Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi daha sağlıklı bir bakışla değerlendirebilirsiniz. Arada bir sergilediğiniz hırçın davranışlar, yıpratıcı olabilir. Empati yeteneğiniz bu konuda size doğru tavrı gösterecek

Alttan alınıp üstüne gidilmedikçe bazı davranışlar, ihtimal vermediğiniz olasılığın ortamını hazırlayabilir. Uzlaşma için, bunun ortamı, koşulları kadar, uzlaşma niyetine de gerek var. Biraz zorlanacaksınız gibi.

Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bildiğinizden fazla ısrarcı da olamıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir.

Yakınınızın birtakım arkadaş ilişkileri sizi düşündürüyor. Bazı durumlarda karşı çıkış biçiminiz pek yapıcı olmuyor, buna dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Bu anlamda bazı girişimleriniz yanlış anlaşılmaya yol açabilecek gibi. İçinde bulunduğunuz küçük çözümsüzlükler, biraz zaman gereksindirebilir. Yeni yeni şekillenmeye başlayan bazı ilişkileriniz, değişik yönelimlere açık. Sabırlı olabilmeniz durumunda, bunlardan beklenmedik kazançlar sağlayabileceksiniz.

14 Aralık 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 07:10 Ay-Venüs görünümü, bir yandan ruhsal anlamda bizi sakinleştirir, diğer yandan sahip olmak istediğimiz ne varsa onu tutkuyla ona sarılmamızı sağlar. Hayatın çirkinliklerini düşünmeyiz. Ancak bizi içten içe yormakta olan meseleleri bir an önce halletmek isteriz. Saat 07:44 Ay-Jüpiter görünümünde ruhsal anlamda hassas olsak da, hayatın zorluklarından kaçmayı, özgür olmayı isteriz. Saat 10:31 Ay-Satürn görünümü, işlerimizi daha iyi takip etmemizi, sorumluluk almamızı, hedefimize uygun şekilde ilerlememizde güçlendiriyor. Saat 19:34 Ay-Neptün kavuşum etkisinde, rahatsız edilmek istemeyiz. Duygularımızı gözden geçiririz. Hassaslaşırız. Sevgi ve şefkate daha fazla ihtiyaç duyarız.

14 Aralık 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yeni kararlar alacaksın! Bugün senin için eleştiri günü. Özellikle kendine dönük eleştiriler yapacaksın. Hatalarından ders çıkarmak en önemli kazancın olacak. İnsanları analiz etme konusunda başarısızsan, sınırlarını en baştan gösterme taraftarı olacaksın. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, çalışanlarının memnuniyetsizliği seni yeni kararlar alamaya zorlayacak. Biraz düşündüğünde haklı olduklarını anlayacaksın. Gün içerisinde bir araya geldiğin arkadaşlarınla cesaretli konuşmalar yapacaksın. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, hoşlandığın kişiye açılmanın yollarını arayacaksın. Duygularının karşılıksız kalacağından korkman, cesaretini kırabilir. Spor yapmak, üzerine yeni kıyafetler almak için günün bir kısmını dışarda geçirebilirsin.

14 Aralık 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızla ilgili fikir ayrılıkları gündeme gelirken arka planda yürüteceğiniz konuşmalar sorun yaratabilir. Ve ayrıca söylemlerde abartılara dikkat etmeniz gerekir.

14 Aralık 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış olaylar işleri zorlaştırabilir. Kendinizi iç dünyanıza dönmüş hissedebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Öğle saatlerindeki değişimler keyfinizi kaçırabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgilenebilirsiniz.

14 Aralık 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize veya eşinize karşı tehlikeli hisleriniz olabilir. Genel anlamda öfkeli olmaya, duyguları abartmaya meyilli olduğumuz bir gün. Konu öfke olunca ve Koç burcundan bahsediyorsak da bunu iki ile çarpmak gerekir. Eğitimle ilgili konular, seyahatler artış gösterecek. Bu konudaki istekleriniz de çoğalabilir.

14 Aralık 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte yurt dışı ve uzaklarla olan iletişiminiz artıyor. Yabancılar, uzak, yakın seyahatler daha çok gündeminizde olabilir. Ayrıca yabancı bir dil öğrenmeye başlamak ya da kişisel gelişim açısından size katkısı olacak bir konunun üzerinde durmak için iyi bir dönem olabilir.

14 Aralık 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu kendinize adadığınız işlerin veya projelerin geçerliliği, zihniniz kurcalayabilir. Sizi sınırlayan, yetenekleri gölgeleyen olaylar yaşanabilir. Tartışmacı ve kararsız hissedebilirsiniz. Yeterli bilgiye sahip olmadan önemli kararlar vermeyin.

14 Aralık 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesindealanınızda yenilere cesaretle adım atabilirsiniz. Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün. Özellikle aile bireylerinin cesur kararlarınızdan destek görmeye ihtiyaçları var. Herkes sizin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere odaklanır.

14 Aralık 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Akşam saatlerinde maddi konularda olumlu gelişme ve haberlerle kendinizi psikolojik olarak biraz daha iyi ve güvende hissedebilirsiniz. Gün içinde ise cesur ve girişimci davranmakta zorlanmayabilirsiniz.

14 Aralık 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 31' 20" R
Ay
Balık
24° 55' 27"
Merkür
Koç
19° 06' 37"
Venüs
Boğa
06° 12' 06"
Mars
Koç
02° 58' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 42"
Satürn
Balık
16° 56' 16"
Uranüs
Boğa
22° 35' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 41"
Lilith
Başak
23° 48' 22"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>