Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İkili ilişkilerinizde çok duygusal ve kararsız bir tutum izlemeniz muhtemel. Bugün sevgilinizin fikirlerinden kolaylıkla etkilenebilirsiniz. Kıskançlık konusunda temkinli olmanız gerekiyor. Bugün ilişkinizdeki sorunu çözmek için saygı duyduğunuz kişilerden yardım görebilirsiniz.

İşyerinizde yaratıcı fikirleriniz sayesinde beğenilebilir ve problemlere çözümler bulabilirsiniz. Bilinçaltı sıkıntılarınızın sağlığınız üzerinde etkiler yaratabileceği görülüyor. Yeni sorumluluklar ve görevleriniz var, ama bunları hemen tamamlamanız mümkün olmayabilir. Daha sabırlı ve dikkatli olmaya bakın.

Maddi konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kaynaklarınızı kontrol etmekte başararılı olabilir harcamalarınızın sonuçlarını kestirebilirsiniz. Beklenmedik para hareketleri bütçenizi destekleyebilir.

Harcamalarınızda aşırıya kaçmamak için dikkatli olmalı cömertlikle savurganlığı birbirine karıştırmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli konularda sizden daha yetkin, otorite sayılabilecek insanlarla görüşmeleriniz olacak. Geniş bir perspektifle baktığınız bu konularda, yine de bazı düş kırıklıkları yaşatmanız söz konusu. Kimi arkadaşlık ilişkilerinizde sempatik, ama bir yandan da itici agresif davranışlar içindesiniz. Belli bir amaç taşımadığınızı anlatmakta zorlanabilirsiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay, gün boyunca Balık burcunda seyrini sürdürecek. Saat 13:27 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Güven arzunuzun ve belirsizlikleri ortadan kaldırma isteğinin işareti olan bu enerjiler, ne olursa olsun hayallerinin peşinden gitmek isteyen kişinin, aradığı huzura kavuşmak niyetinin göstergesi. Empati gücünüz oldukça yoğundur. Saat17:25 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde hassasız ve bir o kadar arzuluyuz. Sıkıntılar son bulsun ve bir şekilde umut edelim. Maddi-manevi anlamda desteklenmek arzumuz yoğun. Hani mucizeler vardır ya, işte böyle bir beklenti içindeyiz. Saat 19:44 Ay-Venüs zorlu görünümünde moralimizin yükselmesi için, işlerimizin düzgün ilerlemesi, ilişkimizde partnerimizin bizimle aynı yolun yolcusu olması gerekir. Bu etki altında her durumu çelişkili bir şekilde ele alabiliriz. Saat 20:58 Ay-Güneş olumlu görünümü, uzun vadeli düşünmenin işareti. Her konuda bu böyle. Bastığınız yeri, hemhem de özel hayatınızda bilmek istersiniz. Bu enerji birçok açıdan güç aşılayıcıdır. Ancak merdivenleri tırmanırken yavaş ve emin adımlarla çıkmaya çalışmak gayet mantıklıdır. Saat 23:13 Ay-Pluto görünümü, uzun vadeli düşünmenin işareti. Her konuda bu böyle. Bastığınız yeri, hemhem de özel hayatınızda bilmek istersiniz. Bu enerji birçok açıdan güç aşılayıcıdır. Ancak merdivenleri tırmanırken yavaş ve emin adımlarla çıkmaya çalışmak gayet mantıklıdır. Sevgi çiçekleri yüreğinizde umutla açsın. Her şey gönlünüzden geçtiği gibi olsun.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklı bir işte çalışıyorsan, bugünlerde görüş ayrılıkları yaşaman mümkün. Bugün yeni kararlar alabilirsin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızla ilgili yürüttüğünüz birebir ilişkileriniz de konuştuklarınıza ve yaptıklarınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Zira bugün beraber çalıştığınız kişiler yarın sizin arkanızdan hiç söylemediğiniz şeyleri söyleyerek sizi zor durumda bırakabilirler.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Gün içinde sizin kontrolünüz dışında gelişen olaylar olabilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. İçinize dönmek, kendinizle baş başa kalmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. Akışta kalmaya özen gösterin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınız son derece aktif ve keyifli geçiyor bugünlerde. Sosyal çevreniz zor durumlarda hayatınızı kolaylaştırmaya hazır görünmekteler. Dost çevrenizin kalitesi artıyor.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çift ruhlu günün etkisi altındayız. Ortaklı bir işte çalışıyorsan, bu günlerde görüş ayrılıkları yaşaman mümkün. Karşı tarafın aldığı kararları sorgulaman, yeni kararlar almana neden olabilir. Seneler önce yaşadığın olayların benzerini deneyimleyebilirsin. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu düşünmekte çok haklısın. Uzun sürredir ilişkisi olan bir Koç burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Eğitimi devam eden bir Koç burcuysan, yurtdışı eğitimleri ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Kardeşlerinle eğlenceli bir akşam geçirebilirsin.

10 Mayıs 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sahip olduğunuz her şeyin aslında maneviyatınızla bağlantısı var ve siz sahip olduklarınızı paylaşmayı da biliyorsunuz. Duygusal olarak geçmişe dönüşleriniz fazla olabilir.

10 Mayıs 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesindealanınızda yenilere cesaretle adım atabilirsiniz. Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün. Özellikle aile bireylerinin cesur kararlarınızdan destek görmeye ihtiyaçları var. Herkes sizin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere odaklanır. aile

10 Mayıs 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz.

10 Mayıs 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 28"
Ay
Kova
24° 04' 24"
Merkür
Koç
17° 49' 52"
Venüs
Boğa
03° 33' 30"
Mars
Koç
01° 19' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 32"
Satürn
Balık
16° 45' 22"
Uranüs
Boğa
22° 27' 58"
Neptün
Balık
28° 58' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 32"
Lilith
Başak
23° 34' 05"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>