Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mart 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda işler iyiye doğru gidiyor. AslInda çok sevilen birisiniz. Çevrenizdeki pozitif enerji aşk yaşamınıza yansıyacak. Sevdiğinizle kendinize zaman ayıracaksınız. Birlikte planladığınız şeyleri gerçekleştireceksiniz. Akşama doğru bir süprizle karşılaşabilirsiniz.

Bugünyaşamınızda problemli, yapısal olarak değişken, kararsız, uyumlu ama sıkılgan bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki kimi insanlarla geleceğinizle ilgili anlaşmazlıklar yaşayacaksınız. Kime ne laf anlatacağınızı bilemeyebilirsiniz. Sevimli, canayakın tabiatınızyerinde size hayranlar kazandırsa da, ruhsal yönden kırgın bir gün geçirebilirsiniz.

Maddi konularda sorumluluk taşımaya başlayacaksınız. Paraya dayalı bir konuda yüksek sorumluluk isteyen bir konuma gelmeniz muhtemel. Bu nedenle hesap kitap işlerine biraz daha özen göstermeniz gerekecek.

Aile ilişkilerinize karşı duyarlı olun. Özellikle sizden yaşça büyük bir insan ilgi bekliyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ilişkilerinizdeki değişik görüşleriniz, sonuç getirildiği ölçülerde sempatiyle karşılanmıyor. Bu ilişkilerde kendinizi daha iyi ifade edebilme yollarını aramalısınız. Bu sıralar uzun bir yolculuğunuz olabilir. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek.

1 Mart 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 02:56 itibariyle etkili olacak Merkür-Mars görünümü, bir yanıyla iletişimi güçlendirici, fikirlerimizi açık ve net bir şekilde ifade etmemizi sağlayıcıdır. Ancak bizim asıl arzumuz, finansal açıdan tatmin edici işler yapmak ve ayaklarımızın üzerinde durabilmektir. Boş sözlere, vaatler, gereksiz zaman kayıpları canımızı sıkar hatta bazen oldukça gerginleştirir. Bazı kişileri unutmak, affetmek pek kolay değildir. Elde olmadan veya isteyerek kırıcı davranabiliriz. Sabırlı olmakta ve tabii ki bilinçli davranmakta yarar var. Saat 08:58 itibariyle etkili Ay-Başak burcu seyri, bedensel hem de ruhsal sağlığımızın önemini vurgularken, işlerimizi titiz şekilde yapmamız gerektiğini hatırlatıyor. Çok fazla yoğunluk altında çalışmak, çalışma tempomuz içinde zorluklarla karşılaşmak bir de müşteri memnuniyetini ön planda tutmak bizi biraz yorabilir. Ancak işimiz gereği ise, bizim de buna uymamızda yarar var. Saat 14:22 Venüs-Jüpiter görünümü bize şunu söylüyor. Bazı insanlar, iyi niyetinizin karşılığını vermediği gibi, sizi anlamamakta ısrar ederler ya, üzülmeyiniz. Hayat size bunların karşılığını başka güzellikler sunarak verecektir. Gülün ve geçin. İyi ki varım, iyi ki insanım diyerek kendinizle gurur duyun. Sizin değerinizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Saat 21:11 Ay-Satürn görünümü, hem sorumluluk hem ciddi çalışmanın hem de başarılı işlerin göstergesidir. Görünen o ki, Koçlar artık bir hayli azimli ve kararlılar. Bunu size sağlayan Satürn gücüdür. Bu güç zorlasa da, sizi zirveye taşıyacaktır. İyilik, güzellik, sağlık ve şans dileğimle,

1 Mart 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkıntılar yaşamış olsan da bugün hayatın sürprizlerle dolu olduğunu göreceksin. Tavırların dikkat çekmene sebep olacak.

1 Mart 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevreniz ile ilgili bazı yüzleşmeler yaşayabilir ve kendinizi geri plana itmek isteyebilirsiniz. Bu anlamda yine bazı dostluklarınız da bitirme kararı alabilir ve sizin zor günlerinizde yanınızda olmayanlara karşı tavır alabilirsiniz. Bu sizde belki biraz içe dönmenize ve kendi kabuğunuza çekilmeye sebebiyet verebilir. Bazen durup düşünmek ve olayları arkadan izlemek gereklidir. Sizler de bu durumu daha gerçek boyutlarıyla görmek isterseniz biraz daha içgörü kazanmalı ve zamanın size getireceklerini beklemelisiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünkü koşturmaca içinde yorucu ve yıpratıcı koşullar enerjinizi düşürebilir. Çalışma hayatınızda zaman alacak işler içine girebilir ve yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz. İş arkadaşlarınızı etkileyebileceğiniz ve olayları kendinize çevirebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde ise ilişkiler konusunda hassas olaylar yaşanabilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmayı düşündüğünüz girişimler için kararlar ve planlamalar için mükemmel bir gündesiniz. Düşünceleriniz netleşecek nerede ne söyleyeceğinizi belirleyerek bunların getirdiği avantajları akıllıca değerlendireceksiniz. Maddi konularda istikrarlı yükseliş içinde iken, Hiç ummadığınız bir yatırım fırsatı ile karşılaşabilirsiniz. Elinizi çabuk tutup gelen fırsatı iyi değerlendirmelisiniz. Özel yaşamınızda ise eşinizden gelecek sürpriz sevgi dolu bir yaklaşm sizi hayli mutlu edecektir. Tereddütlerinizden uzaklaşarak rahatlamanın yanı sıra sizin için yaptığı davranıştan çok memnun olacaksınız.

1 Mart 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkiler açısından destekleyici bir gündeyiz, Mart ayına ortak maddi konularda,ve para konularında beklenmedik, ani destekler alarak girebilirsiniz.

1 Mart 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sezgileriniz güçlü çalışabilir. Kendinizi ruhen yenileyebilirsiniz. Planlarınızda önsezilerinizi es geçmeyin. Parasal işlerinizde karşınıza çok güzel seçenekler gelebilir.

1 Mart 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Jüpiter arasında meydana gelen şanslı görünüm beş gün boyunca hayatınıza bolluk, bereket, şans ve sevgi çekmenize neden olacak.Evrenin bereket musluğu adeta sizin için açılmış olabilir. Ayrıca spiritüel konular yaşama bakış açınızı değiştirmenize neden olur. Hayat adeta büyülü bir mekanizma gibi çalışır.

1 Mart 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece asabi ve gergin olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Bu sinirliliğin sebebi, karamsarlık nedeniyle herşeyde bir aksaklık veya çözümsüzlük görmenizden kaynaklanacaktır. Mantığınızı kullanın ve kara gözlük takmayı bırakın.

1 Mart 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>