Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi mutluluk içinde götürüyorsunuz. Aşktan beklentileriniz oldukça alçakgönüllü. Onu koşulları içinde değerlendirmek gibi bir özelliğiniz var. Ama partnerinizin aynı şekilde baktığından pek emin görünmüyorsunuz..

Son günlerde üzerinizdeki bezginliği atmış görünüyorsunuz. İşlerinize asılmanız, dolayısıyla da başarılı olmanız sizi canlandırıyor. Mesleğinizdeki yetkinliğinizin başarılarınızda payı büyük.

Yoldaki paranızın gelmesi an meselesi. Küçük birikiminize o parayı da ilave edip almayı düşündüğünüz şeyi bugünlerde alabileceksiniz. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Çıkarcı biriyle, onu yeterince tanımadan muhabbeti ilerletiyorsunuz. Sizin açınızdan, sonu pek hayırlı görünmüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canlı hayata bağlı birisiniz. Ama bu özellikleriniz istediğiniz yaşamı size sağlayamıyor. Bugünlerde can sıkıntısına çok açık bir durumda görünüyorsunuz. Gelecek günlerde hayallerinizi kıyısından, köşesinden de olsa, yakalayacaksınız.

13 Ekim 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 00:20 Mars-Kuzey düğüm görünümü, sağlam ve uzun vadeli doğru kararlar verilmesinde, işlerinizi disiplinli ve planlı şekilde yapmanızda, kişisel girişimlerinizde ve finansal konularda doğru bir yön tayininde bulunmanızda destekleyicidir. Önemli olan sizin hedefinizdir. Bu hedefe inanıyorsanız, her türlü zorluğu aşabilirsiniz. Saat 08:16 Ay-Neptün kavuşumu, şifa verici huzurlandırıcı ve kendimizi akışa bırakmamızı sağlayıcı olan bu enerji, ruhsal manada rahatlatıcı ve inancı güçlendiricidir. Saat 09:40 Ay-Kuzey karşıtlığı, çalışma hayatımızı, sağlığımızı, günlük hayatımızı ilgilendiren konularda gelişimi önemsemeliyiz. Günlük düşünmemeli, bizzat geleceğimizi önemseyerek gerçekçi bir değerlendirmede bulunmalıyız. Saat 10:10 Ay-Mars görünümü, rahatlatıcı, güven verici, zorlukları güce dönüştürücü bir enerjidir. Kişi dış dünyada güçlü olmak istediği gibi, huzur bulmaktan da yanadır. Saat 13:19 Ay-Satürn görünümünde, ruh dünyamız gayet hassas ve hayatı uhrevi yönüyle ele aldığımız için mücadele etmek istemiyoruz. Ancak sorumluluklarımız var ve bunları yerine getirmek için, bilgilenmemiz, kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Bu iki farklı ele alış biçimi, bizi duygusal anlamda zorluyor. Saat 17:20 Ay-Pluto görünümü, mevcutve toplumsal durumumuza gerçekçi şekilde bakmanın önemi büyük. Köklü, sağlam ve güvenilir olanı tercih etmeliyiz. Eğreti duran, sadece bir hevesle verilen kararların kalıcı olmayacağını bilelim. Zorluklarımızda bize can yoldaşlığı yapacak insanlarla karşılaşmamız dileğimle,

13 Ekim 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş'in bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinize aktivite kazandırırken, düşünce ifadenizi daha da güçlü kılıyor. Bugün iletişim konusunda başarılı bir performans sergiliyorsunuz. Konuşmalarınızı süsleme sanatıyla şekillendiriyor ve isteklerinizi karşı tarafa rahat aktarabiliyorsunuz. Gece uykularınızı ihmal etmemelisiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlık başlıklı konularla uğraştığınız günler, ayrıntıları atlamamalısınız. Otorite konumundaki kişilerle daha politik ilişkiler kurmanızda ve karşıt görüşlü kişilerle ilişkilerinizde uyuma önem vermenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafa karışıklıkları, belirsizlikler veya konsantrasyon sorunlarına açık bir iki günün içindeyiz. Aynı zamanda kelimelerimizi dikkatli kullanmalıyız zira sözel tartışmalar tetiklenebilir. Ani ve düşünülmeden alınılmış kararlardan da kaçınmak lazım. Ancak, aynı zamanda özverili ya da fedakar davranmayı gerektiren olaylar yaşayabileceğimiz, başkalarına yardım etmemiz lüzumu doğuran olaylara açık bir gün olabilir. Ani gelişmeler veya beklenmedik durumlar bugünlerde farklı seçenekler bulmayı ya da özgün çözümler üretmeyi gerektirebilir. Hava, havayla ya da uzayla bağlantılı olaylar, elektrik, elektronik ve her tür teknolojik başlıklı konular, internet, doğalgaz, enerji çeşitleri, nükleer içerikli başlıklar, yangınlar, yanıcı veya patlayıcı maddeler, dünya genelinde doğal felaketler anlamında önemli ve aslen Pazartesi yazdığımız saldırgan kişiler, isyankar tutumlar v.b her şeyin geçerliliğini sürdürdüğü günlerdeyiz. Daha tedbirli hareket etmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Ekim 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konularda netleşmeyen süreçler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde tartışmalar meydana gelebilir. Acele verilmiş kararlardan kaçının. Fevri davranmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Parasal konular gündeme gelebilir. Harcamalarınızı düzenlemelisiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hatalarınızı anlayarak herkesten özür dilediniz. Kendinizi hiç bu kadar rahatlamış hissetmemiştiniz. Bu arada mali sıkıntılarınız da azalmaya başladı.

13 Ekim 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak hem özel hayatınız hem deyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilir ve isteklerinizi daha rahat aktarabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geri plandan yürüteceğiniz işlerinizde bazı sorunlar oluşabilir. Ortaklaşa işlerinizde veya özel hayatınızda sert söylemlerden ve tepkilerden kaçınmanız gerekecek. Sinirli olabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü ruhani enerjiler devam ediyor. Bilinçaltı ve meditasyon çalışmalarına katılmak için uygun bir günde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir.Daha özgür hissetmek isteyeceğiniz, insani tüm ilişkilerinizde kabullenici ve sağduyulu bir yapıya dönüşmeniz mümkündür. Sağlık konusunda öncelikli olarak ruhsal ve ikincil olarak bedensel şifa bulmanız kaçınılmazdır. Dolayısıyla kişisel sağlığınız ve gelişiminiz için bugünün enerjilerinden faydalanmanız gerekir. Sevgiliniz veya ortağınızın da fikirsel desteğini alabilirsiniz.

13 Ekim 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Ekim 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>