Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşayıp yaşamamakta kararsız kaldığınız, ama sizi çok heyecanlandıran bir ilişkinin başındasınız. Bu ilişkiyi kabullenip yaşamanız halinde ödeyeceğiniz olası bedeller size çok ağır geliyor.

İş hayatınızda bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların ağır kanlılığından kaynaklandı. Düzeltmek için fazla çaba harcamanız gerekecek. İş ilişkilerinde bunun ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Para meseleleri sizi yoruyor. Parayı sıkı tutmayı bilmenize rağmen elinizden uçup gidiyor. Aile içindeki bir para tartışmasından rahatsızlık duyuyor, uzak kalmaya çalışıyorsunuz.

İşlerin yetişmesine çok özen gösteriyorsunuz. Aynı özeni yorulan bedeninize de göstermeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü keyifsizliğiniz,başında çalışıyor olmanızdan. Oysa güzel bir hafta sonu planınız vardı. Sağa edeceğiniz telefonlarla işten biraz kopmaya çalışacaksınız. Yeni tanıştırıldığınız biri ile ilgili geleceğinize yönelik düşünceleriniz var. Çok ortak yanlarınız olduğunu düşünüyorsunuz. Aile ilişkilerinizde klasik, herkesi memnun eden bir tatmin var. Ama bu ilişkilere biraz marjinal baktığınız için siz aynı tatmini paylaşamıyorsunuz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar cumartesi günümüz, saat 10:03 itibariyle etkili olacak Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji, duygusal açıdan emniyette olmak arzumuzun birebir işaretçisidir. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Maddi-manevi anlamda güvende olmak adına düşünürüz. Eğer bizi rahatsız eden bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz. Elimizde sağlam olanı koruruz, olmayanı elde etmek adına neler yapabileceğimizi düşünürüz. Saat 21:49 Venüs-Neptün arasındaki olumlu görünümü ailemize, ülkümüze, değerlerimize, sevdiklerimize  sahip çıktığımızın işaretçisi. Barış ve uyum duygusu yüreğimizin içinde katmerleşiyor. Huzurlu bir cumartesi  günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın burcunuzda ilerlemesiyle, duygusal hayatınızda dalgalanmalar söz konusu. Engellerden nefret etmenize rağmen, sözel olarak kendinizi yeterince ifade edemediğiniz için, çevrenize çok çabuk kırılabiliyorsunuz. Oysa, içinizde bir çok kimsede olmayan saklı bir enerji var. Birlikte olduğunuz kişinin duyguları sizin daha da, coşkulu olmanızı sağlayabilir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan veya düzelemeler esnasındabirliğine yatkın olmanın faydasını görebilirsiniz. Kafanızdaki şeyleri konunun muhatabı diğer kişilerle paylaşarak fikirlerini almanız, olumlu bir atmosferin yaratılmasını sağlayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailevi konular için harcamalar olabilir. Elinizdekileri daha iyi değerlendirebilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni bir süreçtesiniz. Düzene ihtiyacınız var. Süregelen işlerinizde bazı tereddütlerinizi aştığınız anda başarıya daha yaklaşacaksınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal anlamda ani bir para girişi yaşayabilir, ilişkilerinizde yeni tekliflerle karşılaşabilir, kişisel imajınızı değiştirmeye ve farklı bir tarz yaratma düşüncesine girebilirsiniz. Devam eden ilişkilerinizde ani tepkilerden uzak durmanız gereken bir gündesiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ev ve aile hayatınızda yaratıcılığınız ve fedakârlıklarınız ön planda olacak. Sevdikleriniz için birçok şeyi göze alacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Para harcamalarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün duygusal olarak gergin ve huzursuz hissederek eş ya da sevgilinize karşı kırıcı bir tutum sergileyebilirsiniz. Duygularınızı sakinlikle dengeleyebilirseniz gün sizin için daha kolay geçecektir. Aksi halde ilişkinizi derinden yaralayabilir büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda da anlık kararlar finansal ayrıntıları gözden kaçırmanıza neden olabilir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 07' 46" R
Ay
İkizler
18° 42' 43" R
Merkür
Koç
23° 56' 42"
Venüs
Boğa
13° 20' 01"
Mars
Koç
07° 25' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 25"
Satürn
Balık
17° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 55' 29"
Neptün
Balık
29° 11' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 33"
Lilith
Başak
24° 26' 54"
True Node
Koç
15° 10' 49"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>