Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yine size çok hoş davranacak. Sizinle ilgili gelecek beklentilerini keşfederken, daha iyimser ve umutlu olmalısınız. O, her zaman olgun ve anlayışlı davranıyor. Bu da ilişkinize bakılırken çok önemli bir ölçü oluyor.

Birbirinden kopuk çalışmalar, işlerin iyi gitmemesinin ana nedeni gibi. Daha iyi bir organizasyonlayükünüz azalabilir. Bugün bu konuda bir konuşma yapabilir, düşüncelerinizi bir kez daha anlatma fırsatı bulabilirsiniz.

Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor. Büyük harcamalar yapmadığınız için paranızın nasıl tükendiğini anlamıyorsunuz.

Yeni başlayan dostlukların hemen arkasından bu kadar beklentili olmamalısınız. Yeterince tanımadığınız insanlara ve de kendinize zaman tanımalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın kendisiyle ilgili yapmak istediği değişiklik sizi endişelendiriyor. Oysa onun yeniliğe ihtiyacı var ve bu yeniliğin getireceği sorunlarla baş edebilir. Bugün tartışmalardan kaçının. Sizin uyumsuz olduğunuzu düşünen ve sizinle tartışmaya çok hazır birileri var. Öğle saatlerinde küçük, mutlu sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Boğa burcunda ilerleyen Ay, maddi konularınızı ön plana çıkaracaktır. Gelirinizi arttırmak için yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzun zamandır elinize geçmesini beklediğiniz para bugün itibariyle size ulaşabilir. Kariyerinizle ilgili ciddi kararlar almayı düşünebilirsiniz. Bu kararları alırken iyisini ve kötüsünü iyi analiz etmelisiniz. Duygusal kararlar almak yerine, mantığınızla ilerlemelisiniz. Yöneticiniz Mars hala sizde, içinizdeki gücü ortaya çıkartmanın tam da sırası. Sevgiler, Astromeri

15 Ocak 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Olumsuz ruh halinden uzaklaşıyorsun!Hareketlerinin duygularına bağlı olduğu bir gündesin. Aldığın kararlardan daha sonra pişmanlık yaşayabilirsin. İçine kapanma eğiliminde olmamaya özen göstermelisin. Arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmen hem içini açacak hem de yaşadığın ruh halinden sıyrılmana yardımcı olacaktır. Gün içerisinde yeni gelişmeler yaşayabilirsin. Tanıştığın kişinin eski sevgiline benziyor oluşu seni hayretler içerisinde bırakabilir. Ona karşı önüne geçemediğin bir yakınlık hissedebilirsin. Bazen gelecek endişesi taşıyorsun ancak bunu ailene yansıtmak demorolize olmalarına neden olabilir. Bugün sadece kendini düşünmeden önce hep birlikte neler yapabiliriz diye düşünme zamanı olabilir. Kilo problemin varsa, bir uzmandan destek almanda fayda var.

15 Ocak 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal bazı koşullar sizi yorgun hissettirse de bazen herkese yardım edemeyeceğinizi kendinize söylemelisiniz. Dikkatli davranmanızda ve biraz olayları geri planda izlemenizde fayda var.

15 Ocak 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel hassasiyet içinde olduğunuz durumlara dikkatli olmanız gerekebilir. İlişkilerinizde ani kopmalar yaşanabilir. Hedeflerinize ulaşmak için yön belirlediğiniz bir gündesiniz. Zaman zaman engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmemelisiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla olan ilişkileriniz ve anlaşmanız sizi daha da popüler yapıyor.

15 Ocak 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özellikle hukuk, yurt dışı, uzak seyahatler, dini ve felsefi konular ile alakalı gündemleriniz olabilir. Bu tarz gündemleriniz varsa, çok dikkatli olmalısınız. Bu temalarda bazı yıkımlar ve tekamüller söz konusu olabilir. Geleceğinizi şekillendirirken arkadaşlarınıza danışmalı fakat sizi kendi çıkarlarına göre yönlendiren arkadaşlarınıza dikkat etmelisiniz.

15 Ocak 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer konularında sırlar açığa çıkarken, bilginin gücüne vurgu var. Finansal konularda hedefleri makul tutmak önemli. Kaynakların yenilenmesi için mücadele ederken temkin önemli. İşleri son dakika telaşına bırakmayın.

15 Ocak 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Boğa burcunda seyahat ederken, beklediğiniz tahsilatlar gelir, kazancınız artar. Verdiğiniz teklifler onaylanır. Telekomünikasyon, iletişim alanındagelişmeleri gerçekleşir. Büyük organizasyonların yürütülmesini üstlenebilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ileri görüşünüz sayesinde yeniplanları başlatabilirsiniz. Uzaktan yöneterek pek çok insanın çalışma sistemini şekillendirebilirsiniz.

15 Ocak 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, bireyselliğiniz de, sosyal adaptasyon yeteneğiniz de su yüzüne çıkacaktır. Sosyal ortamlarda huzur bulabilir ve rahatlayabilirsiniz. Kısıtlamalarla karşılaşmadığınız sürece işbirliği yapabilir ve grup çalışmalarına katılabilirsiniz.

15 Ocak 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 25' 42" R
Ay
Boğa
08° 55' 38" R
Merkür
Koç
21° 22' 46"
Venüs
Boğa
09° 53' 47"
Mars
Koç
05° 16' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 59"
Satürn
Balık
17° 10' 59"
Uranüs
Boğa
22° 45' 46"
Neptün
Balık
29° 07' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 32"
Lilith
Başak
24° 08' 19"
True Node
Koç
15° 22' 54"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>