Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişi ile ilişkilerinizin bir günden bir güne nereye gittiğini bilmemek ve anlamaya çalışmaktan dolayı bugün kendinizi çok yorgun hissedeceksiniz. Şu an sizin ihtiyacınız olan tek şey, sevgilinizin sizi anlaması ve size destek vermesi.

Eğitimiz veya işinizle ilgili gayret etmenize rağmen bazı aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Çünkü kapasiteniz üzerinde çalışıyorsunuz. Biraz çalışmalarınıza ara vermeli ve dinlenerek enerji toplamalısınız.

Lükse olan düşkünlüğünüzü bugün de dizginleyemeyeceksiniz. Gereksiz yere yüklüce harcamalar yapacaksınız. Aileniz sizden maddi yardım bekliyor.

Bugün karşılaşacağınız bir olaya gereğinden fazla duygusal yaklaşım göstereceksiniz. Duygularınızı kontrol etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal alemine dalmak sizi gerçeklerden uzaklaştırıp zarar görmenize neden olabilir. Parlak sözlerin etkisi altında kalarak kendinizi yıpratabilirsiniz. Dengeli ve kararlı davranmaya gayret ederek terslikleri önleyebilirsiniz. En iyisi bugün basit ilişkilerinizden uzak durmak.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 05:06 Güneş-Merkür kavuşumu, aşk ve parasal kazanç anlamında geçmişe dair meselelerin tekrar karşımıza gelmesinin işaretçisidir. Merkür gerilediği için geçmişte yaşadığımız tecrübelere, yanılgılarımıza veya deneyimlerimizi göz önüne alarak duruma bakmakta yarar var. Saat 06:44 Ay-Jüpiter görünümü, ailemizi ilgilendiren konularda herkesin ölçülü ve dikkatli davranmasını isteriz. Nazik olunmasını, adil davranılmasını bekleriz. Bir problem varsa eğer, bunu başkalarıyla konuşmaktan hoşlanmayız. Canımız sıkkın olduğunda hemen bir şeyler yeriz, içeriz. Bu bizi rahatlatır. Tabii ki kilo alımına neden olabilir. Dikkat etmekte fayda var. Partnerimizin güzel yaklaşımları bizi rahatlatır. Değerlerimize saygı göstermesi mutlu eder. Saat 08:42 Ay-Neptün görünümü, kendimizi mutlu etme, sıkıntıdan uzak durma arzumuzu işaret ediyor. Huzur bulduğumuz insanlara, ortamlara yöneliriz. Bu bazen kişinin yuvasıdır, ailesidir veya sevdiğidir. Duyarlı olabiliriz. Sevdiklerimizi önemseriz. Saat 14:21-10 Ağustos saat 07:18 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alınganız. Bize sarılacak bir dost ararız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle sonundan itibaren boşlukta olacak. Çalışkan ve sorumluluk duygunu sonuna kadar yerine getiren bir kişi olarak yoğun bir gün yaşayacaksın. İş arayışında olan bir Koç burcuysan, ani gelişmelerle ortaklıklı bir işe girişebilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, son zamanlardaki stresli hava, ilişkine daha karamsar bakmana neden olabilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan, gün içerisinde tanışacağın kişiyle büyük bir aşka yelken açabilirsin. Kardeşler ve yakın akrabaların senden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerini ertelemek zorunda kalabilirsin. Ailevi konularda yönlendirici davranmaya çalışman, yaşça büyük kişilerin tepki göstermesine neden olabilir.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün önceden planladığınız işlerin farklı bir boyut kazanması üzerine hedefinize giden yolda hızlı bir şekilde yeni yöntemler belirlemeniz gerekebilir. Pes etmenin sizin kişiliğinize aykırı olduğunu tekrar hatırlatmak isteriz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çabalamanız mümkün. Yeni işlere başlamak için elinizdeki işlerinizi toparlamanız sizin için yararlı olacaktır. Üstlerinizle ilişkiniz gün içinde önem kazanabilir. Girişken ve çalışkan tavrınızla birçok işin üstesinden gelebileceksiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ENERJİNİZ yükseliyor. Kendinizi daha güçlü hissetmeye başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızın desteğini alabilir, sevdiğiniz kişilerle işbirliği yapabilirsiniz. Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacak ve isteklerinizi gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler yeni boyutlar kazanacak. Ani değişiklikler yüzünden olaylardan fazla etkilenebilirsiniz.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başlayan Uranüs retrosu maddi konulara daha çok dikkat etmeniz gereken üç aylık bir süreci başlatıyor. Ani ve beklenmedik yatırım, alım satım kararları ve harcamalar karşısında kontrollü davranmayı ihmal etmeyin.

9 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda veya çocuğunuzla ilgili konularda gözden geçirmeniz gereken konulara odaklanabilirsiniz. Bugün çözümler direkt karşınıza gelebilir siz yeter ki farketmeye açık olun ve anlayışı elden bırakmayın.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oldukça dinamik bir güne merhaba diyorsunuz.Uzun yolculuklara çıkmak ya da yurtdışından gelen haberlerle ilgilenmek epey vaktinizi alır. Ruhunuz özgür ve mutluluk veren değerlere eğilimli olursunuz. Öğrenmek, yeni konular keşfetmek, hayat felsefenizi bilgelikle sorgularsınız.

9 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 32" R
Ay
Balık
14° 44' 15"
Merkür
Koç
18° 39' 32"
Venüs
Boğa
05° 20' 16"
Mars
Koç
02° 26' 15"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 50"
Satürn
Balık
16° 52' 45"
Uranüs
Boğa
22° 32' 57"
Neptün
Balık
29° 00' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 21"
Lilith
Başak
23° 43' 42"
True Node
Koç
15° 22' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>