Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı rahatsızlıklarınızı belli etmemeye çalışıyorsunuz, ama yine de ilişkinize yansıyor. Çok açık olmak en iyi yöntem olacak. Eski sevgilisiyle dostça görüşmeler, kafanızda karışıklıklar yaratmayabilir de.

Bu aralar fazla düzenli değilsiniz. Bu biraz da işgüzarlığınızdan kaynaklanıyor. İş ortamınızda herkes sizden fazlasıyla memnun. İş yaşamınız tek kelimeyle harika. Paniğe, bir şeyleri kanıtlamanıza hiç gerek yok

Önemli bir harcamanızdan kurtulmak üzeresiniz. Önümüzdeki günlerde maddi olarak daha da rahatlayacak gibisiniz. Paranızın kıymetini bilmek sizi zor durumda kalmaktan koruyor.

Kendinizle ilgili bir plan yapmaya her zamankinden daha çok ihtiyacınız var. Ertelemeye değer bulduğunuz bazı şeyleri yeniden gözden geçirmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hiç aklınızda olmayan gelişmelere kendinizi hazırlamanız gerekiyor. Bugün bir arkadaşınız bu konuyla ilgili ilk belirtileri gösterebilir. Onu dikkatle dinlemenizde yarar var. Ailenize aşırı bağımlılığınız bazı özel kararları almanızı zorlaştırıyor. Karşılıklı olarak sürdürdüğünüz bağımlı ilişki, kendinize dönük birçok projenizi ertelemenize yol açabiliyor.

11 Haziran 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 17:13 Ay-Jüpiter görünümü, sorumlulukların farkında olarak, işlerinizi dikkatle yapmanın göstergesidir. İyi niyetli düşünmeye gayret edersiniz. Bazı meseleler sizi yorsa da, siz insanlara elinizden geldiğince anlayışlı, adil davranırsınız. Saat 19:18 Ay-Neptün görünümü, sevginin kıymetini vurguluyor. Tüm kirlilikleri ve sahtelikleri ortadan kaldıran bu duygu, hayatın içindeki zorlukları, insafsızlıkları, kavgaları, maddi hırsları bir yana koyarak kucaklaşmamızı sağlıyor. Üstümüzdeki ağırlığı hafifleten, dinlendirici, sakinleştirici bir enerji diyebiliriz. Keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

11 Haziran 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal hayatındaki gelişmeleri fırsata dönüştürebilirsin. Katılacağın bir organizasyonda sürpriz olaylarla karşılaşabilirsin.

11 Haziran 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgi anlamında kendinizi güvensiz hissedebilirsiniz. Finansal konularda düzenlemeleriniz bugün belirleyin.

11 Haziran 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi harekete geçiren çok şey olabilir. Kendinize zaman yaratacak şeyler deneyebilirsiniz.

11 Haziran 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizi gözden geçirmeli ve birçok ismi hayatınızdan çıkarmalısınız. Dost bildiğiniz düşmanlarınız var. Bu durum sizihayatınızda oldukça zorlayabilir.

11 Haziran 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

11 Haziran 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yapmanız gerekenler için ideal bir gün olabilir. Yakın çevrenizle ilgili konular üzerinizde stres yaratabilir. Aynı anda birçok işle ilgilenmemelisiniz.

11 Haziran 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aylardır beklediğimiz, bolluk, bereket, şans ve fırsat gezegeni Jüpiter bugün düz hareketine başlıyor. Artı ilişkilerden yana yüzünüz gülmeye başlar. Haftanın en keyifli gününde bunun tadını çıkarın. Sevdiğinizi kucaklayıp, kırlara koşun, ona güzel sözler söyleyin ve hediyeler alın.

11 Haziran 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

11 Haziran 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 13" R
Ay
Terazi
12° 19' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 51"
Venüs
Boğa
24° 36' 38"
Mars
Koç
14° 24' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 09"
Satürn
Balık
18° 02' 55"
Uranüs
Boğa
23° 27' 24"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:18

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>