Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide sadakat, sizin için her şeyden önemli. Fakat işi abartıp sadakatin takipçisi, denetçisi gibi davranışlar içine girebiliyorsunuz. Aşırılıklarınız sizi pek cazip bir sevgili haline getirmiyor.

Bir basiretsizliğin boş yere daha fazla emek harcamanıza yol açması sizi geriyor. Fakat bu konuda yapabileceğiniz fazla bir şey yok. Herkes suskun dururken sivrilik yapmanız zarar getirebilir.

Parayla alakalı bazı güvensizliklerin, hakkedilmiş de olsalar onur kırıcı olduklarını düşünüyorsunuz. Borca girmek istemediğiniz için, bir ödemenizin hiç olmazsa bir kısmını erteletmeyi düşüneceksiniz.

Dolaylı olarakkonulu bir görüşmenizde, kararlı bir izlenim vermeniz gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal anlamda kendinizi isteksiz hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle küçük bazı şansızlıklar yaşayabilir ve evinizle ilgili gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Bugün duygusal yaşamınıza ilişkin konularda karar vermekten kaçınmalısınız. Ani alınacak kararlar hata yapmanızla sonuçlanacaktır. Ancak akşam saatleri kendinizi rahatlamış ve gerginlikten kurtulmuş hissedeceksiniz. Özellikle duygusal yaşamınıza ilişkin gerginliklerden kurtulabileceksiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz, saat 11:33 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altında başlayacak.Bu süre içinde, ailevi konular üzerinde titizlikle durabiliriz. Ufak tefek rahatsızlıkları  sorun haline getirebiliriz.  Etrafınızda gelişen olaylara bazen mantıklı şekilde ele alırken, kimi anlarda  duyarlı tepkilerde bulunabilirsiniz. Benim tavsiyem boşluk süresi içinde hobi anlamındaki uğraşılara yer vermenizdir. Sözgelimi karakalem resim yapmak, toprakla uğraşmak (stres atıcı ve negatif enerjiyi üstünüzden atmanızı sağlar) ev içinde düzenlemeler yapmak gibi. Saat 11:33 sonrası Ay-Terazi burcu seyir etkinliğinde  takdir edilmek ve dikkatleri üzerinize çekmek isteğiniz oldukça yüksektir. Herhangi bir konuda uzun vadeli ve sizi bağlayıcı kararlar vermekten ziyade, günü kendi akışı içinde hoş bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Geçirdiğiniz zamanın kalitesi ve birlikte olduğunuz insanların ılımlı, huzur dolu tavırları sizin için bugün son derece önemlidir. Tadınızı kaçıracak herhangi bir şeye müsaade etmeniz mümkün değildir. Ay-Terazi burcu günlerinde,  partnerimizle uyumlu, nazik ve akışa göre hareket etmemizde fayda var. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde  mutluluk  hiç eksik olmasın. Mutlu pazarlar dileğimle,

13 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür burcunuzda ilerliyor ve yenilikçi yapınızı ortaya çıkaracak davranışlar içindesiniz ve çevrenizde sizi destekleyenlerin sayısı bir hayli fazla..Onların düşünceleri size ilginç gelebilir ve hiç düşünmediğiniz olaylara yumuşak bir bakış açısı getirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın size güç verdiği konularda yetersiz olduklarını göreceksiniz.

13 Nisan 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kişiler size yardım etmek istemelerine rağmen bunu nasıl yapabilecekleri hakkında fikir sahibi değiller. Bu kişileri bu alanda açıkça aydınlatmanız gereken yardımı alamnızı sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Medya, bilişim, haberleşme, sınır komşuları, yayıncılık kuruluşları veya bu tür konuların ön plana çıkabileceği bir Cuma günü. Bazı konularda gereğinden fazla iyimser düşünebileceğimiz olayları olduğu şekilde görmekten ya da yorumlamaktan uzak olabileceğimiz bir gündeyiz. Dolayısıyla, belli düzenleme, anlaşma veya planların belli şekilde ilerleyeceğine dair fikrimiz varsa, bir kez daha ve tekrar tekrar bakmamızda ve gerçeği görmemizde fayda var.

12 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

13 Nisan 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDİ konularda çekimser davranacak ve paranızın değerini bileceksiniz. Harcamalarınız konusunda tereddütleriniz var.

13 Nisan 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU haftanın en önemli gelişmesi, işlerinizle ilgili güzel haberler almanız olabilir. Yapmakta olduğunuz bir çalışma takdir görebileceği gibi, bu işlerde size yardım eden kişiler, karşınıza maddi gelir yaratacak fırsatlar da getirebilirler. Ancak, bu iyi etkilerin yanında, tartışmalara girdiğiniz zaman canınızı sıkabilecek durumların oluşmasına yol açacak etkilerle de karşılaşabilirsiniz. Özellikle bu haftanın başlarında, tartışmalara girmemelsiniz. KARDEŞLERİNİZ veya komşularınızla bazı anlaşmazlıklar yaşamanız mümkündür. İnsanlar bazı dengesiz davranışlarda bulunsa da, alttan almayı tercih edin. Geçirdiğiniz bu güzel dönemde, insanların sizi canınızdan bezdirmesi gibi oldukça olumsuz bir durum yine de söz konusu olmayacaktır, endişelenmeyin. Duygusal yaşamınızla ilgili olarak ise olumlu bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz ve bu durum da sinirlerinizi gevşetip rahatlamanızı sağlayabilir.

13 Nisan 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 32' 56" R
Ay
Oğlak
13° 05' 27"
Merkür
Koç
16° 35' 03"
Venüs
Koç
29° 53' 16"
Mars
Balık
29° 01' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 48"
Satürn
Balık
16° 29' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 44"
Neptün
Balık
28° 52' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 28"
Lilith
Başak
23° 14' 15"
True Node
Koç
15° 23' 03"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>