Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide haksızlığa uğratılan taraf olduğunuz önyargısı, karşı tarafa haksızlık etmenize eden oluyor. Saplantıya dönüştürmekte kararlı göründüğünüz birtakım kaygılar içindesiniz.

İş ortamınızı isabetli, mantıklı değerlendirmelerle biçimlendirmelisiniz. Doğal olmayan davranışlar ve mekanik insan ilişkileri sizi yoruyor. Yakında kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu.

İyi haberleriniz var. Geçici de olsa, bazı çözümler sizi rahatlatacak. Geleceğe yönelik hedeflerinizde gözünüzü korkutan masraflar, son günlerdeki kötümserliğinizin yol açtığı bir yanılsama.

Muhtemel sevinçlerinizi, hatalı tercihlerle üzüntüye döndürebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde, kalabalık bir konuk ağırlayacağınız haberi size kısa bir kaygı yaşatabilir. Ama gelenlerle birlikte olma isteğiniz, sonradan ağır basacak. Bugün içinizdeki sebebini belli bir nedene dayandıramadığınız canlılık çevrenizdekilere de yansıyor. Duygu dünyanızdaki yeni hareketliliğin bu coşku için yeterli olmadığı düşünülüyor. İyi tanıyanlarınızın sizinle ilgili böyle yorumları var.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 08:45 Ay-Satürn kavuşumu, bizi ciddiyete sevkediyor.  Kendimizi güvende hissetmekte zorlanabiliriz. İnsanların fikirlerimize, görüşlerimize saygı göstermesini isteriz. Saat 11:25 Ay-Neptün görünümü, abartılı ve fazla heyecanlı davranabileceğimizi, sonra da yanılabileceğimizi işaret ediyor. Saat 16:32 Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü, bizi isyan etmeye zorluyor. Sizlere tavsiyem olan bitenin  ne kadar mantıklı olduğuna her konuda bakmanızdır. Yani üzerinde düşünülmemiş, kendine buyruk şekilde uygulanmaya çalışılan bir plan daha sonra problemlere yol açabilir. Saat 18:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü titiz bir analizin önemini vurguluyor.  Başkalarına destek oluruz ve zorlukları aşmaya çalışırız. Sıkıntılarımızı aşabileceğimiz bir gün olması dileğimle,  

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizin çevresnizi etkilediğini görmek sizi daha cesur ve konuya hakim yapıyor. Bugün düşünmeden ve aceleci bir şekilde sarf ettiğiniz cümlelerin başınızaaçmasını istemiyorsanız, duygularınızı denetim altında tutmaya çalışmalısınız. Yaşam enerjinizin güçlü olması, bazı hataları da beraberinde getiriyor.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun bir iletişim trafiğiniz olabilir. Gün boyunca e-postalarınızı kontrol etmeniz, arka arkaya toplantılara girmeniz ya da sık telefon görüşmeleri yapmanız gerekebilir. Bu ağır temponun yarattığı yorgunlukla dinlenmeye ihtiyacınız olabilir.

15 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz güzel fırsatlar bulabilirsiniz. Sahip olduğunuz düşünceleri yeniden gözden geçirmeye çalışın.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda atak ve cesur davranmaya, yaptıklarınızı görünür kılmaya gayret edin. Olumlu ya da olumsuz anlamda çabanızın dikkat çekeceği tesirler altındasınız.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde, aile vehayatınızda kendinizi ifade ederken ılımlı, sakin ve pozitif yaklaşımlara daha fazla ihtiyacınızın olduğu bugün, ilişkilerde olası çatışmalarla karşılaşabileceğiniz için, kendinizi dinlendirmek ve pozitif ortamlarda yer almak faydalı olacaktır.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda güzel konuşmalar ve paylaşımlar sizi beklerken, bir taraftan da aile hayatınızda sıkılganlıklarınızın veya kafanıza göre davranma isteğinizin arttığını göreceksiniz.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konulara karşı merak olabilir. Uzak bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz.Yabancı kültürlerle ilgili mesleki ve kültürel bağlantılar, hukuki kazanımlar için destekleyici çabalar günün temasını oluşturacaktır. Zihinsel farkındalıklarınızın ve majör eğitimlerin hareket kazanacağı bir gün. İlham dolu bir hafta sonu geçirmeniz için çok özel etkilere sahip bulunuyorsunuz. Dinamik bir yapıda toplumsal konumunuzu yükseltecek etkinlere katılmanız size çok iyi gelecektir.

16 Temmuz 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

16 Temmuz 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 07' 54" R
Ay
Aslan
25° 04' 19"
Merkür
Koç
29° 43' 15"
Venüs
Boğa
19° 42' 33"
Mars
Koç
11° 22' 56"
Jüpiter
Boğa
27° 31' 44"
Satürn
Balık
17° 46' 51"
Uranüs
Boğa
23° 13' 33"
Neptün
Balık
29° 19' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
21° 28' 50"
Lilith
Başak
25° 01' 22"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>