Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk konusunda hevesli bir tutum içinde bulunmanız aradığınız heyecanı bulmanıza yardım edebilir. Gireceğiniz ortamlar size arzu ettiğiniz fırsatları sunabilir.

Yoğun bir gün geçireceksiniz. Çevrenizdeki insanların bazı angarya işlerini yapmanın yorgunluğu içerisinde olacaksınız. İş hayatınızda ne zamandır istediğiniz bir gelişme bugün gerçekleşecek. Ancak gayret ve öneri sizden geldiği halde parsayı başkaları toplayacak.

Bugün bazı ödemelerinizi yapabilirsiniz. Bu ödemeler sonucunda parasal durumunuzda bir azalma olacak. Fakat ödemelerinizi yapmış olmanın verdiği rahatlığı yaşayacaksınız.

Parasal konularda daha dikkatli olmak gerekiyor. Kişisel kazancınıza güvenseniz bile olası büyük harcamalar başkalarının kaynaklarını da gerekli kılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle ilgili konuların ön planda olacağı bir gündesiniz. Sevdiklerinizi bulunduğunuz yere davet edip bir arada olmayı arzu edebilirsiniz. Aile fertlerinizle ve dostlarınızla fikir birliği içinde olmak güveninizi arttıracaktır ama dik başlılık eğiliminiz oldukça yüksek . Gereksiz tartışmalar yaşayabilirsiniz. Arkadaş ilişkilerinizde sorunlarla karşılaşabileceğiniz bir gün.

7 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar 7 Ağustos saat:02:27-9 Eylül saat:12:25 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkiler anlamında önemli bir geçiştir. Venüs karşıt burcunuzda ilerlese dahi yönettiği bir burçta ve kuvvetli olduğu bir alanda seyrettiği için, faydalı özellikleriyle sizi sarıp sarmalar. Bu süreçte uyum ve güzellik arzunuz yükselir. Hayatın genelinde huzur aranır. İlişkide partnerinizin size karşı anlayışlı ve nazik tavırları, beraberlikte problem varsa da, çözüme kavuşturur. İlişkisi olmayanlar açısından bir partnerde aranan en önemli kriter, ortaklaşa hareket etmeyi bilmesidir. Dönemin nasıl geçeceği öncelikle ilişkinin niteliği veya bir ilişkiden ne beklediğiniz sorusuna cevap bulunmasıyla mümkündür.

7 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün itibari ile aşk gezegeni Venüs karşıt burcuna geçiş yapıyor ve Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor. Aile yaşantındaki belirsizlikler bir sonuca varırken, bu düzenin duygu dünyana da olumlu yansımaları olacak. Seni derin düşüncelere sürükleyecek gelişmelerle karşılaşabilirsin. İletişim konusunda, bir türlü muhataplarını bulamaman endişeli olmana neden olabilir. Öğleden sonra biraz daha rahat olacak ve kaygılarından uzaklaşacaksın. İş hayatında atacağın adımlar, ilerleyen zamanlarda hem maddi güç hem de itibar olarak dönebilir. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle ortakkurma gibi kararlar alabilirsin.

7 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizi, fikirlerinizi rahatça ifade edebileceğiniz bir gün. Hedefinizde olan bir konunun görüşmelerini yapmak isteyebilir ve fikirlerinizin kabul görmesi adına fırsatlar yakalayabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konuların daha fazla ilginizi çekeceği zamanlar içindesiniz. Zihniniz hızlı olarak çalışır. Konudan konuya hızlı geçişleriniz olabilir. Aynı konularla uğraşmaktan hemen sıkılmanız mümkün. Hayalini kurduğunuz konularda yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Arkadaş grubunuzla keyifli organizasyonlar yapmaktan keyif alırsınız.

7 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Herkesi hakimiyetiniz altına almaya çalışıyorsunuz. İnsanlar sizin dediklerinizi yapsın istiyorsunuz.

7 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle evlilik, ortaklık konularında olumlu, destekleyici ve iyimser bir döneme ilerliyorsunuz. Bir ilişkiniz yoksa özlem duyduğunuz ilişkiye bu süreçte kavuşabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize yatırım yapmaya başlıyorsunuz. Sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizi güzelleştirebilir, karşı cinsle vakit geçirmekten hoşlanabilirsiniz. Popülerliğiniz artabilir, yine ortaklaşa işlerinizde de güzel sonuçlar alabilirsiniz. Taşınma, davalarla ilgili alanlarda güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünden itibaren ilişkiler, iletişim, uyum ve ahengi temsil eden Venüs, 10 Eylül'e kadar Terazi burcuna geçiş yapıyor.Partnerle ilişkinizde sağduyulu bir atmosfere adım atacaksınız. Birbirinize karşı daha kolay anlayış geliştirebileceğiniz bir dönem. Bu sürecin olumlu yanlarına odaklanmalı, ortaklıklarınıza da yeni bir soluk getirmelisiniz.

7 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Çevrenizden iltifatlar duyacaksınız. Ve aranan simaların başında geleceksiniz. Bu kadar popüler olmanız hiç şüphesiz neşeli ve sorunsuz bir tip olmanızdan. Fiziksel pırıltınız da dorukta. Bu sayede yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız kaçınılmaz.

7 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 23' 14"
Ay
Kova
23° 17' 18"
Merkür
Koç
17° 48' 07"
Venüs
Boğa
03° 29' 24"
Mars
Koç
01° 16' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 46"
Satürn
Balık
16° 45' 05"
Uranüs
Boğa
22° 27' 46"
Neptün
Balık
28° 58' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 21"
Lilith
Başak
23° 33' 43"
True Node
Koç
15° 20' 54"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>