Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün beklenmedik gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. Mantıklı düşünmekten yoksun kalıp duygusal tepkilerinizi ön plana çıkarabilirsiniz.

İş yerinizde bugün gergin bir ortam oluşacak ve siz buna tepkisiz kalmak isteyeceksiniz. Günlük işlerinizin dışında başka bir konuyla ilgilenmek istemeyeceksiniz.

Bugün parasal konularda zaman zaman kontrolü kaybedeceksiniz ve harcamalarınıza yön vermekte zorlanacaksınız.

Ailenizin bir ricası üzerine bugün uzak bir yere gitmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yolculuktan bir yarar elde edemeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal yaşamınızdaki düzelmelerin, yakın ilişkilerinizi etkileyeceğini düşünmeniz biraz iyimser bir bakış gibi görünüyor. Bu gün birlikte olma isteğiniz geri çevrilebilir. Ama artık adım atma sırasının onlarda olduğunu düşünmeniz de haksızlık değil. Günlük yaşamınızdaki problemler, belirleyici boyutlarda değil. İş yaşamınız ve aşk yaşamınız umutlara açık.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Güneş-Pluto görünümü, saat 02:10 itibariyle etkilidir. Kendinizi korumak amaçlı davrandığınızı gösteriyor. Bunun nedeni sizi rahatsız edebilecek kişi ve durumlardan uzak kalmak içindir. İnsan hani çoğu zaman ideallerini gerçekleştirmek için, dış dünyanın tuhaf hallerine veya bazı kişilere karşı belli bir mesafe koyma zorunluluğu duyar ya, işte bu görünüm gücünüzü zayıflatabilecek, sizi yorabilecek her şeye karşı belli bir mesafe koyabilmenizde yardımcıdır. Böylece hem huzurunuz kaçmaz hem de asıl yapmanız gereken işlere zaman ayırmış olursunuz. Bu açıdan bakarsak bu görünüm gayet faydalıdır. Saat 07:35 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir yandan sorumluluklar ağır basıyor, diğer taraftan arzularımıza uygun hareket etmek istiyoruz. Ancak öncelikli işlerimize ağırlık vermemizde yarar var. Sağduyulu ve olgun davranmalıyız. Saat 09:50 Ay-Kuzey düğüm görünümü, duyguların doğal akışını sağlıyor. Kişi kendini aşkta ve hayatın genelinde doyumlu hissediyor. Neysem oyum, ne hissedersem onu yaşarım diyerek kişisel anlamda gelişiyor, canlanıyor. Saat 16:30 Merkür-Mars görünüm etkisinde, başkalarıyla aramızda iletişim sıkıntısı yaşanabilir. Aceleyle verilecek bir karar veya yürürlüğe konacak bir iş, daha sonra pişmanlık uyandırabilir. Gelen haberler, yaşanan gelişmeler, söz verilenler, yapılacak görüşmeler tekrar gündeme gelebilir. Gerginlikten uzak duralım. İşimizi, sorumluluklarımızı ihmal etmeyelim. Miras, hukukla alakalı konular, girişim ve günlük hayattaki tüm işlerimizi birkaç gün boyunca iyi takip edelim. Sevdiklerinizle beraber huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün önüne çıkan engelleri istediğin gibi aşabilirsin. Üstelik sabrını deneme fırsatı bulacağın birgünü de olabilir.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk, ilişkiler ve dostluklar konusunda gizliliklerle ilgili paylaşımlarınız yakın çevrenizdeki kişiler tarafından başkalarına yanlış şekilde aktarılabilir. Sizi tanımayan dostlarınız bu konuda önyargılı yaklaşabilirler. Üzerinize düşen bu noktada sabırlı davranmak yeri ve zamanı geldiğinde her şeyi anlatmak olacaktır.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken sizi duygusal açıdan harekete geçiren konular olabilir. Kişisel konularda başlangıçlar yapabilirsiniz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Boşa vakit kaybettiğinizin farkına varın ve bir an önce zaman kaybını telafi edin. Bekar Koçlar istediğiniz aşkı yakalayamadım diye dert yanmayın yakında geliyor.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay senin burcunda. Bugün önüne çıkan engelleri istediğin gibi aşabilirsin. Üstelik sabrını deneme fırsatı bulacağın birgünü de olabilir. Bugün kimlerle, hangi konuda konuştuğuna dikkat etmelisin. Kendinden emin çıkışlarınla, zor ve imkânsız görünenkonularında herkesi ikna ediyorsun. Bugün, ailenle birlikte bir takım duygusal ilişkilerin yorumunu yapabilirsin. Evli yahut ilişkisi olan bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle günü birlik bir gezi düzenleyebilirsiniz. Bugün aynı zamanda, uzun zamandır yaptırmak istediğin cilt bakımını yaptırabilirsin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sinirli yapınızı göz önünde bulunacağınız kalabalık ortamlarda ortaya koyabilirsiniz. Gerginliklerinizin hayatınızdaki düzeni bozmasına izin vermeyin.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün karizmanız oldukça yüksek. Tanınırlığı yüksek kimselerle bir araya gelip geleceğinizi kökten değiştirecek yaşamsal kararlar almaya açıksınız. Karizma sahibi bu kişilerin fikirlerinden kolay etkilenirsiniz. Kurumsal hayatınızdaki monotonluğun kırılma döneminden geçiyorsunuz. Adımlarınızı temkinli bir o kadar da cesaretle atın. Yanınızdakilerden destek görürsünüz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Içinde bulunduğunuz durumdan çok ilerisini düşünüyorsunuz. Fazla kuralcı ve katısınız. Hayatınızda biraz da hayallere yer verin. Sağlık problemlerinizle boğuşuyorsunuz.

12 Mayıs 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 48' 04"
Ay
Kova
14° 48' 02"
Merkür
Koç
17° 30' 00"
Venüs
Boğa
02° 44' 44"
Mars
Koç
00° 49' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 17"
Satürn
Balık
16° 41' 58"
Uranüs
Boğa
22° 25' 42"
Neptün
Balık
28° 57' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 19"
Lilith
Başak
23° 29' 42"
True Node
Koç
15° 20' 34"
Son Güncelleme : 01/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>