Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda her şey yolunda ve istediğiniz gibi. Arada sırada ufak sorunlar yaşasanız da sevgilinizle mesafeli ama samimi bir ilişkiniz var. Bugün cinsel isteklerinizi kontrol etmekte güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda kendinizi ispatlamak zorunda değilsiniz. İşe yatkınlığınız ve enerjiniz ile zaten başarılı bir çalışma ortaya koyuyorsunuz. Biraz da özel hayatınızla ilgilenerek daha dengeli yaşamaya çalışmalısınız.

Yaptığınız yatırımların maddi karşılığını henüz alabilmiş değilsiniz. Bu yatırımları yapmanız konusunda size fikir veren dostlarınıza çok kızıyorsunuz. Bundan sonra parasal konularda sadece kendi fikirlerinize güvenmek gibi bir karar aldınız.

Ailenizle büyüklerinizle artık sık sık görüşemiyorsunuz. Onları özlediniz onlarda sizi. Arayıp sormanızda fayda var. Yoksa size kırılabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün içinde küçük bir toplantı, beklemediğiniz ölçüde büyük anlamlar taşıyabilir. Bu toplantıda özgüveninizi diri tutmanız yararınıza olacak. Sağlam adımlar atmaya kararlı görünüyorsunuz. Bugünler istikrar günleriniz olabilir. Görev ve sorumluluk bilinciniz, yeni yükümlülükler üstlenmeye eğilimli. Bu yükümlülüklerin üzerine sağlam donelerle gitmeniz gerekecek.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba gününe, saat 03:39 Güneş-Jüpiter karşıtlık etkisinde başlıyoruz. Harcamaların, önemli ihtiyaçların alımına göre ayarlanması şarttır. Abartıya kaçamayız. Bütçemize göre hareket etmek yararlı olacaktır. Kredi kartlarına yüklenmek, sonrasında ödemede zorluk çekecekseniz tabii ki dikkatli olmanızı gerektirir. Birilerine güvenmek, iyimser düşünmek vakti değildir. Gücünüze göre davranın. Riskli kararlardan uzak durun. Hukuki konularda haklarınızı mutlaka gözetiniz. Alacakları tahsil etme yoluna gidebilirsiniz. Borçlarınızı yapılandırabilirsiniz. Yatırım konusunda uzman kişilere danışmalısınız. Hangi konuda olursa olsun, karar vermeden önce mutlaka iyi düşününüz. Saat 06:10 Ay-Balık burcunda ilerleyecek. Bir taraftan her şeyin yoluna gireceğini düşünürüz. Diğer taraftan zorluklar canımızı sıkar. Ancak manevi yönden destekleyici bu enerji, ssize aradığınız iç huzurunu getirir. Saat 23:22 Ay-Satürn görünümü, huzur verici enerjisiyle işlerimizi daha iyi takip etmemizi, sorumluluk almamızı, hedefimize uygun şekilde ilerlememizde güçlendiriyor. Arzu ettiğiniz her şey sizinle olsun. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yumuşak bir dil kullanman birçok işini halledebilmeni sağlayabilir. Kendini ifade etmek için yapıcı olmalısın.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşamınızda gizli kalmış şu ana kadar üstü örtülmüş bazı olaylar sizleri çileden çıkartabilir ve karşınızdaki kişiyi hiç düşünmeden söylediğiniz sözler haklı olduğunuz halde haksız anlaşılmanıza neden olabilir. Öfke kontrolünü çok iyi yapmalı ve olayların perde arkasını araştırmalısınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendi içinize yöneleceğiniz, içsel süreçler yaşayabileceğiniz bir gün. Sizin dışınızda gelişen olaylara karşı esnek olmakta fayda vardır. Fikir çatışmaları tartışmalara neden olabilir. Ortak noktada buluşmaya çalışmakta fayda vardır. Olayları biraz akışa bırakıp hoşlandığınız aktivitelere yönelebilirsiniz. Bayan arkadaşlarınız ile plan yapabilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanız karışık. Dostlarınızın size yardımcı olmak için yaptıkları öneriler dikkatinizi çekecek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için planlarınızda değişiklik yapacaksınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, karşınıza değişik fırsatlar çıkabilir. Yapabileceklerinizi ve yapamayacaklarınızı gözden geçirin. İsteksiz olduğunuz konuları aşmanın bir yolunu bulmanız gerekiyor.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün her türlü aşırılıktan kaçınmak da fayda var. Karşınızdaki insanlar da bu nedenle canınızı sıkabilir. Ego yüklü konuşmalarla savaşmak zorunda kalabilirsiniz. Herkes en çok kendi fikrini beğenir. Abartıdan uzak olayları doğal akışına bırakın. Para enerjinizde gerginlik ortaya çıkabilir. Hak ettiklerinizi elde etmek için mücadele etmek zorunda kalırsınız.

9 Mayıs 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

9 Mayıs 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 36' 11"
Ay
Kova
26° 25' 59"
Merkür
Koç
17° 55' 10"
Venüs
Boğa
03° 45' 49"
Mars
Koç
01° 27' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 53"
Satürn
Balık
16° 46' 14"
Uranüs
Boğa
22° 28' 32"
Neptün
Balık
28° 58' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 05"
Lilith
Başak
23° 35' 12"
True Node
Koç
15° 21' 06"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>