Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerilimler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bazı duygularınız tüm yaşamınızı etkileyebilir ve sizin olaylara yeterince konsantre olmanıza engel olabilir. İç dünyanızda sizi rahatsız edecek duygulara kapılabilirsiniz. Duygularınız gün içinde değişken bir yapı gösterecektir ve duygusal açıdan bir istikrarsızlık yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde bazı kopukluklar olabilir ve duygusallığa karşı isteksizlik hissedebilirsiniz.

İş çevrenizde birlikte çalıştığınız kişilerden dengesiz bazı tavırlar görebilirsiniz. Bir süreden beri uğraştığınız bir konu sizi iyice sıkabilir ve artık bu konudan kurtulma eğilimine girebilirsiniz. Karşınıza bazı zorluklar ve sorunlar çıkacaktır. Bu sorunlar göründüğü kadar büyük olmamasına rağmen canınızın sıkılmasına neden olabilir. İşinizle ilgili konularda yeni kararlar alırken son derece dikkatli olmalısınız ve girişimlerinizi bir süre daha bekletmelisiniz.

Maddi konularda çeşitli sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve yaşamış olduğunuz bu sorunlar canınızın sıkılmasına neden olacaktır. Özellikle iç dünyanızda çeşitli endişeler duyabilirsiniz.

Yaşamınıza ilişkin bazı yenilikler yapmak isteyeceksiniz ancak bugün yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilmeniz için bazı fırsatlarınız olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yapmayı çok istediğiniz ama zamanlama hatası yapmaktan çekinip sürekli ertelediğiniz bazı yenilikleri, yakınlarınızın da itelemeleriyle bugünlerde işleme koyacaksınız. Bir görüşme isteği alabilirsiniz. Çok istekli gitmeyeceksiniz. Ama ummayacağınız gelişmeler, bu görüşmeyi çok cazip hale getirecek. İlişkilerinizde önümüzdeki günlerde neşeli olaylar görünüyor.

23 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:07 Ay-İkizler burcunda ilerleyecek. Çevresel ilişkilerden hızlı bir şekilde halledilmesi gereken tüm işlerimize kadar her konuda bizi hareketli ve meraklı kılacaktır. Merak ettiğiniz konularda bilgilenmek, görüşmeler, çabucak bitirilecek işler için bu geçiş olumludur. Saat 11:09 İkizler burcunda oluşacak ilkdördün etkisinde, insanların sizin hakkınızda ne düşündüğü, hayatınızın hangi yönde ilerlemekte olduğu kafanızın karışmasına neden olabilir. Bazen başkalarının duymayı istedikleri gibi konuşursunuz, bazen de sizi üzmeye çalışanları umursamazsınız. Kimi zaman sezgilerinizin sizi yönlendirmesi mümkünken, çoğu zaman birilerinin etkisi altında kalabilirsiniz. Aslında değişim yanı başınızdadır, hatta gölgeniz gibi sizi izlemektedir. Fakat nedense bağımlılıklarınızın, alışkanlıklarınızın kurbanı olabilirsiniz. Öncelikle şunu belirteyim ki, ne durumda olursanız olun bir konuda karar verme aşamasında iseniz, ilerlemek istediğiniz yön hakkında bütün verileri toplayın. Gitmek istediğiniz yol, varmak istediğiniz konum veya ulaşacağınız hedef hakkında geniş bir bilgi sahibi olun ve değişime açık olun. Çünkü aşırı duyarlı davranmaya çalıştığınız sürece önünüzde açılan yolun farkında olmanız ve ilerlemeniz mümkün olmaz. Saat 20:51 Ay-Merkür görünümü, bir şeyden emin olmadan karar vermeyin diyerek bizi uyarıyor. Ailevi konular yine ön planda. Birlikte bazı meseleler üzerinde görüşebiliriz. Sohbetlerde bulunabiliriz. Gezmek, incelemek, yaşadıklarımızın anlamını idrak etmek isteyebiliriz. Sabırsız davranmayalım. Etrafımızdaki gelişmeleri merak edebiliriz veya birileri fazla meraklı olabilir. Gerektiği yerde gerektiği şekilde konuşmayı bilelim. Günün hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir dikkatini çekmeye çalıştığın kişiden alacağın beklenmedik yemek teklifi bütün planlarını değiştirecek.

23 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dedikodular ve yalan yanlış söylemler bugün canınızı oldukça sıkacak bir noktaya gelebilir. Burada size düşen görev yakın çevrenizle olan gizlilik gerektiren paylaşımlarınıza dikkat etmeniz olacaktır. Nerede ve kiminle ne konuştuğunuza daha dikkat etmeli, bu noktada kime sır verilip verilmediğini çok iyi tespit etmelisiniz. Buradaki kriz durumunu yönetemediğiniz takdirde kariyerinizdeki imajınız farklı etkiler altında kalabilir, dikkatli olun.

23 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli ve yoğun bir gün geçirmeye kendinizi hazırlamanızda fayda var. Kardeşleriniz ile ilgili gelişmeler olabilir. Burcunuzun doğası gereği hızlı tepki vermeye alışkınsınız. Zihinsel olarak da çok hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Ancak bugün aceleci davranmamalısınız. Acele ederseniz dikkatsizlik sonucu bazı fırsatları kaçırabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugünhayatınızda davranışlarınızdaki keskinlik yüzünden huzursuz olabilir. Yaptıklarınızdan dolayı pişmanlık duyabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise kuşku ve kaygılarınızı sonlandırmadığınız sürece mutlu olmanız da mutlu etmenizde imkansız! Bekar Koçlar sizlerde bugün yanılgılar yaşayabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konusunda gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kazançlarınız olabilir ancak hesap konularında dikkatli olmalısınız. Keyif aldığınız alışveriş ve harcamalar yapabilirsiniz.

23 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hızlı ve fazlasıyla sabırsız olabilirsiniz. Düşüncelerinizde bazı yetersizlikler görülebilir. Dağınıklık ön planda olacağından önemli işlerinizi not almayı unutmamalısınız.

23 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda seyahat eden Ay'ın etkisi altında birhaftasını bitirirken iletişim sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.Yolculuklarda aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Seyahat araçlarında teknik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Kardeş ve yakın akrabalarla diyaloglarda sıkıntılı bir gündeme açıksınız. Sessiz kalmaya çalışın.

23 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiklerinizi kendi istediğiniz gibi görme eğilimine direnemezseniz, ilişkilerinizde hayalkırıklıklarıyla karşılaşabilirsiniz. Diğer taraftan, gerçekçiliğin de ölçüsünü kaçırmamayı, bu sefer de insanları küçültmekten kaçınmayı da başarmalısınız.

23 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 32" R
Ay
Oğlak
12° 59' 52"
Merkür
Koç
16° 34' 56"
Venüs
Koç
29° 52' 45"
Mars
Balık
29° 01' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 43"
Satürn
Balık
16° 29' 42"
Uranüs
Boğa
22° 17' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 27"
Lilith
Başak
23° 14' 13"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>