Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenizin size hiç uygun görmeyeceği, sizin de ilerde rahatsızlık duyacağınız ilişkilere hiç girmemelisiniz. Gönlünüzün aradığını bulmak için aceleye hiç ihtiyacınız yok.

Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştırabilir. Bu işi hemen bugünden ele almanız gerekiyor. Yakında bir günlük biryolculuğunuz var gibi.

Biraz daha temkinli yaşamayı öğrenmeniz gerekiyor. Harcamalarınız standardınızın epeyce üzerinde. Paranızı daha akıllıca kontrol etmeyi bilmelisiniz.

Bütün uyarılarınıza rağmen yanlış adımlar atmaya devam etmesi sizi yıldırmamalı, sıkı bir dost gibi davranıp arkadaşınızı kendi başına bırakmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın dostlarla çok yıpratıcı ilişkilerden kaçınmak gerek. İlişkinize hiç yakışmayacak biçimde, karşılıklı olarak bir çıkar tartışması içindeymiş görüntüsü sergiliyorsunuz. Aranızdaki bağlılık ve sonsuz güven, bugünlerde göze çarpmıyor. Akraba ilişkilerinizdeki boşluğu bugünlerde doldurabilirsiniz. Çok yakın bir arkadaşınızın ailesine düşkünlüğü, sizi uzun zamandır etkiliyor.

16 Haziran 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 00:36 Güneş-Chiron mücadeleci görünümü, sizi çevrenizle ilişki kurmaya,  iletişimin olduğu her alanda gerçekçi düşünmeye, mantıklı varsayımlarda bulunmaya, hayatın dokunabilir, elle tutulur, gözle görülür olanına yönelmeye çağırır.  Ancak bir yandan da maneviyatın önemini, bilinmeyen nice sırlar olduğunu hatırlatır. Kişi bu iki farklı olgu içersinde hayatı anlamaya çalışır. Kimi Koçlar bu farklılığı sanata uygulayarak eserler meydana getirir, bazısı söze dökerek ifade etmeye çalışır, bir kısmı da kendi inancı çerçevesinde ritüellerde bulunur. Burada önemli olan çevrenizle ve kendinizle olan bağınızı güçlü tutmaktır. Hayat bilinen ve bilinmeyenlerle bir bütün olarak görülmeli ve kişi bu anlamda karmaşaya düşmemelidir. Saat 16:39 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünümü, finansal konularda çıkarlarımızı kollamanın, çalışma hayatımızla ilgili meselelerde ise, planlı hareket etmenin işaretçisidir. Her arzunuzun hayırlısıyla gerçekleşmesi dileğimle,  

16 Haziran 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinize zaman tanıyın ve fevri hareket etmeyin.. Mars'ın ters hareketi ise her zaman olumsuz etkiler vermemektedir. Bulunduğunuz koşulları çevrenizdeki kişilerin tepkisiyle birlikte harmanlayacaksınız. Önce değer vermek istemeseniz bile, daha sonra olabilecek eksileri düşünecek ve vazgeçeceksiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planları veya ziyaretler yapabilir, hayal gücünüzü kullanarak ortaya güzel şeyler çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzü ilgilendiren konularda detaylara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

15 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda keyfiniz kaçabilir. Endişe duyduğunuz olaylar daha fazla gündeme gelebilir. Finansal yatırımlarınız için kararlar almak isteyebilirsiniz. Beklenmedik konularda dönüşümler olabilir. Sizi bağlayan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Sorumlu olduğunuz konularda hedefleriniz doğrultusunda ilerlemelisiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Fazla titiz davranarak detaycı bir tavırdasınız. Bu durumda kendinizi de mutsuz edebilirsiniz. Olaylara karşı olduğu gibi bakmayı öğrenmelisiniz. Çevreniz de bunu istiyor.

16 Haziran 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

16 Haziran 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa para konuları ve harcamalarınız devrede olacak. Bu alanlarda önemli değişimlerden kaçınmalı, başkalarından çok kendinizi düşünmemeye özen göstermelisiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çok rasyonel olmayabilirsiniz. Özellikle bilinçaltınız, sezgileriniz ve derin içsel duygularınız yükselebilir.Metafizik konularına yatkın olabileceğiniz gibi trans çalışmalarına da en uygun günlerden birinde bulunuyorsunuz. Diğer taraftanbağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz bir sürece başlıyorsunuz. Kardeşler ve komşular değer kazanacak.

16 Haziran 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

16 Haziran 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 34' 43" R
Ay
Aslan
05° 25' 55" R
Merkür
Koç
27° 47' 39"
Venüs
Boğa
17° 43' 43"
Mars
Koç
10° 09' 14"
Jüpiter
Boğa
27° 08' 57"
Satürn
Balık
17° 39' 60"
Uranüs
Boğa
23° 07' 55"
Neptün
Balık
29° 17' 06"
Plüton
Kova
02° 04' 31"
Chiron
Koç
21° 23' 50"
Lilith
Başak
24° 50' 40"
True Node
Koç
14° 54' 21"
Son Güncelleme : 14/05/2024 00:02

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>