Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ağustos 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Defteri kapatmış gibi bir haliniz var. Baharı bekliyorsanız, daha bir yıl var neredeyse. Aslında kalabalığınızdan biri size sürekli kur yapıyor. Fakat bu bir yılışma gibi geliyor size. Doğru, yalnız sizin tepkisizliğinizden sulandı biraz bu yakınlaşma çabası. Böyle insan yoğunluğu içinde sevgili bulunamazsa nerede bulunabilir ?

Bu gün köklü değişiklikler yapma kararı alacaksınız. Bu çok da gerekli. Değişecekler sıralamasında ilk sıraya yakışan sizdiniz ama madem ki sonunda silkelendiniz, demek ki bir şeyleri kavradınız. Bu operasyonun size ilerdeki kazançları yaptığınız dokümanlardaki kadar olmayacak. Biraz geç davrandınız çünkü.

Para sorununuz yok. Geçenlerde verdiğiniz yüklü borcun borç değil, bir bağış şeklinde kabullenildiğini ödeme günü geldiğinde anlayacaksınız. İş yaşamınızda yapmayı düşündüğünüz köklü değişiklikler siz biraz masrafa sokacak. Yakın çevrenizdeki biri para tüketme makineniz gibi çalışıyor.

İş yaşamınızın toparlanmaya, ama hemen arkasından da sizin biraz dağılmaya gereksiniminiz var. Kalabalığınıza şöyle alıcı gözüyle yeniden bir bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tutulmanın ardından biraz şifa, biraz arınma günündeyiz. Detaylar önem kazanıyor, derleme, toplama, düzenleme zamanındasınız, hizmet duygunuzu ve çalışkanlığınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 07:57 Ay-Terazi burcunda ilerleyecek. İlişkide dengeyi korumak, saygı ve sevgi birliğini muhafaza etmek için her iki tarafın da özen göstermesi şart. Böylece sorunların üstesinden gelebiliriz. Saat 12:56 Ay-Satürn görünümü, ciddiyet ve sorumlulukları vurguluyor. Dengeli, uyumlu ve paylaşıma açık olmak gerekiyor. Saat 16:17 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, uyumlu ve adil davranacağız. Sevilmek, değerli bulunmak isteyeceğiz. Bize olumlu davranıldığında biz de aynı şekilde karşılığını vereceğiz. Aşkta, çocuklarımızla ilgili konularda, evlilik gibi meselelerde geleceğe dönük düşüneceğiz. Saat 21:06 Ay-Venüs kavuşumu aranızdaki sorunları çözebilmenizde gayet yardımcıdır. Ayrıca ilişki konularında destekleyici bir görünüm. Yeni tanışmalarda kişiler arasındaki sevgi paylaşımını da güçlendiricidir. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle,

14 Ağustos 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, karşıt burcunda hareket ediyor. Bugün karşılıklı bir sorgulama söz konusu olabilir. Gizlilik seni bir yandan çekici kılabilir fakat olayların olumsuz bir şekil almasına izin vermemelisin. Özellikle evli olan bir Koç burcuysan beklemediğin yüzleşmelerin içinde bulabilirsin kendini. Hayatında yapmak istediğin değişiklikler için istediğin ortamı sağlayabilir ve sağlam adımlar atabilirsin. Çalışan bir Koç burcuysan, kariyerinde gösterdiğin başarı ?ben bilirim? tavrına bürünmene neden olabilir. İş arayışı içindeysen, gün içerisinde tanışacağın kişiler önemli referanslar sağlayabilirler. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, uzun zamandır ertelediğin konuşma için kendini hazır hissedeceksin. Dile gelecek her güzel sözün karşılığı muhteşem olacak.

14 Ağustos 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ve çalışma ortamınızda yöneticilerinizden destek almanın zamanı geldi. Eğer bugün işinizle ilgili bir fikir almak ve vizyonunuzu genişletmek istiyorsanız yöneticilerinizle fikir alışverişi yapmaktan çekinmeyin.

14 Ağustos 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda eşinizi ihmal ettiğinizi düşünebilir daha fazla ilgilenme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Gün içinde denge arayışı içinde olacağınız anlar olur. Sorumlu olduğunuz işlerde daha cesaretli olabilirsiniz risklere ve yanlış kararlara karşı temkinli olmanızda yarar var. Hukuki işleriniz var ise sonuçlar biraz gerilmenize neden olabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLE içinde duygusal çatışmalar yaşanabilir. İş hayatınızda finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız.

14 Ağustos 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda bugün sevdiğiniz insanla paylaşımlarınız önem kazanabilir. Olaylara mantık çerçevesinden yaklaşacaksınız. Aşk hayatınızdaki güzel gelişmeler hayatınızda istediğiniz değişimlere neden olabilir.

14 Ağustos 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeni taşındığınız yazlık evin yerleşme düzenini sağlamak sizi fiziksel açıdan yorsa da partnerinizle aranızdaki uyum size her şeyi unutturur. Büyük beklentilere girmeden küçük şeylerle mutlu olmanın tadını çıkarın. Ayrıca tekne gezintisine çıkabilir ya da balık tutabilirsiniz.

14 Ağustos 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Ağustos 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 44" R
Ay
Balık
09° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 05"
Venüs
Boğa
04° 55' 07"
Mars
Koç
02° 10' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 03"
Satürn
Balık
16° 51' 01"
Uranüs
Boğa
22° 31' 46"
Neptün
Balık
29° 00' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 13"
Lilith
Başak
23° 41' 26"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>