Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularını belli etmekten kaçınıyor, ama size olan yakınlığı tartışma götürmez. Bugün ilgisini iyice açığa çıkartabilir. Sizden beklenen mesajı daha fazla geciktirmemelisiniz.

İşyerinde uygulanacağı söylenen bir değişiklik sizi ürkütüyor, bu nedenle gizli bir muhalefet içinde görünüyorsunuz. Son günlerde onaylamadığınız bir konunun sonuçlarından en çok siz yarar göreceksiniz.

Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir. Size verilmesi gereken bir paranın gecikmesi söz konusu. Paranın geleceği yerde ciddi sıkıntılar gözleniyor.

Arkadaşınızın beğenmediğiniz bir özelliğiyle çok uğraşıyorsunuz. Bugün tepkimeci davranışlar gelebilir. Bugün bazı davranışlarınız dengelenmek istiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızınsorunuyla ilgili iyi haberleriniz var. Buna sevineceksiniz. Yakın çevrenizdeki bazı başarıların abartı olduğu şeklindeki yargılarınız, size bu tespitlerde yalnızlıklar yaşatabilir. Bunları doğru zamanlamalarla tartışmaya açmanızda yarar olacak. Objektif ve kararlı özelliğinizle bugünlerde çok zor bir durumun üstesinden geleceksiniz.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda gergin durumlar hala mevcut. Özellikle kariyer hayatınızda beklemediğiniz durumlar yaşanabilir. Hak ettiğinizden daha az bir karşılık aldığınız düşünebilirsiniz. Ofis içinde laflarınızı taşıyacak kişiler olabilir. Tepkinizi verirken dikkatli olun. Akşam saatlerinde daha yumuşak bir enerji hakim. Sürprizlere hazır olun, sevineceğiniz bir durum oluşabilir. 18:55-21:31 saatleri arasında Ay boşlukta ilerleyeceğinden bu zaman diliminde yeni bir işe kalkışmamanızı tavsiye ederim. Sevgiler, Astromeri

14 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Geçmiş sorunlar yeniden gündemde!Derin bir nefes al! Çünkü ocak ayının ilk günlerinden bu yana kariyer yaşamında sana zorluklar çıkaran gezegenlerin seyri değişiyor. Haftanın ilk günü itibariyle çalışma ortamında uzun soluklu, güncel düzenlemelere gidebilir tam anlamıyla liderlik misyonunu üstlenebilirsin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan, sürüncemede olan ödemelerini tahsil etmek, seni epey ferahlatacak. İlişkisi olan ya da evli bir Koç burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranızda kıskançlık krizi çıkabilir. Çözüme kavuşturduğunuzu sandığınız geçmiş sorunlar yeniden gündeme gelecek. Akşam saatlerine doğru etrafındaki baskın karakterlerle ufak tefek sürtüşmeler yaşayabilirsin, dikkat! Babanla konuşmalarında kelimelerini seçerek sarf etmelisin.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerle ya da büyüklerinizle rekabet içerisine girmeyin. İsyankâr tavrınız sizi haklıyken haksız duruma düşürebilir. Şartları zorlamayın.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli olacağınız bir gündesiniz. Kişisel hassasiyetinizin olduğu konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken zamanlar var. Bilemediğiniz konularla ilgili çözülme yaşayabilirsiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Maddi manevi yaşadığınız sorunları bugün bir kenara bırakarak kendi enerjinize dönecek ve çok eğleneceksiniz.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

14 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyukariyer ve statü konularında güvenli alan arayışınız artarken; katılaşmış, faydasını yitirmiş değerleri, yöntemleri sorgulayabilirsiniz. Bugün üretim imkanları, projeler, sağlık konularına hareket söz konusu.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu hafta uluslararası konular, devletle olan ilişkiler, hukuki meseleler, yabancılarla iletişim, eğitsel temalar gündeminizi doldurur. Yaşam felsefenizi derinleştirmek isteyebilir, uzun seyahatlere çıkmak için karar alabilirsiniz. Dünya görüşünüzü sezgilerinizle şekillendirirsiniz.

14 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, biraz rahatlayabileceğiniz sosyal ortamlara girebilirsiniz. Rutin işler yüzünden günü sizin için çekilmez bir hale getirmeye çalışabilirler. Bu yüzden biraz sıkılsanız da üzerinde durulması gereken noktaları kaçırmamaya çalışın.

14 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 25' 18" R
Ay
Boğa
08° 49' 33" R
Merkür
Koç
21° 22' 25"
Venüs
Boğa
09° 53' 16"
Mars
Koç
05° 16' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 53"
Satürn
Balık
17° 10' 57"
Uranüs
Boğa
22° 45' 45"
Neptün
Balık
29° 07' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 31"
Lilith
Başak
24° 08' 17"
True Node
Koç
15° 22' 55"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>