaşa para alanlarınıza daha etkili bir şekilde yansıdığını görebilirsiniz. Parasal işlerinizde şüpheci ve manipüle eden yönleriniz devrede olabilir.

9 Ocak 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Alacağınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Hemen düşüncelerinizi uygulayabilir, yeni planlar yapabilirsiniz. İsteklerinizi gerçekleştirmek için büyük bir heyecan duyacaksınız. Duygularınızı açık ve rahat bir biçimde ifade edebilir, hem arkadaşlarınızı hem de sevdiğinizi etkileyebilirsiniz.

9 Ocak 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz. Karşınızdakilerin bu çift karakterinizi kabullenmesi biraz zor.

9 Ocak 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 03' 28" R
Ay
Balık
17° 57' 21"
Merkür
Koç
18° 47' 55"
Venüs
Boğa
05° 36' 41"
Mars
Koç
02° 36' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 53' 52"
Uranüs
Boğa
22° 33' 43"
Neptün
Balık
29° 01' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 05"
Lilith
Başak
23° 45' 11"
True Node
Koç
15° 23' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>