Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır yaşamadığınız bir coşku yaşayacaksınız. İçiniz kıpır kıpır. Bunun nedeni yeni taştığınız birisi. Henüz adını koyamıyorsunuz, kendi kendinize itiraf edemiyorsunuz ama yeni bir aşkın eşiğinde olduğunuza hiç kuşku yok. Bugün yine onu görmek için bir fırsat çıkabilir karşınıza. Fırsatı kaçırmayın.

Daha iyi bir işte gözünüz var ama şimdilik mümkün gözükmüyor. Yine de umudunuzu kaybetmeyin. Sabah verimsiz geçebilir, öğleden sonra açılacaksınız. İş arkadaşlarınızdan biriyle ilgili küçük bir kutlama olabilir. Kutlamaya mutlaka katılın, moralinize ve ilişkilerinize iyi gelecek.

Başka bir ülkede yaşayan yakınlarınız misafiriniz olacaklar. Onları özlediniz, size iyi gelecek. Ama sizin için daha önemli olan, size verecekleri maddi destek. Üstelik de borç değil, bağış. Küçük bir para ama sizin bir sorununuzu halledeceği için mutlusunuz.

Konuklarınız yaşamınızı ve düzeninizi kısa bir süre alt üst edebilir, önemsemeyin. Her şey iyi gidiyor, bir tek sağlık probleminiz olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Korumak, kollamak zorunda olduğunuzu hissettiğiniz bir yakınınız davranışlarıyla sizi üzebilir. Onu sorumsuz buluyorsunuz ama bunu açık açık söyleyemeyeceksiniz. Aslında onun bunu duyması gerekiyor. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber bugün size ulaşabilir. Bu haber küçük bir para probleminizi çözmenize de yardımcı olacak. Soğuk içeceklere dikkat edin, boğazınız ağrıyabilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 13 Ağustos saat:05:14-27 Ağustos saat:17:05 tarihlerinde Oğlak burcuna gerileyecek Mars,hayatımız ve toplumsal alanda düşünmeden bir hamlede bulunmak yerine, beklentilerinizi yeniden ele almamız gereken zamandır. Hedefimize bir daha bakarız. Hangi yol, yöntem izleyeceğimizi tespit ederiz. Şimdi içe yönelen enerji, gerginlik yaratabilir. Bir yandan sağlamcı düşünürüz ancak diğer taraftan sabırsızlık gösterebiliriz. Bu iki çelişkili hal, yanlış bir karar vermenize, eskilerin deyimiyle bir çuval inciri berbat etmenize neden olmasın. Eksikleri tamamlanmış, önceden start verilmiş ve üzerinde çalıştığınız projelere bir bakalım. Beklediğiniz bir terfi veya görüşme başka bir tarihe ertelenebilir. Bunu olumsuz görmeyelim. Mars geri hareketi özellikle yeni bir hedefin her yönüyle ele alınarak, geri hareket sonrası başarılı şekilde uygulanışıdır. Şunu da eklemek isterim. Bugünlerde olur yanlış bir şey yapabiliriz. İnsanız. Merak etmeyiniz. Geri hareketin bitiminde farklı bir çözüm yolu bularak düzeltme olanağı yakalarız. Benim tavsiyem her şeyi iyi gözlemleyiniz, rutin işlerinize ağırlık veriniz. Ailevi, iş, finansal ve kişisel konularda temkinli, bilinçli davranınız. Mutlu bir hafta geçirmeniz dileğimle,

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın ilk günü kişisel ilişkilerine yeni bir boyut kazandırmak için girişimlerde bulunuyorsun. Bugün, her şey güçten yana olacak. Hırsların konusunda bazı gecikmeler seni rahatsız edebilir. Yoğun ve hareketli bir gün seni bekliyor. İş ortamında yaşanacak gerginlik seni de etkileyebilir. Ani kararlar almadan önce, sakin kalmaya çalışmalısın. İş arayışı içinde olan bir Koç burcuysan bu süreci kurslara ayırmanda fayda var. Eşin tarafından ilgi bekliyor olabilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz, ilişkinizi hareketlendirecek. Aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşılık hazır olman gerekebilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz ile ilgili ummadığınız bazı konularla yüzleşerek hayatınızı değiştirme kararı alabilirsiniz. İç huzurunuzu belli bir dengede tutmak için bugün kendinize zaman ayırmalısınız.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda daha fazla ilerlemek isteyebilirsiniz. Detaylarla ilgileneceğiz bir gün. Ortak paylaşılan maddi değerler konusunda krizler yaşamanız mümkün. Gün içinde sergileyeceğiniz benmerkezci tutumunuz, etrafınız tarafından tepki görmesi mümkün. Düşünmeden alacağınız kararlarda risklere dikkat etmelisiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir Güneş tutulması gerçekleşiyor. Aslan burcundaki bu tutulma aşk hayatınızda yepyeni bir dönemi müjdeliyor ve yeni heyecan ve tutkuları ateşleyebilir. Sevdikleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta düzenli işleriniz ve özel hayatınıza ayıracağınız vaktiniz bol olabilir Kariyer vealanlarınızda zorlanmalara açık bir dönem olabilir. 27 Ağustos'a kadar kendinizi ortaya koymakta zorlanabilir, toplum önünde bazı zorlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Ağustos ayının sonuna kadar girişimlerinizi başlatmayın.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınız ve sevdiklerinizle birlikte çok hoş bir gün geçireceksiniz. Dost davetlerine katılacak, sosyal ve kültürel faaliyetlere sevdiğinizle birlikte gideceksiniz. Sevdiğinize karşı anlayışlı ve ilgili davranın.

13 Ağustos 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

13 Ağustos 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 29' 07" R
Ay
Balık
09° 25' 43"
Merkür
Koç
18° 26' 05"
Venüs
Boğa
04° 53' 04"
Mars
Koç
02° 09' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 40"
Satürn
Balık
16° 50' 53"
Uranüs
Boğa
22° 31' 40"
Neptün
Balık
29° 00' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 08"
Lilith
Başak
23° 41' 15"
True Node
Koç
15° 22' 14"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>