Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda sevdiğiniz kişiyle uyumu yakalamak sizin için önemli olacaktır ancak bazı anlaşmazlıklarda söz konusu olabilecektir. Küçük sorunlar gündeme gelebilir ve bu konuları uzuz bir süre tartışabilirsiniz. Duygusal olarak iki farklı eğilim içinde olacaksınız ve bir seçim yapma noktasına gelebilirsiniz. Alacağınız kararlarda duygusal davranmamaya çalışmalısınız aksi halde bazı hatalar yapabilirsiniz. Duygusal konularda girişimde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda iki ayrı konunun üzerine yoğunlaşabileceğiniz ve enerjinizin önemli bir kısmını bu konulara kanalize edebileceğiniz bir gündesiniz. Çeşitli işbirlikleri içine gidebilir ve bazı anlaşmalar yapabilirsiniz. Ancak bu konuda çok dikkatli olmalısınız bazı yanıltıcı bilgiler alabilirsiniz. İş yaşamınızda hukukla ilgili çeşitli konular gündeme gelebilir. Yeni beklentiler içine girebilirsiniz yada beklentilerinizi yeniden değerlendirebilirsiniz. İş yaşamınızda yapacağınız girişimlerde dikkatli davranmalısınız.

Maddi konularda bütçenizi dengelemek sizin için önem kazanıyor. Çeşitli yeni gelir kaynakları oluşturma düşünceleri geliştirebilirsiniz. Harcamalarınızda da bir artışın olabileceği bir gündesiniz.

Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir yada olumlu anlamda önemli adımlar atılabilir. Bazı ortak çalışmalar yapabileceğini bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevreniz genişleyebilir, yeni fırsatlar yakalayabileceksiniz. Bugün ailenizden gelen destek önümüzdeki süreçlerde oldukça işinize yarayacak. Sağlıklı beslenme,iyi görünme ve fiziksel anlamda kendinize oldukça dikkat edeceksiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, Saat 02:03 Ay-Pluto arasındaki görünüm, derinliklerimizle temasımızı sağlarken, iyi-kötü, doğru-yanlış, güzel-çirkin kavramlarına göre hareket etmenizi sağlayıcıdır. Doğal olarak hiç kimsenin üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Saat 15:36-23:43 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bazı kişiler canınızı sıkabilirler. Ancak bunu kafanıza takmayın. Boşluk etkisi altında olur böyle şeyler. Siz kafanızın içinde aksaklık yaratan durumları şöyle bir sakince ele alın. Canınızı sıkan bir şey olursa, halledilecek ufak bir problemse halledin. Baktınız ki, epeyce önemli, Ay-Boşluk etkisinin bitmesini bekleyin. İş, sağlık, ilişki konularında aceleci davranmayın. Saat 23:43 Ay-Terazi burcu geçişi, partnerimiz, ailemiz veya çevremizde bulunan kişilerle olan ilişkimizde uzlaşının önemini işaret ediyor. Eğer partnerimizi seviyorsak, onu kaybetmek istemiyorsak tabii dikkat etmeliyiz. Ailemizden birisiyse, evde huzursuz olmamak için anlaşma yoluna gidebiliriz. Fakat çok samimi olmadığımız hatta hiç tanımadığımız birileri canımızı sıkıyorsa tabii ki kendimizi korumalıyız. Hafta boyunca şans sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşyerinde rekabetçi ruhun daha fazla güçlenebilir. İkili ilişkilerinde tutkularının önüne geçmek istemeyebilirsin. Bu da çok cesur hareketler sergileyebileceğini işaret ediyor.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevreniz genişleyebilir, yeni fırsatlar yakalayabileceksiniz. Bugün ailenizden gelen destek önümüzdeki süreçlerde oldukça işinize yarayacak. Sağlıklı beslenme,iyi görünme ve fiziksel anlamda kendinize oldukça dikkat edeceksiniz.

12 Şubat 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konular gündeminizi etkileyebilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle sorumluluklarınızı paylaşabilirsiniz. Duygusal olarak zorlanmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Sizi yoran konulara karşı içinize kapanabilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizde yavaşlamalar görülebilir. Bazı konuların sıkışabilir.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarına karşı tutumunuz oldukça samimi. Oysa onlar size karşı pek öyle değil. Bunu fark edince aşk konusunda üzülebilirsiniz. Dert etmeyin aşkta şansınız açılıyor.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün duygularınız sizi bambaşka yerlere götürebilir. Geçmiş günleri düşünebilir, yoğun bir duygusallık içine girebilirsiniz. Heyecan verici haberler alabilirsiniz. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla ilişkilerinizi daha da kuvvetlendirecek, davet ve eğlencelerden keyif alacaksınız.

13 Şubat 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftanın ilk gününde iletişim ve arkadaşlık ilişkilerinizin size sağlayacağı destek ve kolaylıklar olabilir. Çalışma ortamınızda, günlük yaşamınızda işlerin kontrolünüz dışına çıktığını düşündüğünüz anda bunlardan yararlanabilirsiniz.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki olarak kendinizi günün yarısı kadar süreçte yetersiz hissedebileceğiniz bir gün deneyimliyorsunuz. Günlük işlerde duraksama ve yetersizlikler meydana gelebilir.Diğer taraftan ilişkiler ve ortaklıklar alanınızda ilerleyen Jüpiter etkisiyle ilişkilerinize hevesle yaklaşabilir fırsatlar yaratabilirsiniz. Öğlenden itibaren başlayacak bir süre Ay'ın boşluk etkisi nedeniyle dikkatler dağınık, ruh hali bulanık olabilir. Bilhassa kontrolünüz dışında gelişen konularda karşınıza çıkabilecek tatsız durumlara karşı temkinli ve sağduyulu olmalısınız.

13 Şubat 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Evle ilgili konulara öncelik vereceksiniz. Birlikte yaşadığınız kişilerle bir tadilat, tamirat, dekorasyon yaptırma kararı verebilir ve bunu planlayabilirsiniz. Bu sırada, evi paylaştığınız kişilerle olan ilişkilerinizle ilgili bazı konular da önem kazanabilir.

13 Şubat 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 12' 47" R
Ay
Başak
20° 42' 58"
Merkür
Boğa
02° 28' 52"
Venüs
Boğa
22° 21' 58"
Mars
Koç
13° 01' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 19"
Satürn
Balık
17° 55' 43"
Uranüs
Boğa
23° 21' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
21° 35' 24"
Lilith
Başak
25° 15' 44"
True Node
Koç
14° 54' 39"
Son Güncelleme : 17/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>