Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda son derece olumlu etkiler altında olacaksınız ve duygusal olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Kendinizi sevgiye her zamankinden daha yakın hissedeceksiniz ve çevrenize karşı ılımlı yaklaşımlarınız olacaktır. Sevdiğiniz insanla aranızda ilişki genel olarak uyumlu olacaktır. Birlikte güzel ortamlara girebilir ve hoşunuza gidecek şekilde zaman geçirebilirsiniz. Duygusal konularda yeni bir karar almaya uygun olacaksınız.

İş yaşamınızda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Yaptığınız işten zevk alacaksınız ve başarılı sonuçlara ulaşmayı başaracaksınız. Gün içinde çevrenizle sürekli bir iletişim içinde olacaksınız. Önünüzde bir çok alternatif olacaktır ve önemli olan sizin bunları fark edebilmeniz. Bugün küçük bazı ayrıntılar sizin için çok önemli olacaktır ve bunları gözden kaçırmamanız gerekiyor.

Maddi konularda kendinizi son derece olumlu etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Özel zevkleriniz için bazı harcamalar yapabilirsiniz ve size zevk verece ortamlara girebilirsiniz.

Duygusal olarak kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve kararlarınızda fazlasıyla iradeli davranacaksınız. Duygusal konularda şanslı bir gündesiniz ve bu yönde girişimlerde bulunabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Meraklı kişiliğinizle yine bir şeylerin peşine düşeceksiniz. Yakınlarınızla birlikte önümüzdeki günlerde eğlenceli bir kalabalığınız var, sizi biraz masrafa sokabilir. Günün ilerleyen saatlerinde önlemeye çalışacağınız bir hareketlilik var. Bu hareketliliğin içinde belli belirsiz bir gizlilik söz konusu. Bazı dostluklarınızı yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba günümüz saat 07:21 Ay-Kuzey düğüm kavuşumuyla başlıyor. Aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda geleceğe dönük yeni kararların işaretçisidir. Yaşamın güzellikleri, keyifli yönleri merkez alınır. Başkalarına uymak yerine, kendi arzu ve isteklerinizi daha fazla ön planda tutarsınız. Saat 16:29 Ay-Mars görünümü, aşk hayatınızı ilgilendiren yeniliklerin işaretçisidir. Bay ve Bayan Koçları çekici kıldığı gibi, karşı cins üzerinde bir hayli etkili olmalarını sağlayan olumlu bir enerjidir. Sizleri şanslı, aktif, bir hayli güçlü kılar. Yolculuk, dış dünya ile bağlantı, hedefinizi gerçekleştirme, yeni birileriyle tanışma, harekete geçme anlamında da bir hayli kuvvetli kılacaktır. Saat 21:37 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, miras, hisseli bir paranın bölüşümü, kredi, bankalarla alakalı konuları bir daha gözden geçirmemiz gerekiyor. Günün güzellikleri yüzünüzü güldürsün. Gönülden sevgilerimle,

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin işler karşına çıkacak. Değişken ruh halin modunu değiştirse de kaygılarının seni yönlendirmesine izin verme.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle aranızda geçen bazı konular sizlerde sıkıntılar yaratabilir. Onlara tutamayacağınız maddi sözler vermek yerine yapabileceğiniz sözleri vermeniz daha mantıklı olacaktır. Kendinizi olduğunuzdan daha farklı göstermek için uğraşı sarf etmeyin. Onlara bazı şeyleri belli etmemek adına farklı davranışlar içinde bulunmanız kendinizi boş yere zora sokmanıza neden olacak ve bir müddet sonra bu sizi yoran davranışlardan vazgeçmeye çalışacaksınız. Ne yaşantınızı olduğundan farklı gösterin ne de sizi yanlış tanımalarına müsaade verin.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi canlı ve güçlü hissedebileceğiniz bir gün. Aşk ve yaratıcılık konularında hareketlilik yaşamanız söz konusu. Bu konularda daha hevesli ve kararlı davranabilirsiniz. Duygularınızı göstermekten çekinmeyecek ve birlikte olduğunuz kişiyle güzel vakit geçirebilmek için hiçbir masraftan kaçınmayacaksınız.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konularda başarılı çalışmalar yapacaksınız. Ev düzenleme, eşya yerleştirme veya yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Sevdiğinizle birlikte katılacağınız davetlerde alkollü içeceklerden ve ağır yiyeceklerden uzak durmalısınız. Sağlınıza biraz daha özen gösterin.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43?de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aşk hayatınızda muazzam tekliflerle karşılaşabilir, evlenme teklifi alabilir, romantik bir tatile çıkabilirsiniz. Bu süreçte çocuk sahibi olabilir, sahne işlerinizde başarılı olarak, yaptığınız işlerle daha fazla tanınabilir, son derece keyifli bir hafta geçirebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde yeni aya kare yapan Mars, sizi güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız konusunda uyarırken, Venüs ve merkür?ün Satürnle olan uyumlu açısı, ev sahibi, çocuk sahibi olma konusunda size şans vermeye, ilişkilerinizde kalıcı değerler yaratma yolunda adımlar atmanıza ve sevgi dolu yeni ilişkiler geliştirmenize destek olmaya hafta boyunca devam ediyor olacak.

28 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, eğlence veya aşk hayatınızda önemli olaylar gelişebilir. Hayatınızı keyiflendirecek adımlar özgüveninizi artıracak. Bazı konuşmalar bir kulağınızdan girip öbüründen çıkıyor.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs le Plüton'un arasındaki güçlü etkileşim bugün ilişkilerinizde kadersel temaları önünüze koyar.Sanki karşınıza çıkan insanları önceden tanıyormuş gibi hissedersiniz. Ayrıca rüyalarınızın içerdiği mesajlara da dikkat etmelisiniz. Karşılıksız sevmek ve fedakarlık önem kazanır. Hayatta her şey öfke ve hırsla elde edilemez.

28 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili birçok konu gündeme gelebilir ve gününüzü bunlarla uğraşarak geçirebilirsiniz. Yapacağınız görüşmelerin fazla olması, iletişim, haberleşme, fikir alışverişi ve bilgi paylaşımının artması anlamına gelecektir.

28 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 21' 43" R
Ay
Terazi
04° 48' 46"
Merkür
Boğa
04° 05' 20"
Venüs
Boğa
23° 50' 00"
Mars
Koç
13° 56' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 19' 12"
Satürn
Balık
18° 00' 27"
Uranüs
Boğa
23° 25' 13"
Neptün
Balık
29° 24' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 38"
Chiron
Koç
21° 38' 59"
Lilith
Başak
25° 23' 40"
True Node
Koç
14° 56' 18"
Son Güncelleme : 18/05/2024 23:08

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>