Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kıskançlıkları sizi dostlar arasında mahcup ediyor. Ama kıskançlığın asıl nedeninin bu dostluklar arasındaki bir kişiyle doğrudan ilgili olduğunu göremiyorsunuz.

Yeteneğiniz, kararlılığınız beğeniliyor, ama kararlılığınız inatçılığa dönüştüğünde siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor. Henüz zamanınız varken bunu düşünmelisiniz.

Yüklendiğiniz aşırı sorumluluklar sizin genellikle parasız biri olmanıza yol açıyor. Kaçınılmaz sorumluluklarınız dışındakilerden kurtulursanız biraz düzlüğe çıkabileceksiniz.

Eski bir dostunuzun yurtdışında yaşıyor olması onu gözden çıkartmanızı gerektirmiyor. Bu akşam çalacak olan telefonunuz arkadaşınızın sizi son araması olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama yakın önemli bir randevunuz var. Bundan elde ettiğiniz kazançları sonradan anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var, uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:44 itibariyle kazanç anlamında getirisi olan ortaklıklara, finansal meselelere ve ilişkilerimize daha fazla önem vereceğimiz Ay-Akrep burcu seyriyle güne uyanıyoruz. Bu geçiş, çıkarlarımızı düşünmemizi sağlıyor.  Güven içinde nasıl yaşarım sorusu kafamızın içinde bir hayli dolanacaktır. İşte bu nedenle kendimize destekçi, mali konularda yardımcı olan kişilere daha fazla ihtiyaç duyacağız.  Tabii ki ödemeyeceğimiz borçlar altına girmememiz gerekiyor. Saat 04:15 itibariyle yöneticiniz Mars ile görünüm yapacak Ay, hırsımızı körüklüyor ancak Balık burcunda ilerleyen Mars ile mücadele gücünüz çok yüksek olmadığı için hedefinize varmakta iki misli yorulabilirsiniz.  İşlerini oluruna bıraksanız bir türlü bırakmasınız bir türlüdür. Saat 12:26 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  kişiyi  yeniliklere hazırlar ve başarılı çıkışlarda bulunması için teşvik eder. Düşüncelerinizi ortaya koymaktan çekinmezsiniz. Olasılıkları akıllıca değerlendirebilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek görebilir, fikirlerinizi güçlü bir şekilde dışa yansıtabilirsiniz. Merkür astrolojik olarak Kova burcunda gayet olumludur. Eğer ileriye dönük bir projeniz veya bir fikriniz varsa, bunu topluluk veya bir grubun içinde kabul ettirmek yönünde düşünürsünüz. Her şey hazırsa tabii ki yürürlüğe koyunuz. Ancak eksikler varsa, bugün itibariyle Merkür gölgeli günleri başladığı için, eksikler var mı diye bir bakmakta yarar var. Karşınıza bir teklif çıkarsa eğer, iyice inceleyelim. Saat 12:50 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Not: 21 Ocak saat:17:54 â�� 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür gerileyecek. Başlangıç tarihinin bir hafta öncesi, 14 Ocak ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası 18 Şubat gölgeli günleridir. En az geri hareket kadar önem taşır. Alttaki linki tıklayarak aylık yorumunuzda yer alan bu geri hareketin yansımalarını gözden geçirmeniz faydalı olur.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizin sınırlanmasından hoşlanmadığınız bir gerçek. Siz, kendi disiplininizin uygulayacaksınız. Bu nedenle, karşılaştığınız sorunlar karşısında bireysel düşündüğünüz için, yanlış anlaşılma olasılığınız çok güçlü. Bugün Kazançlarınızın artışı, kariyerinizle paralel ilerlerken, enerjinizi doğru kullanacağınız alanları seçmelisiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eski sayfaları açmak(olumsuz anlamda) ya da eski sayfaları açan kişileri dinlemek için doğru bir gün olmayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Merkür Uranüs etkileşimi günü sürpriz fikirlere açık hale getiriyor, fikirlerimizi özgür bırakıyor veya yaratıcılığımızı arttırıyor. Güne enerjik ve hareketli programlarla başlayabiliriz. Elektrik, bilişim ve elektronikle ilgili başlıklarda olumlu adımlar atabilir, işlerimizi tamamlayabiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde ise, birbirimizi daha iyi anlayabilir, birbirimize şefkatle yaklaşabilir veya sevgiyle birbirimize bağlanmamızı ya da birbirimize yardım etmemizi gerektirecek olaylar yaşayabiliriz. Duygusal anlamda yoğunluklar artıyor. Spritüel veya artistik konularla ilgilenmek için de uygun bir gün. Sadece, akşam saatlerinde olası fikir çatışmalarını engellemek için, kelimeleri daha dikkatli kullanmakta, tartışmalı ortamlardan uzak durmakta fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi açıdan bugün adeta para toplama günü olacak sizin için. Borç olarak verdiğiniz bazı paraları geri almanız olası görünüyor.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Krediler, miraslar, eş ve ortaklardan gelen gelirler, primler ve ortak gelirler konusunda fırsatlara açık olduğunuz bugün, finansal konulara çözüm bulabilir, ilişkilerinizde yükselen içgüdüleriniz ve sezgiselliğinizle 3. Kişilere danışmadan kendi problemlerinize çözüm bulabilir ve partnerinizle romantik bir gün geçirebilirsiniz.

14 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, biraz rahatlayabileceğiniz sosyal ortamlara girebilirsiniz. Rutin işler yüzünden günü sizin için çekilmez bir hale getirmeye çalışabilirler. Bu yüzden biraz sıkılsanız da üzerinde durulması gereken noktaları kaçırmamaya çalışın.

14 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 56' 19" R
Ay
Başak
17° 21' 20"
Merkür
Boğa
02° 06' 21"
Venüs
Boğa
22° 00' 57"
Mars
Koç
12° 48' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 17"
Satürn
Balık
17° 54' 34"
Uranüs
Boğa
23° 20' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 11"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 33"
Lilith
Başak
25° 13' 51"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>